Яловичина в горщиках в духовці

Яловичина тушкована в горщику зі сметаною
Інгредієнти:
Для м'яса:
Для соусу:
Приготування
Як приготувати яловичину в горщику? Обмиемо м'ясо в холодній воді, висушим його паперовим рушником, видаляємо жили, зайвий жир і нарізаємо впоперек волокон на невеликі шматочки. Цибулю ріжемо півкільцями. На дно кожного горщика виливаємо ложку олії, викладаємо м'ясо з цибулею, солимо і перемішуємо. Накриваємо кришкою і відправляємо на півтори години в духовку, розігріту до 180 градусів.
Для соусу змішуємо борошно з сіллю, гірчицю і сметану. Можна додати жменю попередньо замочених сушених грибів. Аромати перемішаються і вийти просто чарівно. Заливаємо соус в горщики і витримуємо ще півгодини в духовці на повільному вогні.
Яловичина з овочами в горщику
Інгредієнти:
Приготування
Підготуємо м'ясо як у попередньому рецепті. Далі обсмажуємо шматочки яловичини разом з нарізаним кубиками луком і морквою. На окремій сковороді смажимо скибочки баклажанів, перцю і помідори (ви можете взяти свій улюблений набір овочів - страва від цього тільки виграє - не бійтеся експериментів на кухні). З'єднуємо м'ясо з овочами, закладаємо в горщики, солимо, перчимо. Накриваємо кришками, і годину запікаємо в духовці на повільному вогні.
Додаємо до запеченої в духовці яловичині роздавлений часник і рубану зелень петрушки. Тримаємо під закритими кришками кілька хвилин. Подаємо блюдо гарячим, зі сметаною або майонезом.
Яловичина з рисом в горщику
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлене м'ясо нарізаємо і обсмажуємо на добре розігрітій сковороді з мигдалем, імбиром і брокколі хвилин 5.
Викладаємо половину яловичини в горщики, додаємо промитий рис, а зверху - знову м'ясо. Слід враховувати, що крупа збільшитися в обсязі і заповнювати горщики слід не більше ніж на 2/3. Заливаємо гарячою кип'яченою водою на два пальці вище рівня м'яса. Рівномірно розподіляємо по горщикам соєвий соус. Можна додатково посолити і поперчити. Відправляємо на півгодини в духовку, розігріту до 200 градусів. Якщо за цей час рис не приготується, а вода вже википіла, додамо трохи окропу і потримаємо ще 3-5 хвилин.
Яловичина в горщику з картоплею
Інгредієнти:

Приготування
Підготовлене м'ясо нарізаємо і обсмажуємо з цибулею, викладаємо в горщики. Додаємо нарізану шматочками картоплю, половинки чорносливу. Відправляємо нудитися в духовку на повільному вогні близько години. За 5 хвилин до готовності додаємо в горщики дрібно нарубану зелень.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба, тушкована в горщику
Риба, тушкована в горщиках - неймовірно смачне і корисне страву, яка неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. А приготувати його досить

М'ясо з грибами в горщиках
Страви, приготовані в горщиках, виходять неймовірно смачними і ароматними. Завдяки паровому ефекту м'ясо і овочі нудяться, що надає страві

Квасоля в горщиках
Квасоля - дуже ситний і корисний продукт, який за вмістом білка може скласти конкуренцію м'яса. Її використовують у приготуванні супів і салатів. А

Яловичина в горщику з картоплею
Хочете приготувати смачне і просте блюдо без клопоту, тоді зупиніть свій вибір на рецепті яловичини в горщику з картоплею. Таке цікаве страва підійде

Курча в горщику
Страви, приготовані в горщиках, завжди виходять ароматніше і соковитіше, ніж на сковороді або в каструлі. І зараз ми поділимося з вами цікавими

Свинина в горщиках - рецепти
Горщики - дивовижний винахід людства, яке значно спрощує процес приготування багатьох страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати свинину