Страви з рибного фаршу

Запіканка з рибного фаршу в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо розтоплене вершкове масло з вином, петрушкою, сіллю і подрібненим ріпчастою цибулею. Отриману суміш обсмажуємо в сотейнику і додаємо до неї креветки і рибний фарш. Після закінчення 3-5 хвилин прибираємо жаровню з вогню, зливаємо 2/3 утвореної рідини.
В інший жаровні обсмажуємо борошно протягом 1 хвилини, додаємо до неї вершки і варимо, помішуючи, до тих пір, поки соус не загусне і не почне пузиритися. Змішуємо вершкову основу з тертим сиром. Додаємо в соус злиту з риби і креветок рідина, лимонний сік, додаємо сіль з перцем за смаком і знову доводимо до кипіння.
Викладаємо в соус рибу і креветки, а також шматочки маринованих грибів . Основу для запіканки викладаємо у форму і ставимо в холодильник на 6-8 годин. Після закінчення часу, дістаємо запіканку з холодильника і ставимо в духовку, готується при 180 градусах протягом 40 хвилин.
Хлібний м'якуш подрібнюємо в крихту, посипаємо нею запіканку з рибного фаршу і запікаємо ще 15 хвилин. Посипаємо блюдо паприкою.
Страва з рибного фаршу
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю відварюємо у підсоленій воді до готовності. Рибний фарш обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла, протягом 2-3 хвилин. На окремій сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому подрібнений цибулю протягом 5 хвилин. Заливаємо цибулю вершками і прибираємо з вогню.
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Змащуємо формочки для суфле вершковим маслом.
Відварну картоплю очищаємо і пюрируем, додаємо масло і вершки з шалотом. Додаємо до картоплі по дрібці солі і перцю, а також збиті яєчні жовтки з гірчицею. Додаємо фарш.
Білки яєць збиваємо окремо до твердих піків і акуратно змішуємо з картопляно-рибною масою. Розкладаємо основу для суфле з рибного фаршу по формочках і ставимо в духовку на 15-20 хвилин.
Рулети з рибного фаршу в азіатському стилі
Інгредієнти:
Приготування
Рибний фарш змішуємо з кокосовою стружкою, подрібненим чилі, зеленою цибулею і сіллю. Викладаємо

У фритюрниці або на сковороді розігріваємо рослинне масло. Опустіть у масло дерев'яну паличку, якщо бульбашки навколо неї утворюються - розігріте масло в достатній мірі. Занурюємо роли в розігріте масло і смажимо до золотистого кольору. Готові роли викладаємо на паперовий рушник, щоб дати стекти надлишків жиру. Подаємо з азіатським соусом-діп або просто з соєвим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рибний пиріг на кефірі
Про користь риби для нашого харчування говорять багато лікарі і дієтологи. Щоб урізноманітнити ваше меню пропонуємо кілька цікавих рецептів рибного

Горбуша з грибами
Горбуша має важливе відмінність і перевага серед інших представників сімейства лососевих - вона доступна і при цьому не менш смачна, ніж її

Сирна запіканка з макаронами
Сирна запіканка з макаронами - смачне і ситне блюдо, яке, без сумніву, сподобається і дорослим, і дітям. І зараз ми вам підкажемо, як приготувати цю

Що приготувати з фаршу індички?
М'ясо індички є ніжним і низькокалорійним. З нього можна створити безліч цікавих страв. І в сьогоднішній статті ми поговоримо про те, що ж смачного

Котлети з яловичого фаршу
Котлети - страва, яку обожнюють і дорослі, і діти. Вони прекрасно підходять до різноманітних гарнірів. І сьогодні мова піде про ніжних і соковитих

Гуляш з риби
Гуляш - традиційне угорське блюдо, яке готують з яловичини. Але сьогодні ми відійдемо від класики його і зробимо з риби. Вийде не менш смачно, і до