Вареники з малиною
Вареники з малиною - літнє блюдо і справжня класика російської кухні. Вони виходять дуже ситними і дуже смачними. Давайте ж скоріше дізнаємося, як зробити вареники з малиною, щоб порадувати себе і своїх близьких цим смачним блюдом!
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце - 1 шт.;
кефір - 500 мл;
сіль - щіпка;
сода - 1 ч. ложка;
борошно.
Для начинки:
малина - 200 г;
цукор - за смаком.
Приготування
Зараз ми розповімо, як приготувати вареники з малиною. Для початку замішуємо тісто для вареників. Для цього в чашу наливаємо кефір, додаємо яйце, кладемо соду і сіль за смаком. Потім поступово додаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Воно повинно вийти по консистенції не дуже тугим і навіть злегка прилипати до рук. Грудку тіста обсипаємо борошном і кладемо в поліетиленовий пакет на 30 хвилин. Далі розділяємо його на 4 частини, з кожної формуємо довгу ковбаску, ріжемо її на шматочки і придавлюємо так, щоб вийшов кружечок. У центр кожного кружечка кладемо кілька ягід малини, зверху присипаємо цукром і заліплюємо краю. Чашу мультиварки змащуємо рослинним маслом. Перекладаємо вареники з малиною і готуємо їх, виставивши режим "Варка на пару" протягом 8 хвилин. Готову страву подаємо гарячим, полив апельсиновим джемом або сметаною.
Інгредієнти:
Для тіста:
цукор - 2 ст. ложки;
борошно - 250 г;
яйце - 1 шт.;
молоко - 1 ст.;
сіль і харчова сода - за смаком.
Приготування
Розглянемо ще один простий спосіб, як готувати вареники з малиною.Яйце розбиваємо в мисочку, додаємо соду і сіль. Потім кладемо цукор і вливаємо молоко. Далі поступово підсипаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Поділяємо його на кілька однакових частин
і розкачуємо кожну тонкий джгутик. Потім нарізаємо ковбаски невеликими скибочками і пресуємо кожен млинець. Посипаємо трохи цукром, кладемо кілька ягід малини і ретельно заліплюємо краю один з одним у гребінець. Кидаємо сирі вареники в окріп, додаємо за смаком сіль і перемішуємо. Слідкуємо уважно за процесом варіння, і як тільки всі вареники спливуть на поверхню, засікаємо 5 хвилин. Коли мине цей час, зменшуємо вогонь, не дозволяючи вареників сильно розваритися. Обережно витягуємо готові вареники, використовуючи шумівку, і кладемо їх у друшляк, знищивши, таким чином, від бульйону. Перекладаємо вареники в чашу, зверху кладемо шматочок вершкового масла і подаємо до столу зі сметанкою.
Любителям літніх страв також припадуть до душі вареники з полуницею, рецепт створення яких досить простий.
Рецепт вареників з малиною
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Зараз ми розповімо, як приготувати вареники з малиною. Для початку замішуємо тісто для вареників. Для цього в чашу наливаємо кефір, додаємо яйце, кладемо соду і сіль за смаком. Потім поступово додаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Воно повинно вийти по консистенції не дуже тугим і навіть злегка прилипати до рук. Грудку тіста обсипаємо борошном і кладемо в поліетиленовий пакет на 30 хвилин. Далі розділяємо його на 4 частини, з кожної формуємо довгу ковбаску, ріжемо її на шматочки і придавлюємо так, щоб вийшов кружечок. У центр кожного кружечка кладемо кілька ягід малини, зверху присипаємо цукром і заліплюємо краю. Чашу мультиварки змащуємо рослинним маслом. Перекладаємо вареники з малиною і готуємо їх, виставивши режим "Варка на пару" протягом 8 хвилин. Готову страву подаємо гарячим, полив апельсиновим джемом або сметаною.
Вареники з малини
Інгредієнти:
Для тіста:
Приготування
Розглянемо ще один простий спосіб, як готувати вареники з малиною.Яйце розбиваємо в мисочку, додаємо соду і сіль. Потім кладемо цукор і вливаємо молоко. Далі поступово підсипаємо борошно і замішуємо однорідне тісто. Поділяємо його на кілька однакових частин
і розкачуємо кожну тонкий джгутик. Потім нарізаємо ковбаски невеликими скибочками і пресуємо кожен млинець. Посипаємо трохи цукром, кладемо кілька ягід малини і ретельно заліплюємо краю один з одним у гребінець. Кидаємо сирі вареники в окріп, додаємо за смаком сіль і перемішуємо. Слідкуємо уважно за процесом варіння, і як тільки всі вареники спливуть на поверхню, засікаємо 5 хвилин. Коли мине цей час, зменшуємо вогонь, не дозволяючи вареників сильно розваритися. Обережно витягуємо готові вареники, використовуючи шумівку, і кладемо їх у друшляк, знищивши, таким чином, від бульйону. Перекладаємо вареники в чашу, зверху кладемо шматочок вершкового масла і подаємо до столу зі сметанкою.
Любителям літніх страв також припадуть до душі вареники з полуницею, рецепт створення яких досить простий.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вареники на кефірі
Вареники - це популярне українське блюдо, улюблене багатьма з нас. Зазвичай тісто для них робиться з борошна, води, яєць. Але найбільш ніжні вареники
Вареники з сиром
Вареники - улюблене блюдо з дитинства. Це простий і ситний обід або вечерю. Їх роблять з сиром, вишнею, полуницею, картоплею і т. д. Але сьогодні ми
Вареники з чорницею - рецепт
Вареники - національне блюдо української кухні, яке, без перебільшення, улюблене багатьма з нас. Вони бувають з різними начинками: сиром, картоплею,
Вареники з адигейський сиром - рецепт
Вареники - популярне блюдо російської та української кухонь. Їх готують з різними начинками: картоплею, сиром, полуницею, малиною і т. д. І сьогодні
Вареники з маком
Вареники - одна з найулюбленіших і найпопулярніших страв у нашій країні. Найчастіше готують вареники з картоплею або сиром, але є ще один чудовий
Вареники в пароварці
Вареники - відмінний варіант для вечері. Варто відзначити, що їх можна не тільки варити, але й приготувати на пару. Для цього вам знадобляться самі