Картопля, тушкована з куркою
В робочі будні часто необхідно по максимуму скоротити час приготування страв. У таких випадках якраз зручно використовувати рецепти, в яких всі інгредієнти готуються разом одночасно. Одним з таких страв стане тушкована картопля з куркою. Ароматна і смачна страва готується без особливих затрат сил, буквально сама по собі, тому на час готування можна приділити увагу собі.
Інгредієнти:
курячі крильця - 5 шт.;
картопля - 3 шт.;
помідори - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
червоний цибуля - 1 шт.;
соєвий соус - 2 ч. ложки;
кукурудзяне борошно - 1 ч. ложка;
кунжутне масло - 1 ч. ложка;
вино - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком;
гаряча вода - 50-70 мл
Приготування
Курячі крильця миємо й обсушуємо, після чого розрізаємо по суглобам на 2 половини. Готуємо однорідну суміш з кукурудзяного борошна, соєвого соусу , вина і кунжутної олії. Змішуємо курятину з отриманим маринадом і залишаємо на 5-7 хвилин.
Тим часом візьмемося за підготовку решти інгредієнтів. Картоплю нарізаємо кубиками і обсмажуємо на оливковій олії близько 3 хвилин. Прибираємо обсмажені шматочки зі сковороди і за таким же принципом готуємо і моркву. Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями і припускаємо в жаровні 3-4 хвилини, після чого викладаємо поверх мариновану курятину і обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо обсмажену картоплю і моркву, сіль, перець, і заливаємо все водою так, щоб покрити. Тушкуємо куру з овочами 5 хвилин, додаємо томати і продовжуємо готування ще 15 хвилин. Такий тушкована картопля з куркою, володіє низькою калорійністю і багатим смаком.
Інгредієнти:
молода картопля - 7-8 шт;
курячий бульйон - 4 ст.;
томати у власному соку - 400 г;
селера - 2 стебла;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 3 шт.;
соус барбекю - 1/2 ст.;
сіль, перець - за смаком;
копчена паприка - 1 ч. ложка;
орегано - 1 ч. ложка;
лавровий лист - 2 шт.;
рослинна олія;
курячі гомілки - 500 р.
Приготування
На рослинному маслі обсмажуємо нарізану ріпчасту цибулю, моркву і селеру 7-8 хвилин. Пасеровані овочі кладемо курячі стегна і чекаємо, поки вони схопиться рум'яною скоринкою зі всіх сторін. Додаємо в жаровню картоплю і заливаємо все сумішшю соусу барбекю, томатів і бульйону. Слідом кладемо лавровий лист, орегано і щедро приправляємо страву сіллю і перцем.
Після закипання рідини в жаровні, зменшуємо вогонь. Тушкований молода картопля з куркою буде готовий через 40-50 хвилин. Подавати його можна окремо, або посипавши свіжою зеленню і додавши сметани.
Інгредієнти:
курячі гомілки - 500 г;
курячий бульйон - 1 ст.;
сухе біле вино - 1 ст.;
цибулю-шалот - 2 шт.;
часник - 4 зубчики;
сіль, перець - за смаком;
солодкий картопля - 2 шт.;
розмарин - 1 гілочка;
печериці - 250 г;
вода - 1/4 ст.;
рослинна олія;
борошно - 2 ст. ложки.
Приготування
Курячий бульйон змішуємо з білим вином. Цибулю нарізаємо і обсмажуємо до прозорості з грибами. Додаємо подрібнений часник, сіль, перець курячі гомілки. Смажимо гомілки до золотистого кольору, після чого закладаємо шматочки солодкої картоплі. Заливаємо вміст жаровні бульйоном і вином, кладемо гілочку розмарину, і тушкуємо все разом близько 1-15 годин.
У готове блюдо вливаємо суміш з води і муки, і чекаємо, поки рідина загусне і перетвориться в креязикай за консистенцією соус. Тушкована картопля з куркою повинен побурлить на слабкому вогні ще 3-5 хвилин, після чого слід витягти гілочку розмарину і подавати страву до столу.
