Як приготувати форшмак?

Форшмак з хамси
Інгредієнти:
Приготування
Хамсу моєму, видаляємо голови і хребти. Цибулю ріжемо на кілька частин. Яблуко чистимо від насіння і шкірки і теж довільно ріжемо. Всі інгредієнти пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо у блендері. В отриману масу додаємо розм'якшене масло, розтертий жовток з гірчицею і все добре перемішуємо. Нарізаємо кубиками варений білок і додаємо у наше блюдо. Ще раз гарненько перемішуємо. Перед подачею на стіл форшмак з хамси краще потримати в холодильнику, можна навіть хвилин на 30 поставити його в морозилку. Смачний форшмак з хамси готовий!
Форшмак з скумбрії
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю і яйця відварюємо, очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю дрібно кришимо і обсмажуємо в невеликій кількості олії, а потім прямо на сковороду кладемо вершкове масло (в принципі, можна відразу смажити цибулю на вершковому маслі). Скумбрію очистити, видаляємо кісточки, а філе ріжемо дрібними кубиками. Всі інгредієнти перемішуємо. Такий форшмак можна намазувати на хліб, а можна і просто їсти як салат.
Форшмак з сьомги
У даному рецепті сьомгу можна замінити будь-який інший червоною рибою - лососем, фореллю.
Інгредієнти:
Приготування
З половини апельсина видавлюємо сік, змішуємо його з медом. Корінь імбиру очищаємо. Нам знадобиться шматочок розміром приблизно з зубчик часнику. Сьомгу, цибулю нарізаємо довільно. Всі інгредієнти кладемо в блендер і подрібнюємо. Після цього додаємо гірчицю і подрібнений кріп. Подають такий форшмак на тостах з чорного хліба або на скибочках відвареного або запеченого картоплі.
Форшмак з м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину з оселедцем, цибулею і картоплею пропускаємо через м'ясорубку. В отриману масу додаємо 1 сире яйце, сметану, сіль, перець за смаком і добре вимішуємо. Хліб ріжемо навпіл, з нижньої частини виймаємо м'якоть, а решту денце змочують молоком. Зверху викладаємо отриману масу, посипаємо тертим сиром і поливаємо розтопленим вершковим маслом. Запікаємо в духовці до утворення рум'яної скоринки. Подаємо до столу гарячим.
Як готується форшмак з рибних консервів?
Інгредієнти:

Приготування
Для цієї страви підійде будь-яка консерва, можна, наприклад, взяти за основу приготовані в домашніх умовах шпроти . З консервів зливаємо рідину і видаляємо кісточки. Яйця варимо круто і чистимо. Рибу, цибулю, яйця і плавлений сир подрібнюємо у блендері або пропускаємо через м'ясорубку. Потім додаємо майонез і перемішуємо. Форшмак подаємо до столу на шматочки багета, прикрасивши зверху листочками петрушки і шматочками лимона.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.

Риба під маринадом - класичний рецепт
Риба під маринадом завжди буде до речі на святковому столі, особливо, якщо ви приготуєте самі. Така закуска точно не залишиться непоміченою і порадує

Форшмак - класичний рецепт
Форшмак - улюблена багатьма закуска, головна складова якої слабосолона оселедець. Є багато варіантів приготування форшмаку, але ми з вами зупинимося

Рибний паштет
Якщо ви хочете приготувати незвичайні бутерброди до сніданку, обіднього перекусу або святкового столу, то вам точно знадобляться рецепти рибного

Бутерброди з оселедцем
Бутерброди з оселедцем - незвичайне і оригінальне блюдо, але досить простий в приготування. Вона буде чудово виглядати, як на святковому, так і

Форшмак з оселедця
Форшмак - традиційне єврейське блюдо, його можна використовувати в якості закуски, мастити на хліб або як основне блюдо. Основні інгредієнти форшмаку