Тефтелі з сиром

Ніжні м'ясні кульки з смачною підливою відмінно поєднуються з будь-яким овочевим пюре з кашами, а також зі звареними макаронами.
Тефтелі в духовці з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування тіста змішуємо борошно з картопляним пюре , розпушувачем, додаємо нарізаний шматочками маргарин і подрібнюємо в крихту з допомогою кухонного комбайна. Додаємо воду і замішуємо тісто. На час відставляємо його в холодильник, попередньо загорнувши в харчову плівку.
Для тефтелькою подрібнюємо і обсмажуємо цибулю. З'єднуємо цибулю, фарш, варений рис, яйце, сир, соус чилі, паприку і сіль. Добре вимішуємо.
Тісто розкачуємо на невеликі коржі розміром трохи більше ніж формочки. Викладаємо тісто у формочки для запікання. Зверху накладаємо порцію фаршу. Краї тіста присобираем і ставимо запікати в гарячу духовку (близько 200 градусів) на 15 хвилин.
Для тих, хто дотримується дієти, лікувальну або для схуднення, тефтелі краще не обсмажувати, а припускати до готовності на пару, а потім вже гасити в підливі.
Курячі тефтелі з сиром і вершково-грибним соусом
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо курячий фарш з картопляним пюре, яйцем і подрібненою цибулею. Додаємо сіль, перець і видавлюємо часник. Ретельно збиваємо масу. Сир нарізаємо кубиками.
Столовою ложкою беремо частину фаршу і формуємо з нього корж. Посередині коржа перешкодимо шматочок сиру. Складаємо коржик і скачуємо її в кульку.

На рослинній олії смажимо кожну тефтелю з двох сторін, до апетитної скоринки і складаємо в каструлю у якої є товсте дно.
Готуємо підливку. Для цього подрібнюємо гриби і пасеруємо їх на рослинній олії разом з дрібно нарізаною цибулею. Коли гриби і цибулю обсмажаться, додаємо борошно і продовжуємо обсмажувати далі. Через 3-4 хвилини вливаємо вершки, солимо і перчимо підливу. Тушкуємо на слабкому вогні ще 5 хвилин і виливаємо до тефтелі. Знову тушкуємо до повної готовності тефтелькою. Для гарніру готуємо рис або спагетті.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тефтелі з гречкою
Хто з нас не пробував смачні тюфтельки?! А якщо їх зробити не з рисом, а з гречкою, то вийде оригінально і корисно. А подати їх до столу можна з

Тефтелі з капустою
Тефтелі - це смачні м'ясні кульки з соусом. Варіантів їх приготування досить багато, і у кожної господині неодмінно є свій. І сьогодні ми пропонуємо

Курячі тефтелі
Тефтелі - улюблене багатьма страва з дитинства, яке обов'язково було в меню кожного дитячого садка. Ми поділимося з вами полегшеним рецептом

Тефтелі в духовці - рецепт
Тефтелі - ситне, ніжне і неймовірно смачна страва. Приготувати їх дуже просто - знадобиться звичайний набір продуктів і бажання погодувати сім'ю

Тефтелі з яловичини
Тефтелі - це м'ясні кульки, протушкувалися з соусом, чудово підійдуть до будь-якого гарніру. Давайте розглянемо декілька простих рецептів створення

Тефтелі на сковороді
Тефтелі на сковороді з підливою виходять дуже соковитими і ароматними. Так, і подавати їх можна до будь-якого гарніру: картопляного пюре, гречку і т.