Шашлик з кролика

Як замаринувати кролика для шашлику?
Пропонуємо вам кілька простих і перевірених способів.
Рецепт шашлику з кролика в сметані
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаємо добре промите м'ясо кролика на порційні шматочки. Посипаємо його коріандром, тмином, чорним перцем і сіллю. Потім додаємо цибулю нарізану кільцями і сметану. Маринуємо в холодильнику протягом 2-3 годин. Нанизуємо м'ясо, цибулю і кружечки помідори на шампури по черзі. Смажимо кролика на розжареному вугіллі до готовності. Подаємо зі свіжими овочами.
Шашлик з тушки кролика
Інгредієнти:
Приготування:
Розбираємо тушку на частини і починаємо готувати маринад для шашлику з кролика. Для цього у воду додаємо 2 столові ложки оцту, червоний і чорний перець, сіль і лавровий лист. Перемішуємо. Заливаємо цим маринадом оброблену тушку кролика, туди ж ріжемо кільцями цибулю і залишаємо маринуватися на 4-5 годин. Після цього нанизуємо кролика на шампури. Тут важливо знати, що нанизувати шматочки потрібно уздовж кістки. Так кролик краще просмажиться. Після цього шашлик готовий до смаження на мангалі.
Рецепт шашлику з кролятини з апельсиновим соком
Інгредієнти:
Приготування:
Часник тиснемо через землянку або ріжемо дрібно. Додаємо сіль, перець натираємо отриманою сумішшю частини кролика. Поливаємо їх рослинною олією, а потім заливаємо апельсиновим соком. Залишаємо шашлик маринуватися на 8 годин в прохолодному місці. Помідори нарізаємо кільцями і нанизуємо їх на шампури разом з кроликом. Смажимо на мангалі, періодично поливаючи маринадом.
Шашлик з кролика зі шпиком

Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаємо філе кролика на маленькі шматочки. Солимо його і посипаємо чорним меленим перцем. Шпик також дрібно нарізаємо і нанизуємо його на шпажки упереміж з кролячим філе. Обсмажуємо шашлик на розпеченій сковорідці з маргарином. В цей час відварюємо рис, на нього викладаємо шашлик з кролика, а зверху прикрашаємо обсмаженими кільцями цибулі.
Шашлик з кролика з оцтом
Інгредієнти:
Приготування:
Тушку кролика потрібно протягом доби витримати в холодильнику. Потім її дістають і розбирають на частини. Кожну частину обтирають паперовим рушником і начиняють шпиком. Потім кожен шматочок потрібно натерти сіллю і перцем, залити маринадом. Маринад в даному випадку являє собою суміш половини літра води і половини склянки столового оцту. Туди ж кладемо 4 лаврові листки і заливаємо маринадом кролика. Ставимо його в прохолодне місце на 8 годин. Після чого кролика можна смажити на розжареному вугіллі.
Рекомендуємо добрі рецепти

М'який шашлик з яловичини
У шашлику з яловичини шанувальників не так вже й багато, а пов'язано це з тим, що яловичина сама по собі досить жорстка і при обсмажуванні на вугіллі

Шашлик з печериць
Шашлик - як багато смаку в цьому слові. Шашлик буває різний, частіше всього з м'яса, однак не варто зациклюватися на цьому інгредієнті. У доповнення

Кролик з грибами
М'ясо кролика дуже корисно. В кролятині мало холестерину, але зате вона багата мінералами і вітамінами. Давайте розглянемо з вами цікаві та

Кролик в пиві
Любите готувати м'ясо кролика? Шукайте спосіб зробити смачне і низькокалорійне блюдо? Вважайте ви на правильному шляху. Кролик в пиві - і смачно, і

Кролик, тушкований у вершках
Кролик - це дієтичний і делікатесний продукт. Якщо вам набридли традиційні страви з м'яса, тоді пропонуємо вам приготувати кролика, тушкованого в

Кролик в аерогрилі
М'ясо кролика дуже корисно людям всіх віків. З цієї причини готують його досить часто. Урізноманітнити звичні страви хочеться завжди, тому ми