Сосиски в клярі
Сосиски в клярі - відмінна альтернатива схожого страви - сосисок у тісті . Для різноманітності в них можна увіткнути палички і зробити з хрусткою і рум'яною скоринкою. Таке блюдо припаде до смаку не тільки дорослим, але і навіть дітям. Давайте більш детально розглянемо з вами, як приготувати сосиски в клярі.
Інгредієнти:
борошно кукурудзяне - 100 г;
масло рослинне - 300 мл;
пісок цукровий - 3 ст. ложки;
борошно пшеничне - 100 г;
солодка мелена паприка - 1 ч. ложка;
розпушувач - 1 ч. ложка;
молоко коров'яче - 2 ст. ложки;
сода - щіпка;
великокристалічна сіль - щіпка;
молочні сосиски - 300 г;
яйце - 1 шт.
Приготування
Отже, рецепт сосисок в клярі досить простий. Висипаємо в миску обидва види борошна, кидаємо мелену солодку паприку, розпушувач для тіста, соду, цукор і сіль. Тепер гарненько перемішуємо всі сухі інгредієнти, додаємо куряче яйце і поступово вливаємо молоко. Замішуємо віночком досить густувате тісто без грудочок.
Після цього беремо молочні сосиски, звільняємо їх від упаковки, нанизуємо на шпажки і викладаємо на столі. Приготоване раніше тісто переливаємо в вузенький, але високий посудину, опускаємо сосиски і проворачиваем їх кілька разів, щоб весь кляр рівномірно розподілився по поверхні ковбасного продукту. Далі викладаємо сосиски в сковороду з киплячим рослинним маслом і обсмажуємо до готовності, перевертаючи через деякий час на іншу сторону. Потім, тримаючи за палички, обережно перекладаємо сосиски на паперові серветки і витираємо, щоб позбутися від зайвого масла. Ось і все, сосиски в клярі на сковороді готові! Подаємо їх на стіл в гарячому вигляді зі сметанним соусом або кетчупом.
Інгредієнти:
молочні сосиски - 10 шт.
Для кляру:
куряче яйце - 3 шт.;
молоко - 5 ст. ложок;
сир твердий - 100 г;
спеції;
олія - для смаження.
Приготування
Сосиски ріжемо навпіл, а потім кожну частину розрізаємо знову навпіл, але чи не дорізати докінця. Далі готуємо кляр: яйця збиваємо, вливаємо молоко, додаємо натертий на дрібній терочке сир, додаємо борошно і сіль за смаком. Потім кожну заготовку в тісто і засмажуємо з двох сторін.
Інгредієнти:
молочні сосиски - 8 шт.;
яйце куряче - 1 шт.;
масло рослинне - 60 мл;
спеції;
борошно пшеничне - 80 г;
пісок цукровий - за смаком;
молоко - 80 мл;
зелень петрушки.
Приготування
Для початку давайте замісимо тісто: у холодненьком молочку розчиняємо сіль, цукровий пісок, додаємо яєчний жовток, змішаний з рослинним маслом, всипаємо просіяне борошно і розмішуємо до утворення однорідного тіста. Окремо збиваємо білки до одержання густої пишної піни і перекладаємо їх ложкою в кляр. Очищені сосиски мачає в приготованою масою і обсмажуємо у фритюрі.
Інгредієнти:
молочні сосиски - 3 шт.;
куряче яйце - 2 шт.;
борошно пшеничне - 3 ч. ложки;
кефір - 1 склянка;
сир твердий - за смаком;
спеції і приправи - за смаком.
Приготування
Давайте розглянемо з вами ще один рецепт, як робити сосиски в клярі. Отже, беремо зручну глибоку посуд, розбиваємо в неї курячі яйця і збиваємо їх гарненько віночком. Потім додаємо приправи, спеції за смаком, вливаємо кефір і всипаємо поступово пшеничне борошно, продовжуючи збивати до отримання однорідного і густоватого тіста без грудочок.
