Деруни з ковбасою

Картопляні деруни з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлені, тобто очищені і вимиті бульби картоплі слід натерти на тертці. Щоб картопля не потемнів, натирати його можна разом з ріпчастою цибулею, але куди легше натирати бульби в каструльку з водою, яку потім слід злити. Обсушенний картопля з'єднуємо з подрібненою цибулею і білим зубчиком часнику, додаємо сіль, борошно, зелень і яйце. Ковбасу ріжемо тонкою соломкою, або натираємо на крупній тертці, а потім додаємо в тісто. Смажимо деруни як і завжди, а потім викладаємо на серветку, щоб знизити калорійність страви за рахунок поглинання надлишків олії.
Рецепт дерунів з картоплі з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Сервелат ріжемо кружальцями. Картопляні бульби очищаємо від шкірки і дрібно натираємо, після чого віджимаємо картопляну масу через подвійний шар марлі. Сіль з перцем за смаком, а також борошно і яйця - такі інгредієнти, які доповнять наше тісто.
На розігріту сковороду викладаємо гарну їдальню ложку основи для дерунів, поверх кладемо кружечок ковбаси і злегка вдавлюємо його в суміш. Розподіляємо ще ложку картоплі зверху і обсмажуємо.
Картопляні деруни з ковбасою і сиром
Гарним доповненням традиційного рецепту також може стати сир, в нашому випадку трохи більш вишуканий - Брі.
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті бульби чистимо і натираємо досить крупно. Присаливаем картоплю і віджимаємо зайву вологу. Ковбасу нарізаємо невеликими скибочками і додаємо до картоплі разом з борошном, лимонною цедрою і подрібненим шавлією. Родзинкою страви стане сир брі, який також слід дрібно нарізати і змішати з картопляною масою. Коли суміш для дерунів буде готова, можна негайно приступати до обжарке. Щоб кожна порція вийшла максимально акуратною, деруни можна формувати за допомогою кулінарного кільця.
Деруни з картоплі з ковбасою
Цей рецепт дерунів ще більш незвичайний, адже в якості основи ми будемо використовувати не сирий, а попередньо злегка ошпарений картопля, завдяки якому наші овочеві котлети будуть мати кремову текстуру.
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті бульби ціликів занурюємо в каструлю, заливаємо водою

Подмораживаем котлетки протягом півгодини, щоб вони краще тримали форму під час обсмажування. Смажимо деруни як зазвичай. Сервірувати готову страву можна зі сметаною або кетчупом , але незвичайний рецепт вимагає незвичайних доповнень, тому можна змінити звичайні соуси на екзотичне овочеве чатні, наприклад.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопляні деруни
Ну, хто не знає, що таке деруни? Це ті ж деруни, тільки називаються по-іншому. Деякі вміють готувати цю страву, а деякі - ні. Дана стаття пропонує

Картопляні млинці
Млинці на основі картоплі виходять трохи більш ніжними, ніж усім відомі деруни, а готуються аналогічно - з тертої картоплі, або пюре: швидко і дуже

Деруни в горщику
Відомі і улюблені багатьма деруни можна не тільки посмажити на сковороді і подати до столу. З них вийде відмінний і ситне блюдо, якщо приготувати їх

Деруни з кабачків
Усіма відоме і улюблене блюдо деруни можна готувати не тільки з картоплі, але і з кабачків. Вони виходять дуже ніжними, соковитими і смачними, і

Деруни з сиром
Деруни - це традиційна страва української і білоруської кухонь, яке має безліч варіантів приготування. Основний інгредієнт у них картопля, до нього

Деруни з фаршем
Деруни - це популярне блюдо, яке з'явилося в білоруській кухні, але вже давно відоме по всьому світу. Їх можна робити з різними начинками і подавати