Як приготувати козлятину?

Рецепт шашлику з козлятини
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати козлятину? М'якоть добре промиваємо холодною водою, очистити від прожилок, плівочок, гарненько обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками приблизно по 40 р. Складаємо м'ясо в каструлю, заливаємо 2 літрами кип'яченої води і залишаємо на кілька годин.
А ми цим часом готуємо маринад. Для цього змішуємо оцет, воду, ріпчасту цибулю, порізану тонкими кільцями, перець, лавровий лист, спеції і сіль. Все ретельно перемішуємо.

Рекомендуємо добрі рецепти

М'який шашлик з яловичини
У шашлику з яловичини шанувальників не так вже й багато, а пов'язано це з тим, що яловичина сама по собі досить жорстка і при обсмажуванні на вугіллі

Шашлик з кролика
Хочете порадувати себе найніжнішим соковитим шашликом з одного з найбільш дієтичних видів м'яса? Тоді ваш вибір, безсумнівно впаде на кролика, шашлик

Як маринувати осетер для шашлику?
Найчастіше на природі готують шашлик зі свинини, яловичини, курки. Однак дуже смачним виходить і шашлик з риби, наприклад, з осетра. Сьогодні ми

Шашлик з печериць
Шашлик - як багато смаку в цьому слові. Шашлик буває різний, частіше всього з м'яса, однак не варто зациклюватися на цьому інгредієнті. У доповнення

Шашлик в гранатовому соку
Шашлик - улюблене багатьма блюдо для пікніка та свята. Різновидів маринаду для нього дуже багато: його готують і в томатному соку, і в майонезі, і з

Страви з козлятини
Страви з козлятини в наш час зустрінеш не часто, а тому, якщо у вас з'явився шматочок такого мяса, то не втрачайте часу! Приготуйте ніжне, апетитне і