Картопля з сосисками
Іноді хочеться приготувати щось просте і ситне, і щоб не морочитися особливо, і щоб швидко. Такий підхід до організації повсякденних трапез добре знайомий не тільки самотнім і зайнятим людям, але і тим, хто щодня готує для родини.
Дуже просто приготувати картоплю з сосисками. Сосиски вибирайте якісні (зазвичай вони не коштують дешево), від перевірених виробників.
Приготування
Очищену картоплю нарізаємо довільно і смажимо на сковороді в щадному режимі (краще на свинячому або курячому жирі), а сосиски відварюємо протягом 3-х хвилин в киплячій воді. Ось і все готово, подаємо з гострим томатним соусом (томат-паста + часник + гострий червоний перець) та/або гірчицею і зеленню.
В більш здоровому варіанті картоплю (як і сосиски) краще зварити і пюрировать (або не пюрировать). І - з цибулькою зелененьким.
Приготування
Розрізаємо вірменський лаваш на пласти прямокутної форми, в якості начинки використовуємо картопляне пюре, змішане з рубаною зеленню і нарізані смужками на всю ширину шматочки лаваша сосиски (зручно - кожну на 4 частини вздовж). Чи можна накришити сосиски і використовувати їх як великий фарш, перемішавши з картопляним пюре і зеленню. Загортаємо як рулетики або млинчики і запікаємо протягом 20-25 хвилин.
Інгредієнти:
картопляне пюре - близько 300-400 г;
сосиски (ну, або сардельки) - близько 200-400 г;
яйце куряче - 1-2 шт.;
борошно пшеничне високосортна - 3-8 ст. ложок;
спеції сухі мелені (на ваш розсуд);
зелень свіжа різна (в тому числі і зелена цибуля);
часник - 1-3 зубчики;
сир твердий - 100 г;
жир для змащування форми.
Приготування
Картопляне пюре (звичайно, добре б приготувати його з додаванням натуральних вершків або молока і вершкового масла) змішуємо з дуже дрібно нарізаними сосисками (кубиками) або, якщо хочете, кружечками. Додаємо яйця, борошно, спеції, рубані зелень і часник. Ретельно перемішуємо.
Форму змащуємо жиром і заповнюємо картопляно-сосисочної масою. Запікаємо в духовій шафі протягом 25-40 хвилин (залежить від температури і конструкції конкретної духовки). Готову запіканку присипаємо тертим сиром і рубаною зеленню. І чекаємо 15 хвилин, поки сир розплавиться. Ще трохи охолоджуємо, і можна розрізати на порції і подавати, наприклад, з гарячим узваром або кисломолочними продуктами.
Дуже просто приготувати картоплю з сосисками. Сосиски вибирайте якісні (зазвичай вони не коштують дешево), від перевірених виробників.
Смажена картопля з сосисками
Приготування
Очищену картоплю нарізаємо довільно і смажимо на сковороді в щадному режимі (краще на свинячому або курячому жирі), а сосиски відварюємо протягом 3-х хвилин в киплячій воді. Ось і все готово, подаємо з гострим томатним соусом (томат-паста + часник + гострий червоний перець) та/або гірчицею і зеленню.
В більш здоровому варіанті картоплю (як і сосиски) краще зварити і пюрировать (або не пюрировать). І - з цибулькою зелененьким.
Сосиски з картоплею в лаваші, запечені в духовці
Приготування
Розрізаємо вірменський лаваш на пласти прямокутної форми, в якості начинки використовуємо картопляне пюре, змішане з рубаною зеленню і нарізані смужками на всю ширину шматочки лаваша сосиски (зручно - кожну на 4 частини вздовж). Чи можна накришити сосиски і використовувати їх як великий фарш, перемішавши з картопляним пюре і зеленню. Загортаємо як рулетики або млинчики і запікаємо протягом 20-25 хвилин.
Запіканка з картоплею і сосисками
Інгредієнти:
Приготування
Картопляне пюре (звичайно, добре б приготувати його з додаванням натуральних вершків або молока і вершкового масла) змішуємо з дуже дрібно нарізаними сосисками (кубиками) або, якщо хочете, кружечками. Додаємо яйця, борошно, спеції, рубані зелень і часник. Ретельно перемішуємо.
Форму змащуємо жиром і заповнюємо картопляно-сосисочної масою. Запікаємо в духовій шафі протягом 25-40 хвилин (залежить від температури і конструкції конкретної духовки). Готову запіканку присипаємо тертим сиром і рубаною зеленню. І чекаємо 15 хвилин, поки сир розплавиться. Ще трохи охолоджуємо, і можна розрізати на порції і подавати, наприклад, з гарячим узваром або кисломолочними продуктами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Запіканка з сосисками
Іноді потрібно швидко приготувати обід або вечерю, з того,що є під рукою. Тоді на допомогу нам приходять напівфабрикати начебто сосисок, а вже з них
Пиріг з сосискою
Пиріг з сосискою - відмінний варіант обіду або вечері на швидку руку, коли не вистачає часу на готування. Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів
Піца з сосисками
Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що
Тушкована капуста з сосискою
Додати пікантності звичайної тушкованої капусти допоможе класичний німецький спосіб її приготування з додаванням сосисок. Ароматна капуста з
Картопляний шніцель
Шніцель - це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, запанированний в сухарях і обсмажений на рослинному маслі. У нашій статті ми
Сосиски з сиром
Сосиски люблять і вживають в їжу і дорослі, і діти. Адже цей продукт готується дуже швидко. І сьогодні поговоримо про те, як їх смачно і оригінально