Котлети з індички - рецепт

Рубані котлети з індички
Якщо під рукою не виявилося м'ясорубки, то прекрасний варіант - приготувати січені котлети з індички.
Інгредієнти:
Приготування
Філе індички гарненько подрібнюємо ножем і змішуємо з дрібно нарізаною цибулею. Додаємо йогурт, одне яйце, борошно, сіль і перець. З готового, рубаного фаршу руками формуємо котлетки товщиною в 15-2 сантиметри. В окремому посуді збиваємо яйце, що залишилося, опускаємо в нього котлету, а потім обсипаємо її сухарями. Паніровані котлети смажимо у великій кількості рослинного масла до золотистої скоринки. Подаємо зі сметанним соусом або кетчупом.
Котлети з індички з сиром і грибами
Набридлі класичні котлети можна урізноманітнити, додавши начинку. У цьому рецепті ніжні котлети з індички поєднуються з грибами і сиром.
Інгредієнти:
Приготування
Для початку дрібно нарізаємо печериці і обсмажуємо їх на рослинному маслі до готовності, приправивши сіллю і перцем. Остиглі гриби змішати з натертим на крупній тертці сиром і подрібненим кропом. М'якоть білого хліба розм'якшуємо у вершках і додаємо у фарш. Туди ж додаємо яйце і присмачую наш фарш хорошою пучкою солі. Тепер приступаємо до самої веселої частини - вибивання фаршу. Б'ємо фарш кулаками, кидаємо об стіл або в миску, словом, робимо все що завгодно лише б розм'якшити сам фарш і, отже, майбутні котлети. Робити це найкраще попередньо розділивши фарш на порції, щоб не забруднити себе чи все кухонне простір. Порцію відбитого фаршу розминаємо в коржик, укладаємо в центр начинку і формуємо котлети. За спрацьованої схемою паніруємо котлети в яйці і сухарях, а потім смажимо до золотистої скоринки на олії. Котлети з філе індички добре підійдуть до гарніру з тушкованих овочів або до картоплі пюре.
Котлети з індички з геркулесом - рецепт
Вівсянка давно знайома цілим джерелом незамінних макро - і мікроелементів для нашого організму, а поєднання з м'ясом індички робить її не тільки подвійно корисна, але і надзвичайно смачною.
Інгредієнти:

Приготування
Яйця збиваємо з молоком, заливаємо цією сумішшю вівсяні пластівці і даємо настоятися 20-30 хвилин. Тим часом «вдосконалюємо» наш фарш, додаючи в нього сіль, перець, подрібнену цибулю і часник, а також яйце для зв'язки. Готовий фарш змішуємо з вівсяно-молочної масою і гарненько вибиваємо, як у попередньому рецепті. Далі мокрими руками формуємо котлети і спершу обсмажуємо їх, а потім обов'язково тушкуємо під кришкою з додаванням води або сметани, для того, щоб пластівці розм'якшилися. Такі котлети також корисно буде приготувати на пару, за допомогою пароварки або простий водяній лазні. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Парові котлети - рецепт
Всі ми любимо поласувати котлетами, але смажити їх часто не дуже корисно для здоров'я. На допомогу нам приходять рецепти парових котлет. Такі

Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то

Котлети з лосося
Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на

Котлети з індички в духовці
Якщо ви хочете приготувати що-небудь легке, але смачне, то придивіться до даних рецептами котлет з індички. Готуються вони в духовці, а тому мають

Котлети в аерогрилі
Аерогриль - один із сучасних кухонних помічник кожної господині. Він готує звичні страви по-новому - швидко і без краплі жиру. Саме тому варто

Котлети в пароварці
Котлети в пароварці готуються без зайвого жиру, що робить їх більш корисними, покращує їх смакові якості і засвоюваність. Парові котлети з риби і