Барабулька - рецепт

Рецепт приготування барабульки
Інгредієнти:
Приготування
Викладаємо в ємність очищений і нашатковану цибулю, вливаємо винний оцет і виноградний сік . Потім додаємо оливкова масло і чебрець. Накриваємо ємність харчовою плівкою і маринуємо в холодильнику декілька тижнів. Маслини висипаємо в чашку, ставимо в мікрохвильовку, засікаємо 10 хвилин і повністю підсушуємо їх, після чого подрібнюємо блендером до утворення порошку.
Картоплю відварюємо до готовності, додаємо шматочок вершкового масла, вливаємо молоко і перетворюємо на пюре. З барабульки знімаємо акуратно філе і обсмажуємо його на розтопленому вершковому масло на слабенькому вогні, подсаливая за смаком. На тарілку викладаємо повітряну шапку з картопляного пюре, на неї викладаємо барабульку і зверху присипаємо подрібненими маслинами. Прикрашаємо блюдо листям селери, буряка і подаємо до столу разом з соусом терияке і маринованою цибулею.
Рецепт барабульки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки промиваємо холодною водою і заливаємо на 20 хвилин гарячої, після чого гарненько віджимаємо. Горіхи злегка обсмажуємо на сухій сковороді. Чистимо цибулину і дрібно рубаємо. Каперси промиваємо й обсушуємо. Помідори шаткуємо на 4 частини.
Тепер розігріваємо сковороду з маслом і пасеруємо спочатку цибулька, потім додаємо каперси, родзинки, горіхи і оливки. Готуємо 5-7 хвилин, викладаємо помідори, перемішуємо, накриваємо кришкою і готуємо 10 хвилин. Тепер знімаємо соус з плити, додаємо дрібно порубану м'яту і перемішуємо. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Промиваємо рибу, обробляємо і викладаємо у форму для запікання. Солимо, перчимо за смаком, скроплюємо маслом, покриваємо зверху соусом і запікаємо 15 хвилин.
Рецепт смаженої барабульки
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Рибу чистимо, залишаємо голову і хвостик, промиваємо в холодній воді й обсушуємо. В маленькій сковороді злегка обсмажуємо насіння коріандру і як тільки вони потемніють, висипаємо їх на стіл і раздавливаем плоскою стороною ножа.
Вичавлюємо сік з апельсина, переливаємо його в каструлю з важким дном і, помішуючи, варимо на помірному вогні приблизно 15 хвилин.

Заливаємо невеликою кількістю холодної води і доводимо до кипіння. Далі проварюємо рівно 2 хвилини, а потім зливаємо воду і даємо імбиру охолонути. Арахісове масло розігріваємо в сковороді так, щоб воно почало шипіти, присипаємо барабульку сіллю, викладаємо в кипляче масло й обсмажуємо з обох сторін до готовності. Подаємо смажену барабульку з апельсиновими часточками, гілочками кінзи, вареним імбиром і апельсиновим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп з маслинами
Маслини додають стравам якусь вишуканість і пікантність. І сьогодні ми поговоримо про незвичайну варіанті створення супчика з маслинами. Читаємо наші

Юшка з сьомги - рецепт
Юшка з сьомги виходить дуже ароматною і ситної, з ніжним, вишуканим смаком. Таке блюдо можна подати і до святкового обіду, подавши до столу в

Риба, тушкована з цибулею
Риба, тушкована з цибулею - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Таке корисне страву можна подати до сімейного обіду або вечері. Давайте

Креветочная риба конгріо - рецепти
Конгріо - це креветочная бесчешуйная риба. Її м'ясо зовсім без кісток, при приготуванні воно виходить соковитим і ніжним. І зараз ми вам підкажемо

Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми

Грецький салат з пекінської капустою
Грецький салат вважається однією з найбільш вишуканих і смачних закусок. А якщо до нього додати пекінську капусту, то блюдо придбає незвичайний