Смажені маслюки

Смажені маслюки в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Гриби обробляємо і добре промиваємо під проточною водою. У каструлю наливаємо воду, кип'ятимо, підсолюємо трохи, кидаємо в неї маслюки і варимо 30 хвилин. Потім зливаємо рідину, заливаємо грибочки новим окропом і варимо ще півгодини. Цибулю і моркву чистимо, шаткуємо соломкою, а маслюки нарізаємо великими шматочками. Тепер пасеруємо всі овочі, перемішуємо, додаємо сметану і накриваємо кришкою. Також приправляємо блюдо і посипаємо спеціями кмином.
Тушкуємо ще 10 хвилинок на самому повільному вогні і при необхідності можете додати трохи овочевого бульйону або воду. Петрушку промиваємо, струшуємо, подрібнюємо і додаємо до вже готових смажених грибів. Перемішуємо, прогріваємо пару хвилин на повільному вогні і знімаємо з плити. Подаємо маслюки в сметані обов'язково в гарячому вигляді на додаток до картопляному пюре .
Смажені маслюки зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Маслюки промиваємо, обробляємо і шаткуємо скибочками. Цибуля і часник чистимо від луски і дрібненько рубаємо. Розігріваємо в сковороді вершкове масло з олією, кладемо цибулька, часничок і обсмажуємо, поки не випарується рідина. Потім додаємо маслюки і для більшого аромату можете за бажанням додати трохи сушених білих грибів. Обсмажуємо овочі на середньому вогні близько 30 хвилин, а потім кладемо сметанку і готуємо ще 5 хвилин.
Смажені гриби маслюки з горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Маслюки промиваємо, обробляємо і нарізаємо скибочками. Цибулю очищаємо від лушпиння, а свіжу зелень обполіскуємо холодною водою, обсушуємо і дрібно подрібнюємо. Гриби пасеруємо на розігрітому вершковому маслечко до готовності, підсолюємо і перчимо за смаком. Потім додаємо рубані волоські горіхи, цибуля і зелень. Все добре перемішуємо, накриваємо кришкою і смажимо ще кілька хвилин, помішуючи. Тепер обережно вливаємо оцет, доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь. Перед подачею викладаємо грибочки на листя салату і посипаємо очищеними гранатовими зернятами.
Як приготувати смажені гриби маслюки з картоплею?
Інгредієнти:
Приготування

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати маслюки з картоплею?
Осінь - час збору грибного врожаю, і якщо вам вдалося зібрати або купити маслюків, тоді сьогодні ми поділимося з вами простими порадами, як їх смачно

Реберця з овочами
Із свинячих, телячих, баранячих реберець можна готувати смачні і цікаві страви. Розповімо, як тушкувати реберця з різними овочами. Читаємо наші нові

Страви з маслюків
Якщо ви коли-небудь пробували страви з маслюків, то ніколи не забудете їх чудовий смак і аромат! Що ж, можна самим зайнятися "тихим полюванням" або

Маслюки - рецепти
Маслюки - смачні грибочки, з яких можна зробити безліч цікавих страв. Давайте з вами розглянемо докладно, як приготувати ікру з них, замаринувати,

Як чистити маслюки?
Маслюки - смачні їстівні гриби, які солять, маринують, смажать, додають в супи. Але перш, ніж їх почати готувати, обов'язково потрібно очистити

Ікра з маслюків на зиму
Ікру готують з самих різних продуктів: баклажанів, томатів, моркви. А сьогодні ми розповімо, як зробити ікру з маслюків на зиму. Вона відмінно