Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Вареники з малиною

Вареники з малиною

21-03-2015, 20:49
3 993
Вареники з малиною
Вареники з малиною - літнє блюдо і справжня класика російської кухні. Вони виходять дуже ситними і дуже смачними. Давайте ж скоріше дізнаємося, як зробити вареники з малиною, щоб порадувати себе і своїх близьких цим смачним блюдом!

Рецепт вареників з малиною


Інгредієнти:
Для тіста:

  • яйце - 1 шт.;

  • кефір - 500 мл;

  • сіль - щіпка;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • борошно.


  • Для начинки:

  • малина - 200 г;

  • цукор - за смаком.


  • Приготування
    Зараз ми розповімо, як приготувати вареники з малиною. Для початку замішуємо тісто для вареників. Для цього в чашу наливаємо кефір, додаємо яйце, кладемо соду і сіль за смаком. Потім поступово додаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Воно повинно вийти по консистенції не дуже тугим і навіть злегка прилипати до рук. Грудку тіста обсипаємо борошном і кладемо в поліетиленовий пакет на 30 хвилин. Далі розділяємо його на 4 частини, з кожної формуємо довгу ковбаску, ріжемо її на шматочки і придавлюємо так, щоб вийшов кружечок. У центр кожного кружечка кладемо кілька ягід малини, зверху присипаємо цукром і заліплюємо краю. Чашу мультиварки змащуємо рослинним маслом. Перекладаємо вареники з малиною і готуємо їх, виставивши режим "Варка на пару" протягом 8 хвилин. Готову страву подаємо гарячим, полив апельсиновим джемом або сметаною.

    Вареники з малини


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • борошно - 250 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • молоко - 1 ст.;

  • сіль і харчова сода - за смаком.


  • Приготування
    Розглянемо ще один простий спосіб, як готувати вареники з малиною.Яйце розбиваємо в мисочку, додаємо соду і сіль. Потім кладемо цукор і вливаємо молоко. Далі поступово підсипаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Поділяємо його на кілька однакових частин
    Вареники з малиною
    і розкачуємо кожну тонкий джгутик. Потім нарізаємо ковбаски невеликими скибочками і пресуємо кожен млинець. Посипаємо трохи цукром, кладемо кілька ягід малини і ретельно заліплюємо краю один з одним у гребінець. Кидаємо сирі вареники в окріп, додаємо за смаком сіль і перемішуємо. Слідкуємо уважно за процесом варіння, і як тільки всі вареники спливуть на поверхню, засікаємо 5 хвилин. Коли мине цей час, зменшуємо вогонь, не дозволяючи вареників сильно розваритися. Обережно витягуємо готові вареники, використовуючи шумівку, і кладемо їх у друшляк, знищивши, таким чином, від бульйону. Перекладаємо вареники в чашу, зверху кладемо шматочок вершкового масла і подаємо до столу зі сметанкою.
    Любителям літніх страв також припадуть до душі вареники з полуницею, рецепт створення яких досить простий.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Вареники на кефірі
    Вареники на кефірі
    Вареники - це популярне українське блюдо, улюблене багатьма з нас. Зазвичай тісто для них робиться з борошна, води, яєць. Але найбільш ніжні вареники
    Вареники з сиром
    Вареники з сиром
    Вареники - улюблене блюдо з дитинства. Це простий і ситний обід або вечерю. Їх роблять з сиром, вишнею, полуницею, картоплею і т. д. Але сьогодні ми
    Вареники з чорницею - рецепт
    Вареники з чорницею - рецепт
    Вареники - національне блюдо української кухні, яке, без перебільшення, улюблене багатьма з нас. Вони бувають з різними начинками: сиром, картоплею,
    Вареники з адигейський сиром - рецепт
    Вареники з адигейський сиром - рецепт
    Вареники - популярне блюдо російської та української кухонь. Їх готують з різними начинками: картоплею, сиром, полуницею, малиною і т. д. І сьогодні
    Вареники з маком
    Вареники з маком
    Вареники - одна з найулюбленіших і найпопулярніших страв у нашій країні. Найчастіше готують вареники з картоплею або сиром, але є ще один чудовий
    Вареники в пароварці
    Вареники в пароварці
    Вареники - відмінний варіант для вечері. Варто відзначити, що їх можна не тільки варити, але й приготувати на пару. Для цього вам знадобляться самі