Форшмак - класичний рецепт

Форшмак - класичний єврейський рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Оселедець чистимо, видаляємо нутрощі і кістки. Скибочки підсушеного батона заливаємо водою, щоб він розм'як. Яйця, цибулю і яблука чистимо. Пропускаємо всі інгредієнти через м'ясорубку. Отриманий фарш ретельно перемішуємо і додаємо гірчицю, оцет за смаком і рослинне масло. Знову гарненько форшмак перемішуємо. Якщо потрібно, за смаком підсолюємо. Отриману оселедцеву масу ставимо в холодильник на ніч. А вранці класичний форшмак намазуємо на хліб і ласуємо.
Форшмак з оселедця - класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Філе оселедця, яблука і яйця нарізаємо шматочками. Пропускаємо всі інгредієнти через м'ясорубку або перетираємо в блендері до однорідної консистенції. Тепер додаємо вершкове масло. Його потрібно заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно розм'якло. Ретельно все перемішуємо. Подаємо форшмак до столу на шматочки багета або білого хліба.
Форшмак з оселедця - класичний рецепт з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Тушки оселедця очищаємо, видаляємо шкірку, нутрощі і кістки. Зверніть увагу, що використовувати оселедець, яка продається шматочками в олії категорично не можна - смак страви буде безнадійно зіпсований.
Оселедець пропускаємо через м'ясорубку. Яйця, картоплю і яблука тремо на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі. Змішуємо всі інгредієнти, за смаком додаємо чорний мелений перець, лимонний сік або оцет і ще раз перемішуємо. Подавати таку закуску можна в селедочнице, прикрасивши порізаною зеленню або на шматочках хліба.
Як готувати форшмак з оселедця з горіхами?
Інгредієнти:
Приготування
Оселедець чистимо, заливаємо молоком і залишаємо хвилин на 20. Якщо ж оселедець потрапила солона, то можна потримати її в молоці і довше. Скибочки батона також розмочуємо. Всі інгредієнти покласти в блендер і пюрируем їх. Додаємо цукор, оцет, рослинне масло і перемішуємо.
Як приготувати класичний форшмак з оселедця?
Інгредієнти:

Приготування
Яйця варимо хвилин 7 після закипання води, щоб вони вийшли «круто». Батон заливаємо водою або молоком, щоб він розм'як. Оселедець чистимо і також замочуємо в молоці. Потім дрібно нарізаємо. Відварені яйця, яблуко, цибулю чистимо і ріжемо кубиками. Вершкове масло теж нарізаємо шматочками - це потім полегшить процес перемішування. Пропускаємо Через м'ясорубку віджатий батон, яблуко, цибуля, оселедець. В отриману масу кладемо вершкове масло і перемішуємо. Тепер додаємо подрібнені яйця і знову перемішуємо. Якщо потрібно, то підсолюємо форшмак за смаком. Прибираємо його в холодильник години на 2 мінімум. І тільки після цього подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з оселедця
Знаменита "Шуба" вже давно набила оскомину багатьом господиням, і якщо ви одна з них, то для наступного застілля можете сміливо випробувати один з

Оселедець під шубою рулетом - рецепт
Оселедець під шубою - традиційний салат, без якого не обходиться жодне святкове застілля. Ми пропонуємо вам спробувати ще один варіант улюбленого

Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але

Бутерброди з оселедцем
Бутерброди з оселедцем - незвичайне і оригінальне блюдо, але досить простий в приготування. Вона буде чудово виглядати, як на святковому, так і

Форшмак з оселедця
Форшмак - традиційне єврейське блюдо, його можна використовувати в якості закуски, мастити на хліб або як основне блюдо. Основні інгредієнти форшмаку

Як приготувати форшмак?
Любите ніжні і апетитні закуски? Хочете спробувати щось нове та незвичне? Форшмак - ось що дійсно вас порадує і здивує. Це блюдо готується просто, а