Сосиски розпаковуємо, розрізаємо навпіл і потім уздовж на половинки. Тепер акуратно опускаємо їх у кляр . У сковорідку наливаємо рослинне масло, розігріваємо і викладаємо наші сосиски. За допомогою ложки акуратно вливаємо залишився кляр і обсмажуємо ковбасні вироби з двох боків до утворення скоринки. Подаємо готові сосиски з кетчупом, сметанкою або будь-яким іншим соусом.
Сосиски в клярі на паличці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, рецепт сосисок в клярі досить простий. Висипаємо в миску обидва види борошна, кидаємо мелену солодку паприку, розпушувач для тіста, соду, цукор і сіль. Тепер гарненько перемішуємо всі сухі інгредієнти, додаємо куряче яйце і поступово вливаємо молоко. Замішуємо віночком досить густувате тісто без грудочок.
Після цього беремо молочні сосиски, звільняємо їх від упаковки, нанизуємо на шпажки і викладаємо на столі. Приготоване раніше тісто переливаємо в вузенький, але високий посудину, опускаємо сосиски і проворачиваем їх кілька разів, щоб весь кляр рівномірно розподілився по поверхні ковбасного продукту. Далі викладаємо сосиски в сковороду з киплячим рослинним маслом і обсмажуємо до готовності, перевертаючи через деякий час на іншу сторону. Потім, тримаючи за палички, обережно перекладаємо сосиски на паперові серветки і витираємо, щоб позбутися від зайвого масла. Ось і все, сосиски в клярі на сковороді готові! Подаємо їх на стіл в гарячому вигляді зі сметанним соусом або кетчупом.
Сосиски в клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Сосиски ріжемо навпіл, а потім кожну частину розрізаємо знову навпіл, але чи не дорізати докінця. Далі готуємо кляр: яйця збиваємо, вливаємо молоко, додаємо натертий на дрібній терочке сир, додаємо борошно і сіль за смаком. Потім кожну заготовку в тісто і засмажуємо з двох сторін.
Сосиски в клярі у фритюрі
Інгредієнти:
Приготування
Для початку давайте замісимо тісто: у холодненьком молочку розчиняємо сіль, цукровий пісок, додаємо яєчний жовток, змішаний з рослинним маслом, всипаємо просіяне борошно і розмішуємо до утворення однорідного тіста. Окремо збиваємо білки до одержання густої пишної піни і перекладаємо їх ложкою в кляр. Очищені сосиски мачає в приготованою масою і обсмажуємо у фритюрі.
Рецепт смажених сосисок в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розглянемо з вами ще один рецепт, як робити сосиски в клярі. Отже, беремо зручну глибоку посуд, розбиваємо в неї курячі яйця і збиваємо їх гарненько віночком. Потім додаємо приправи, спеції за смаком, вливаємо кефір і всипаємо поступово пшеничне борошно, продовжуючи збивати до отримання однорідного і густоватого тіста без грудочок.
Сосиски розпаковуємо, розрізаємо навпіл і потім уздовж на половинки. Тепер акуратно опускаємо їх у кляр . У сковорідку наливаємо рослинне масло, розігріваємо і викладаємо наші сосиски. За допомогою ложки акуратно вливаємо залишився кляр і обсмажуємо ковбасні вироби з двох боків до утворення скоринки. Подаємо готові сосиски з кетчупом, сметанкою або будь-яким іншим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з сосисок
Якщо ви хочете приготувати що-небудь ситне, оригінальне і на швидку руку - спробуйте зробити котлети з сосисок. Таке блюдо можна подати з будь-яким
Як приготувати сосиски в тісті?
Сосиски в тісті - улюблені ласощі дітей і дорослих. Так чому б не порадувати сім'ї і не приготувати це просте, але приносить стільки радості страву?
Домашні сосиски - рецепт
Сучасні діти дуже люблять сосиски. Але там стільки непотрібних, шкідливих складових, що годувати дитину даним продуктом зовсім не хочеться. В цьому
Смажені сосиски
Сосиски - не самий корисний продукт, тим більше в смаженому вигляді, але якщо дуже хочеться, іноді можна. І сьогодні ми детально розповімо, як їх
Сосиски в листковому тісті
Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в
Сосиски в мікрохвильовці
Хто з нас не любить сосиски? Адже з них можна дуже швидко приготувати закуску на швидку руку. У нашій статті ми розповімо, як можна смачно