Овочі в клярі
Комбінація будь-яких овочів, обсмажених в клярі, називається темпура. Це блюдо прийшло до нас з Азії і дуже полюбилося російського народу. В ідеалі, там ще має бути риба, але наші господині готують без неї. Давайте розглянемо кілька рецептів приготування овочів в клярі.
Інгредієнти:
помідори - 2 шт.;
сир - 100 г;
яйця - 2 шт.;
майонез - 2 ст. ложки;
борошно - 2 ст. ложки;
сіль, чорний перець, зелень петрушки - за смаком;
олія - для смаження.
Приготування
Для початку приготуємо всі інгредієнти окремо. Беремо сир натираємо його на дрібній тертці. Яйця розбиваємо в іншу миску, додаємо майонез і акуратно збиваємо. Кладемо в яєчну суміш тертий сир, борошно, солимо і перчимо за смаком. Все добре перемішуємо, наш кляр готовий. Тепер беремо помідори, моєму, обдаємо окропом і акуратно знімаємо з них шкірку. М'якоть нарізаємо кільцями шириною близько 1 див. Ставимо на плиту сковороду, наливаємо олію і запалюємо. Кожен кружечок помідорів акуратно опускаємо в кляр і обсмажуємо на сковороді з двох сторін. Викладаємо помідори в клярі на красиве блюдо і прикрашаємо гілочками петрушки.
Інгредієнти:
баклажани - 1 шт.;
помідори - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
майонез - 100 г;
яйця - 2 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
сіль - за смаком.
Приготування
Баклажани миємо й нарізаємо тонкими кружечками. Кладемо в глибоку тарілку і солимо, щоб з них вийшла гіркота. Не гаючи часу, розбиваємо яйця, солимо і збиваємо до утворення пишної піни. Додаємо борошно, стільки, щоб тісто було не дуже густий. Баклажани віджимаємо від соку, мачає в кляр і смажимо з обох сторін на сковороді. Потім беремо готове коліщатко, змащуємо майонезом, зверху кладемо скибочку помідора і накриваємо другим баклажаном. Баклажани в клярі з помідорами готові.
Помідори в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Для початку приготуємо всі інгредієнти окремо. Беремо сир натираємо його на дрібній тертці. Яйця розбиваємо в іншу миску, додаємо майонез і акуратно збиваємо. Кладемо в яєчну суміш тертий сир, борошно, солимо і перчимо за смаком. Все добре перемішуємо, наш кляр готовий. Тепер беремо помідори, моєму, обдаємо окропом і акуратно знімаємо з них шкірку. М'якоть нарізаємо кільцями шириною близько 1 див. Ставимо на плиту сковороду, наливаємо олію і запалюємо. Кожен кружечок помідорів акуратно опускаємо в кляр і обсмажуємо на сковороді з двох сторін. Викладаємо помідори в клярі на красиве блюдо і прикрашаємо гілочками петрушки.
Баклажани в клярі з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани миємо й нарізаємо тонкими кружечками. Кладемо в глибоку тарілку і солимо, щоб з них вийшла гіркота. Не гаючи часу, розбиваємо яйця, солимо і збиваємо до утворення пишної піни. Додаємо борошно, стільки, щоб тісто було не дуже густий. Баклажани віджимаємо від соку, мачає в кляр і смажимо з обох сторін на сковороді. Потім беремо готове коліщатко, змащуємо майонезом, зверху кладемо скибочку помідора і накриваємо другим баклажаном. Баклажани в клярі з помідорами готові.
Рекомендуємо добрі рецепти
Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить
Відбивні зі свинини в клярі
Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до
Кабачки в клярі
Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а
Сосиски в клярі
Сосиски в клярі - це смачне і досить просте у приготуванні блюдо, відмінна альтернатива сосисок у тісті. Давайте розберемося, як їх зробити на
Помідори в клярі
Помідор, обсмажені в клярі, може стати родзинкою вашого столу. Незвичайне і смачне блюдо, що готується легко і просто. А якщо томати обсмажити в
Помідори в сирному клярі
Жоден святковий стіл не обходиться без різноманітних закусок. Якщо ви в черговий раз ламаєте голову, що б такого приготувати, спробуйте помідори в