Тушковані яблука

Капуста, тушкована з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Капусту дрібненько шаткуємо, заливаємо оцтом і розминаємо руками. Цибулину і імбир чистимо, шаткуємо і пасеруємо на рослинній маслечко до прозорості. Потім кидаємо промитий родзинки , куркуму і цукор, перемішуємо. Яблуко очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками і кидаємо в обжарку разом з капустою. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо до готовності, подсаливая страву за смаком. За 10 хвилин до закінчення приготування, кладемо томатну пасту , присипаємо зеленню і подаємо на стіл.
Свинина, тушкована з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
У сковороду наливаємо масло і розігріваємо на середньому вогні. Свинину обробляємо, нарізаємо соломкою, посипаємо борошном, сіллю, перцем і обсмажуємо м'ясо близько 10 хвилин. Потім викладаємо його в тарілку, зменшуємо вогонь і додаємо подрібнену цибульку з кмином. Пасеруємо до рум'яного кольору, а потім вливаємо бульйон, воду, кладемо гірчицю, нашатковану капусту, подрібнену картоплю і солимо. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо під кришкою близько 15 хвилин. Після цього додаємо яблука і продовжуємо готувати ще 10 хвилин. Безпосередньо перед подачею на стіл, з'єднуємо свинину з овочами і посипаємо блюдо петрушкою.
Печінка, тушкована з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку обсмажуємо в маслечко опеньки і паралельно займаємося підготовкою печінки: промиваємо і висушуємо її паперовою серветкою. Потім розрізаємо кожен шматочок приблизно на 3 частини і обвалюємо в борошні, змішаної з куркумою і сіллю. Чистимо цибулину, шаткуємо і пасеруємо окремо. Тепер трохи підсмажуємо печінку і перекладаємо її в каструлю з невеликою кількістю води. Далі відправляємо сюди ж гриби, цибулю і трохи протушиваем. Майже в самому кінці кладемо порізане шматочками яблуко і подрібнений часник.
Буряк, тушкована з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Яблука очищаємо від насіння і шкірки, нарізаємо скибочками і кладемо в каструльку з розтопленим вершковим маслом. Гарненько розмішуємо, закриваємо кришкою і чекаємо, щоб фрукти потемніли. Варену буряк чистимо, шаткуємо скибочками, з'єднайте з яблуками і додаємо за смаком лимонний сік і мед. Тушкуємо страву на самому слабенькому вогні приблизно 20-30 хвилин, до готовності.
Гарбуз, тушкована з яблуками
Інгредієнти:

Приготування
Гарбуз очищаємо, видаляємо насіння і нарізаємо часточками. У яблук зрізаємо шкірку, виймаємо насіння і шаткуємо часточками. У глибоку сковорідку кидаємо шматочок вершкового масла, розтоплюємо його, викладаємо гарбуз з яблуками і посипаємо цукром. Накриваємо кришкою і тушкуємо блюдо 10-15 хвилин, помішуючи. У самому кінці додаємо трохи кориці, перемішуємо, випариваем зайву рідину і подаємо готовий десерт на стіл, посипавши горіхами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з капусти з яблуками
У літній період, коли багато свіжих овочів і фруктів, звичайно ж, хочеться чогось легкого і вітамінного. І тому ми рекомендуємо вам приготувати

Тушковані стегенця
В арсеналі кожної господині є чимала кількість рецептів страв їх стегенець. Готує їх одне задоволення - і швидко, і завжди смачно! Сьогодні ми вам

Печінка з грибами
Печінка з грибами - ситне і смачне блюдо для всієї родини, яке можна подавати з відварним рисом, картоплею або макаронами. Давайте розглянемо кілька

Тушкована буряк
Страви з буряка завжди займали особливе місце в дієтичному меню. Володіючи приємним смаком і ніжною текстурою, тушкована буряк впишеться не тільки в

Тушкована квашена капуста
Квашена капуста хороша сама по собі, як закуска, але з неї можна готувати інші смачні та корисні страви. Ми вам розповімо, як можна тушкувати квашену

Тушкована капуста по-німецьки
Всі ми любимо тушковану капусту - це дивовижно смачне і корисне блюдо. І сьогодні ми розповімо про те, як її приготувати по-німецьки. Давайте