Що приготувати з фаршу індички?

Запіканка з фаршу індички
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. У сковороді розігріваємо масло і викладаємо на нього фарш. Обсмажуємо фарш до золотистого кольору, приправивши чилі, кумином, сіллю і перцем. Додаємо до індички томати у власному соку і квасоля, обсмажуємо все, поки соус не загусне.
Дно форми для запікання змащуємо маслом і покриваємо двома листами лаваша, зверху кладемо частину начинки і покриваємо ще одним лавашем. Чергуємо шари начинки і лаваша до тих пір, поки м'ясо не закінчиться. Зверху посипаємо блюдо сиром. Готуємо запіканку в духовці 30 хвилин, після чого дістаємо, даємо охолонути хвилин 15-20 і подаємо зі сметаною і шматочками авокадо.
Рецепт тюфтельок з фаршу індички
Якщо простим рецептом котлет з фаршу індички вас не здивувати, то давайте розберемося, що ж приготувати з фаршу індички ще. Зверніть увагу на традиційні митболли, або тюфтельки по-нашому. Таке гаряче блюдо однаково добре і з гарніром з картоплі, або пасти, і в складі сендвіча.
Інгредієнти:
Для тефтелькою:
Для соусу:
Приготування
Всі інгредієнти для тефтелькою викладаємо в глибоку миску і перемішуємо. Руками формуємо з фаршу м'ясні кульки і викладаємо їх на блюдо.
На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому тюфтельки до золотистого кольору. Перекладаємо обсмажені тюфтельки на тарілку.
На місце, де колись-то смажилися тефтелі, кладемо нарізану цибулю і часник. Як тільки наша пассеровка стане м'якою, додаємо до них подрібнений стебло селери і моркву. Як тільки овочі стануть м'якими, приправляємо їх сіллю, перцем, кладемо базилік і лавровий лист. Заливаємо все томатами у власному соку і залишаємо соус тушкуватися до загустіння. В кінці готування кладемо в соус вершкове масло і перемішуємо. Викладаємо в соус тефтелі і тушкуємо 30 хвилин під кришкою.
Яєчний рулет з фаршу індички
Інгредієнти:

Приготування
Капусту і моркву дрібно шаткуємо і заправляємо лимонним соком. Посипаємо салат сіллю і перцем і ретельно перетираємо. Можна додати трохи рубаної петрушки на даному етапі.
Фарш обсмажуємо на рослинній олії, додаємо до нього капусту, трохи імбиру, соєвого соусу, часнику і краплю води. Тушкуємо все до м'якості капусти. Начинка для ролу не повинна містити вологи, інакше папір розпадеться, так що смажте м'ясо з капустою гарненько.
У центр листків рисового паперу кладемо ложку м'ясного фаршу з капустою і туго звертаємо. У сотейнику розігріваємо велику кількість олії і обсмажуємо на ньому роли до золотистого кольору. Викладаємо роли на серветки, щоб прибрати зайвий жир.
Рекомендуємо добрі рецепти

Котлети з індички - рецепт
Котлети з індички послужать відмінним вечерею, особливо якщо подати до них пюре і овочевий салат. Приготувати це блюдо нескладно, оскільки рецепти

Котлети з індички в духовці
Якщо ви хочете приготувати що-небудь легке, але смачне, то придивіться до даних рецептами котлет з індички. Готуються вони в духовці, а тому мають

Індичка з картоплею
Індичка з картоплею - чудове блюдо як для святкового, так і повсякденного столу. Приготувати його можна різними способами. Найбільш цікаві з них ми

Тефтелі з яловичини
Тефтелі - це м'ясні кульки, протушкувалися з соусом, чудово підійдуть до будь-якого гарніру. Давайте розглянемо декілька простих рецептів створення

Галантин з індички
Галантин - це страва французького походження, готується на основі прокрученного м'яса, з додаванням спецій і яєць. М'ясо для цієї смакоти можна

Лазанья з яловичини
Лазанья - відоме італійське блюдо, родом з провінції Болоньї. У класичному варіанті її готують з фаршу яловичини. Давайте розберемо кілька варіантів