Шашлик з осетрини

Рецепт шашлику з осетрини
Інгредієнти:
Приготування
Осетер очищаємо від шкірки і луски. Для цього промиваємо рибу крутим окропом, акуратно видаляємо хвіст, голову, плавники і ретельно вичищаємо всі нутрощі, розрізавши акуратно черевце від голови до анального плавця. Потім, гарненько промиваємо осетра під струменем холодної проточної води і нарізаємо отримане філе великими шматочками.
Зараз розповімо, як замаринувати осетрину для шашлику . Збризкуємо рибу лимонним соком і, для того щоб сік краще вбрався, додаємо трошки рослинного масла. Всі філе перчимо білим перцем і залишаємо осетрину маринуватися на кілька годин.
Цим часом готуємо овочі: беремо болгарський перець, помідор і ретельно їх миємо. Потім нарізаємо томати на рівні невеликі частини, а очищений перець шаткуємо шматочками. Після цього насаджуємо шматочки риби і овочів на шпажки, чергуючи між собою. Далі трохи підсолюємо шашлик і трошки обсмажуємо на соняшниковій маслечко.
Як тільки на рибі утворюється рум'яна кірочка, перекладаємо осетрину на деко і ставимо на 20 хвилин у гарячу духовку. Періодично шашлик повертаємо і злегка скроплюємо маринадом, в якому маринувалася вся риба. Готовий шашлик з осетрини, приготований в духовці викладаємо на красиве сервірувальне блюдо і відразу ж подаємо рибу на стіл разом з жирною сметаною і подрібненою зеленню петрушки. Прикрашаємо шашличок побажанням лимончиком, оливками без кісточок або нарізаними свіжими овочами.
Шашлик з осетрини
Інгредієнти:

Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як приготувати шашлик з осетрини. Заздалегідь готуємо маринад: змішати сік лимона, сіль, перець, оливкову олію і спеції. Нарізаємо рибу кубиками, кладемо в маринад і залишаємо на всю ніч у холодильнику. Потім, чергуючи, наколюємо на шампури неочищені зубчики часнику, помідори, рибу, кріп і чорнослив . Обсмажуємо шашлик до готовності на мангалі або в духовці на грилі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушкована тріска з овочами
Тріска - дуже корисний дієтичний продукт. З неї готують багато різних страв. У нашій статті ми поговоримо про те, як її згасити з овочами. Вийде

Як приготувати осетрину?
Осетер на Русі вважався царською рибою і завжди був присутній на святкових столах. Давайте з вами розберемося, як його смачно і оригінально

Страви з осетрини
Осетер - смачна благородна риба, яка відрізняється своєю дорожнечею. Але якщо ви все-таки придбали цю рибку для святкового столу, розповімо вам, які

Юшка з осетрини - рецепт
Вуха - це смачний легкий супчик, який за традицією вариться з голови і хвоста рибки. І зараз ми розглянемо кілька рецептів створення юшки з осетрини.

Як маринувати осетер для шашлику?
Найчастіше на природі готують шашлик зі свинини, яловичини, курки. Однак дуже смачним виходить і шашлик з риби, наприклад, з осетра. Сьогодні ми

Шашлик з печериць
Шашлик - як багато смаку в цьому слові. Шашлик буває різний, частіше всього з м'яса, однак не варто зациклюватися на цьому інгредієнті. У доповнення