Креветочная риба конгріо - рецепти

Рецепт креветочной риби
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки заливаємо окропом і залишаємо поки настоюватися. Креветочную рибу обробляємо, виймаємо нутрощі, добре промиваємо та нарізаємо на порційні шматочки. Потім викладаємо їх на лист фольги, присмачую спеціями і щільно загортаємо. Поміщаємо в розігріту духовку і запікаємо 25 хвилин.
Цим часом готуємо поки соус: на сковороду викладаємо шматочок вершкового масла , розтоплюємо його, всипаємо ложечку борошна і, помішуючи, обсмажуємо до золотистого кольору. Потім вливаємо молоко, додаємо набряклий родзинки, видавлюємо часничок і тушкуємо до загустіння. Готову рибку викладаємо на блюдо і поллємо теплим соусом.
Рецепт приготування креветочной риби
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Тушки гарненько промиваємо, обсушуємо і нарізаємо на шматочки. Підсолюємо, перчимо за смаком, злегка скроплюємо лимонним соком, перемішуємо і відставляємо на 10 хвилин у бік. Цим часом чистимо цибулину, шаткуємо її дрібними кубиками і пасеруємо на вершкове масло до золотавого кольору. Потім додаємо гірчицю і щіпку мускатного горіха.
В окремій чашці з'єднуємо сметану з молоком і акуратно виливаємо до цибулі. Перемішуємо соус, зменшуємо вогонь і проварюємо до закипання. Після цього додаємо подрібнений укропчик, приправляємо спеціями за смаком, викладаємо рибу, закриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15. Далі акуратно перевертаємо шматочки, знову накриваємо кришкою і тушкуємо ще 15 хвилин. Подаємо готову конгріо з відварним рисом або картопляним пюре.
Рецепт креветочной риби конгріо в духовці
Інгредієнти:
Для соусу:
Для підливи:
Приготування
З риби акуратно знімаємо шкірку, надрізаємо по хребту і обережно відокремлюємо кість від м'якоті. Потім натираємо філе з двох сторін сіллю і відставляємо на годину, щоб вона гарненько просочилася. Імбир натираємо на дрібній терочке, всипаємо до нього цукор, вливаємо трохи, соєвого соусу і розбавляємо водою.
В окремій чашці змішуємо лимонний сік, цукор, воду, томатну пасту і мелений перець. Часник чистимо,

Після цього викладаємо в сковороду цілі помідори черрі і, помішуючи, готуємо хвилинки 3-5. Потім виливаємо томатну суміш і тушкуємо ще 5 хвилин. Цим часом розвести в невеликій кількості води борошно, щоб не було грудочок, і виливаємо до помідорів. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Філе риби викладаємо на духовочную решітку, під яку ставимо деко і запікаємо 30 хвилин, рясно поливаючи рибку імбирним соусом. Тепер акуратно знімаємо блюдо з дека, викладаємо на тарілку і заливаємо томатною підливою. Зверху прикрашаємо блюдо листочками кінзи і пір'ям зеленого лука.
Рекомендуємо добрі рецепти

Смажений пеленгас
Смажений пеленгас - смачне і просте у приготуванні блюдо. Її можна подати до столу з овочевим салатом або картоплею. Ми пропонуємо вам декілька

Як приготувати камбалу в духовці?
Камбала - з вигляду незвичайна риба, що має дуже плоске тіло з оригінальним розташуванням очей тільки на одній стороні. Готувати її можна різними

Риба, тушкована з цибулею
Риба, тушкована з цибулею - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Таке корисне страву можна подати до сімейного обіду або вечері. Давайте

Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома

Язь в духовці
Язь - смачна річкова рибка. Її широко використовують у кулінарії, для створення різноманітних, вишуканих страв. І зараз ми вам розповімо, як її

Риба під маринадом - класичний рецепт
Риба під маринадом завжди буде до речі на святковому столі, особливо, якщо ви приготуєте самі. Така закуска точно не залишиться непоміченою і порадує