Горіхові котлети - рецепт

Розповімо, як приготувати котлети з волоських горіхів, хоча, звичайно ж, ви можете використовувати і деякі інші види горіхів, наприклад, лісові або арахіс (який горіхом, строго кажучи, не є).
Рецепт горіхових котлет
Інгредієнти:
Приготування
Злегка прожарюємо ядра горіхів на сухій сковороді. Арахіс треба очистити від лушпиння і обсмажувати декілька довше, ніж ядра волоських горіхів. Розмелюємо горіхи в млинку, необов'язково до стану борошна, краще до стану дрібної крупи типу манки, тоді фаршу вийде цікава текстура. Хлібний м'якуш замочуємо у воді, а краще - молоці, потім злегка його віджимаємо і розминаємо (виделкою або в блендері).
Картопля варимо в мундирі», охолодити холодною водою, очистити від шкірки і розминаємо виделкою. Сир натираємо на середній тертці. Всі інгредієнти змішуємо в мисці. Трохи підсолюємо. Додаємо кунжут, спеції і продавлений часник.
Далі у нас є два варіанти. Оскільки всі підготовлені інгредієнти можна вживати в їжу без обсмажування (як ми пам'ятаємо,

Ну, якщо хочете, можна і обсмажити з обох сторін на сковороді в маслі, або запекти в духовій шафі протягом 20-25 хвилин при температурі близько 200 градусів за С. Особливо це має сенс, якщо ви вирішили не постити і додали в котлетний фарш яйце.
Рекомендуємо добрі рецепти

Котлети з рисом
Рис - досить універсальний продукт, який чудово поєднується з м'ясом і рибою. І сьогодні ми поговоримо про рибних і м'ясних котлети з рисом.

Котлети з манкою
М'ясні, рибні, овочеві, грибні або змішані котлети можна готувати з додаванням манної крупи. До того ж до такої страви не обов'язково подавати

Котлети із буряків
Котлети - це, безумовно, смачне блюдо. І ми всі звикли до м'ясних котлет. Але ж, смачними і корисними можуть бути і овочеві котлети. І сьогодні ми

Пісні бурякові котлети
Пропонуємо вам урізноманітнити меню посаду і приготувати пісні бурякові котлети. Вийде просте, смачне, а головне-корисне блюдо. До нього можна подати

Козинаки з волоських горіхів
Козинаки - це смачне ласощі грузинської кухні, яке також готують в інших країнах Кавказу до новорічного столу. Їх роблять з насіння соняшника,