Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Креветочная риба конгріо - рецепти

Креветочная риба конгріо - рецепти

22-03-2015, 08:10
4 218
Креветочная риба конгріо - рецепти
Конгріо - бесчешуйная риба, що має гладку шкіру рожевого кольору. М'ясо цієї рибки дуже соковите, ніжне і зовсім без кісток. Ми розповімо вам сьогодні як правильно і швидко приготувати конгріо і здивувати ваших гостей оригінальним блюдом, якого вони ще напевно ні разу не пробували.

Рецепт креветочной риби


Інгредієнти:

  • риба креветочная - 500 г;

  • ізюм - за смаком;

  • молоко - 2 ст. ложки;

  • масло вершкове - 50 г;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • часник - 2 зубчики;

  • спеції.


  • Приготування
    Родзинки заливаємо окропом і залишаємо поки настоюватися. Креветочную рибу обробляємо, виймаємо нутрощі, добре промиваємо та нарізаємо на порційні шматочки. Потім викладаємо їх на лист фольги, присмачую спеціями і щільно загортаємо. Поміщаємо в розігріту духовку і запікаємо 25 хвилин.
    Цим часом готуємо поки соус: на сковороду викладаємо шматочок вершкового масла , розтоплюємо його, всипаємо ложечку борошна і, помішуючи, обсмажуємо до золотистого кольору. Потім вливаємо молоко, додаємо набряклий родзинки, видавлюємо часничок і тушкуємо до загустіння. Готову рибку викладаємо на блюдо і поллємо теплим соусом.

    Рецепт приготування креветочной риби


    Інгредієнти:

  • креветочная риба - 3 шт.;

  • спеції;

  • лимонний сік - 05 шт.


  • Для соусу:

  • молоко - 05 склянки;

  • сметана - 05 склянки;

  • цибулина - 1 шт.;

  • зерниста гірчиця - 2 ст. ложки;

  • мускатний горіх - щіпка;

  • масло вершкове - 50 г.


  • Приготування
    Тушки гарненько промиваємо, обсушуємо і нарізаємо на шматочки. Підсолюємо, перчимо за смаком, злегка скроплюємо лимонним соком, перемішуємо і відставляємо на 10 хвилин у бік. Цим часом чистимо цибулину, шаткуємо її дрібними кубиками і пасеруємо на вершкове масло до золотавого кольору. Потім додаємо гірчицю і щіпку мускатного горіха.
    В окремій чашці з'єднуємо сметану з молоком і акуратно виливаємо до цибулі. Перемішуємо соус, зменшуємо вогонь і проварюємо до закипання. Після цього додаємо подрібнений укропчик, приправляємо спеціями за смаком, викладаємо рибу, закриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15. Далі акуратно перевертаємо шматочки, знову накриваємо кришкою і тушкуємо ще 15 хвилин. Подаємо готову конгріо з відварним рисом або картопляним пюре.

    Рецепт креветочной риби конгріо в духовці


    Інгредієнти:

  • креветочная риба - 700 г;

  • кінза - за бажанням;

  • лимонний сік - за смаком;

  • спеції.


  • Для соусу:

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • імбир - 1 ст. ложка;

  • соєвий соус - 3 ст. ложки;

  • вода - 30 мл


  • Для підливи:

  • часник - 2 зубчики;

  • зелена цибуля - 50 р;

  • помідори черрі - 10 шт.;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • томатна паста - 1 ст. ложка;

  • борошно - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    З риби акуратно знімаємо шкірку, надрізаємо по хребту і обережно відокремлюємо кість від м'якоті. Потім натираємо філе з двох сторін сіллю і відставляємо на годину, щоб вона гарненько просочилася. Імбир натираємо на дрібній терочке, всипаємо до нього цукор, вливаємо трохи, соєвого соусу і розбавляємо водою.
    В окремій чашці змішуємо лимонний сік, цукор, воду, томатну пасту і мелений перець. Часник чистимо,
    Креветочная риба конгріо - рецепти
    подрібнюємо, а цибулю шаткуємо по діагоналі і пасеруємо на рослинній масло до золотавого кольору.
    Після цього викладаємо в сковороду цілі помідори черрі і, помішуючи, готуємо хвилинки 3-5. Потім виливаємо томатну суміш і тушкуємо ще 5 хвилин. Цим часом розвести в невеликій кількості води борошно, щоб не було грудочок, і виливаємо до помідорів. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
    Філе риби викладаємо на духовочную решітку, під яку ставимо деко і запікаємо 30 хвилин, рясно поливаючи рибку імбирним соусом. Тепер акуратно знімаємо блюдо з дека, викладаємо на тарілку і заливаємо томатною підливою. Зверху прикрашаємо блюдо листочками кінзи і пір'ям зеленого лука.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смажений пеленгас
    Смажений пеленгас
    Смажений пеленгас - смачне і просте у приготуванні блюдо. Її можна подати до столу з овочевим салатом або картоплею. Ми пропонуємо вам декілька
    Як приготувати камбалу в духовці?
    Як приготувати камбалу в духовці?
    Камбала - з вигляду незвичайна риба, що має дуже плоске тіло з оригінальним розташуванням очей тільки на одній стороні. Готувати її можна різними
    Риба, тушкована з цибулею
    Риба, тушкована з цибулею
    Риба, тушкована з цибулею - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Таке корисне страву можна подати до сімейного обіду або вечері. Давайте
    Хек у фользі в духовці
    Хек у фользі в духовці
    Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома
    Язь в духовці
    Язь в духовці
    Язь - смачна річкова рибка. Її широко використовують у кулінарії, для створення різноманітних, вишуканих страв. І зараз ми вам розповімо, як її
    Риба під маринадом - класичний рецепт
    Риба під маринадом - класичний рецепт
    Риба під маринадом завжди буде до речі на святковому столі, особливо, якщо ви приготуєте самі. Така закуска точно не залишиться непоміченою і порадує