Рецепт тушкованої картоплі з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крильця миємо й обсушуємо, після чого розрізаємо по суглобам на 2 половини. Готуємо однорідну суміш з кукурудзяного борошна, соєвого соусу , вина і кунжутної олії. Змішуємо курятину з отриманим маринадом і залишаємо на 5-7 хвилин.
Тим часом візьмемося за підготовку решти інгредієнтів. Картоплю нарізаємо кубиками і обсмажуємо на оливковій олії близько 3 хвилин. Прибираємо обсмажені шматочки зі сковороди і за таким же принципом готуємо і моркву. Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями і припускаємо в жаровні 3-4 хвилини, після чого викладаємо поверх мариновану курятину і обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо обсмажену картоплю і моркву, сіль, перець, і заливаємо все водою так, щоб покрити. Тушкуємо куру з овочами 5 хвилин, додаємо томати і продовжуємо готування ще 15 хвилин. Такий тушкована картопля з куркою, володіє низькою калорійністю і багатим смаком.
Як приготувати картопля, тушкована з куркою?
Інгредієнти:
Приготування
На рослинному маслі обсмажуємо нарізану ріпчасту цибулю, моркву і селеру 7-8 хвилин. Пасеровані овочі кладемо курячі стегна і чекаємо, поки вони схопиться рум'яною скоринкою зі всіх сторін. Додаємо в жаровню картоплю і заливаємо все сумішшю соусу барбекю, томатів і бульйону. Слідом кладемо лавровий лист, орегано і щедро приправляємо страву сіллю і перцем.
Після закипання рідини в жаровні, зменшуємо вогонь. Тушкований молода картопля з куркою буде готовий через 40-50 хвилин. Подавати його можна окремо, або посипавши свіжою зеленню і додавши сметани.
Картопля, тушкована з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Курячий бульйон змішуємо з білим вином. Цибулю нарізаємо і обсмажуємо до прозорості з грибами. Додаємо подрібнений часник, сіль, перець курячі гомілки. Смажимо гомілки до золотистого кольору, після чого закладаємо шматочки солодкої картоплі. Заливаємо вміст жаровні бульйоном і вином, кладемо гілочку розмарину, і тушкуємо все разом близько 1-15 годин.
У готове блюдо вливаємо суміш з води і муки, і чекаємо, поки рідина загусне і перетвориться в креязикай за консистенцією соус. Тушкована картопля з куркою повинен побурлить на слабкому вогні ще 3-5 хвилин, після чого слід витягти гілочку розмарину і подавати страву до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля з грибами і м'ясом
Картопля з м'ясом - це чудове поєднання двох найпопулярніших інгредієнтів, яке зустрічається у багатьох страв. А якщо до них додати гриби, вийде
Тушкована індичка з овочами
Якщо ви стежите за фігурою, то наші сьогоднішні рецепти для вас. Пропонуємо вам зробити смачне і дієтичне блюдо - тушковану індичку з овочами.
Печеня з курки з картоплею
Печеня - популярне блюдо, яке знайоме багатьом. Його можна приготувати з будь-якого м'яса - яловичини, баранини, свинини. І сьогодні ми поговоримо
Тушкована індичка
Тушкована індичка - чудове і ситне блюдо для сімейного обіду і вечері. Пропонуємо вашій увазі кілька досить простих і смачних рецептів цього
Курка з картоплею в духовці
Картопля з м'ясом - саме універсальне блюдо на нашому столі. В нашій сьогоднішній статті ми зібрали кілька найбільш цікавих рецептів приготування
М'ясо по-французьки з грибами
М'ясо по-французьки - ситне і смачне блюдо, яке знайоме багатьом. Варіацій його створення в даний час дуже багато. І сьогодні ми розберемося, як його