Сосиски з сиром
Навіть серед сучасної ковбасної продукції (зробленої, на жаль, не за радянським микояновским ГОСТам) можна знайти сосиски цілком пристойної якості, в цьому питанні потрібно орієнтуватися на ціну і уважно вивчати етикетки, а може, й торговельні сертифікати.
Загалом, сосиски люблять і вживають у їжу практично все, адже цей продукт готується дуже швидко (а деякі види взагалі не готувати).
Припустимо, вам знадобилося приготувати щось ситне і смачне, а в магазин йти не хочеться (або це неможливо). При ревізії на кухні у вашому холодильнику виявилися сосиски і шматок сиру, ну, і в господарстві є ще деякі прості продукти - ось і добре. Ви точно не просто не помрете з голоду, але і зможете приготувати різні цілком оригінальні страви.
Інгредієнти:
сосиски баварські (або будь-які інші якісні м'ясні сосиски, ну, або сардельки);
сир твердий;
часник;
трохи рослинного масла або тваринного жиру.
Приготування
Наріжемо зубчики часнику кожен на 2-4 частини вздовж, якщо часник великий, можна і впоперек, щоб шматочки були не занадто довгими. Таким же наріжемо шматочками трохи сиру. За допомогою гострого тонкого ножа нашпигуем сосиски сиром і часником.
Змастимо форму маслом або жиром і викладемо в неї сосиски (їх теж можна змастити за допомогою кисті або руками). Запікаємо сосиски нашпиговані в духовій шафі при температурі близько 180 градусів С протягом 20-25 хвилин (поки вони не зарум'яняться, що легко визначити візуально). Ось і все - просто і смачно. Якщо ще є зелений консервований горошок і пляшка світлого домашнього пива , то це, взагалі, просто супер. Бо хто ж не любить сосиски під пиво? А якщо ви не пробували це блюдо, обов'язково спробуйте.
Ще краще, якщо в холодильнику знайшовся шматочок копченого бекону, тоді можна приготувати запечені сосиски з сиром в беконі. Інші інгредієнти потрібні ті ж самі, що і в попередньому рецепті (див. вище). Бекон нарізаємо довгими тонкими шматками і загортаємо попередньо сосиски нашпиговані в ці шматки, можна замотати кухарський ниткою або скріпити мокрими дерев'яними зубочистками, викласти на деко і запекти до підрум'янення бекону (на це потрібно близько 20 хвилин). Нитки, звичайно ж, потім слід видалити.
Ну, а якщо ви хочете ситна страва і повозитися не лінь, можна приготувати сосиски з сиром в тісті.
Приготування
Попередньо сосиски нашпиговані (див. вище) загортаємо в тонкі смужки тесту по спіралі, викладаємо на змащене жиром деко і запікаємо в духовці до нормального пропікання тесту протягом близько 35-40 хвилин. Тісто має стати рум'яним (можна використовувати прісне листкове дріжджове або, продається готове в магазинах). Ну, ось і все сосиски в тісті готові, можна подавати їх на стіл.
Загалом, сосиски люблять і вживають у їжу практично все, адже цей продукт готується дуже швидко (а деякі види взагалі не готувати).
Припустимо, вам знадобилося приготувати щось ситне і смачне, а в магазин йти не хочеться (або це неможливо). При ревізії на кухні у вашому холодильнику виявилися сосиски і шматок сиру, ну, і в господарстві є ще деякі прості продукти - ось і добре. Ви точно не просто не помрете з голоду, але і зможете приготувати різні цілком оригінальні страви.
Баварські сосиски, запечені з сиром в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Наріжемо зубчики часнику кожен на 2-4 частини вздовж, якщо часник великий, можна і впоперек, щоб шматочки були не занадто довгими. Таким же наріжемо шматочками трохи сиру. За допомогою гострого тонкого ножа нашпигуем сосиски сиром і часником.
Змастимо форму маслом або жиром і викладемо в неї сосиски (їх теж можна змастити за допомогою кисті або руками). Запікаємо сосиски нашпиговані в духовій шафі при температурі близько 180 градусів С протягом 20-25 хвилин (поки вони не зарум'яняться, що легко визначити візуально). Ось і все - просто і смачно. Якщо ще є зелений консервований горошок і пляшка світлого домашнього пива , то це, взагалі, просто супер. Бо хто ж не любить сосиски під пиво? А якщо ви не пробували це блюдо, обов'язково спробуйте.
Ще краще, якщо в холодильнику знайшовся шматочок копченого бекону, тоді можна приготувати запечені сосиски з сиром в беконі. Інші інгредієнти потрібні ті ж самі, що і в попередньому рецепті (див. вище). Бекон нарізаємо довгими тонкими шматками і загортаємо попередньо сосиски нашпиговані в ці шматки, можна замотати кухарський ниткою або скріпити мокрими дерев'яними зубочистками, викласти на деко і запекти до підрум'янення бекону (на це потрібно близько 20 хвилин). Нитки, звичайно ж, потім слід видалити.
Ну, а якщо ви хочете ситна страва і повозитися не лінь, можна приготувати сосиски з сиром в тісті.
Смачні сосиски з сиром у тісті
Приготування
Попередньо сосиски нашпиговані (див. вище) загортаємо в тонкі смужки тесту по спіралі, викладаємо на змащене жиром деко і запікаємо в духовці до нормального пропікання тесту протягом близько 35-40 хвилин. Тісто має стати рум'яним (можна використовувати прісне листкове дріжджове або, продається готове в магазинах). Ну, ось і все сосиски в тісті готові, можна подавати їх на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля з сосисками
Картопля з сосисками - це прекрасний варіант швидкого обіду або вечері, коли не вистачає часу на готування. Її можна зробити декількома цікавими
Як приготувати сосиски в тісті?
Сосиски в тісті - улюблені ласощі дітей і дорослих. Так чому б не порадувати сім'ї і не приготувати це просте, але приносить стільки радості страву?
Домашні сосиски - рецепт
Сучасні діти дуже люблять сосиски. Але там стільки непотрібних, шкідливих складових, що годувати дитину даним продуктом зовсім не хочеться. В цьому
Смажені сосиски
Сосиски - не самий корисний продукт, тим більше в смаженому вигляді, але якщо дуже хочеться, іноді можна. І сьогодні ми детально розповімо, як їх
Сосиски в листковому тісті
Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в
Сосиски в мікрохвильовці
Хто з нас не любить сосиски? Адже з них можна дуже швидко приготувати закуску на швидку руку. У нашій статті ми розповімо, як можна смачно