Хлібні палички
Смачні домашні хлібні палички припадуть до смаку кожному. Вони ідеально підходять до будь-якого соусу або джему. Хлібні палички можуть бути хорошим аперитивом, поки ваше сімейство буде чекати вечері.
Інгредієнти:
борошно - 450 г;
вода - 250 мл;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
свіжі дріжджі - 20 г;
цукор - 1 ст. ложка;
сіль - 05 ч. ложки.
Приготування
У теплій воді розчиніть цукор і сіль. Потім додайте дріжджі і почекайте, поки вони розійдуться. Додайте половину борошна і добре розмішайте. Влийте олію і замісити тісто, підсипаючи борошно. Тісто має відставати від рук. Коли тісто буде готове, змастіть його маслом і приберете в тепле місце на 45 хвилин. Коли тісто підійде, помісіть його трохи, потім розділіть на маленькі кульки. З кульок скатайте джгутики товщиною 1 див розігрійте Духовку до 220 градусів і запікайте ласощі близько 25 хвилин. Готові палички покропите водою, накрийте рушником і дайте полежати так пару хвилин.
Інгредієнти:
борошно - 350 г;
вода - 200 мл;
сир - 100 г;
сухі дріжджі - 1 ч. ложка;
мед - 1 ч. ложка;
сіль - 05 ч. ложки;
оливкова олія - 1 ч. ложка;
молоко - 50 мл;
кунжут.
Приготування
Борошно перемішайте з сіллю і додайте оливкову олію. У теплій воді розведіть дріжджі з медом і додайте в борошно. Замісіть тісто і залиште його на годину в теплому місці. Коли тісто підійде, додати в нього тертий сир і добре перемішайте, щоб він розподілився по всьому тесту. Залиште тісто підійти ще 20 хвилин. З тіста розкатати корж товщиною 5 см, змастіть її молоком і обсипте з двох сторін кунжутом. Поріжте корж на смужки товщиною 1 див Деко змастіть маслом і випікайте палички 25 хвилин при 180 градусах.
Для різноманітності ви можете зробити половину хлібних паличок з кунжутом, а половину посипати маком.
Хлібні палички - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Хлібні палички з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Борошно перемішайте з сіллю і додайте оливкову олію. У теплій воді розведіть дріжджі з медом і додайте в борошно. Замісіть тісто і залиште його на годину в теплому місці. Коли тісто підійде, додати в нього тертий сир і добре перемішайте, щоб він розподілився по всьому тесту. Залиште тісто підійти ще 20 хвилин. З тіста розкатати корж товщиною 5 см, змастіть її молоком і обсипте з двох сторін кунжутом. Поріжте корж на смужки товщиною 1 див Деко змастіть маслом і випікайте палички 25 хвилин при 180 градусах.
Для різноманітності ви можете зробити половину хлібних паличок з кунжутом, а половину посипати маком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирні коржики за 5 хвилин
Хочете здивувати всіх незвичайним сніданком? Спеките домочадцям сирні коржики - вони їм точно сподобаються. Подавати їх можна і в гарячому, і в
Як приготувати сосиски в тісті?
Сосиски в тісті - улюблені ласощі дітей і дорослих. Так чому б не порадувати сім'ї і не приготувати це просте, але приносить стільки радості страву?
Дріжджові млинці
Млинці приготовані на дріжджах виходять повітряними і пористими, а товщину млинця можна змінювати в залежності від сполученого кількості борошна: в
Дріжджові пончики - рецепт
Солодкі, ніжні, смачні, з начинкою і без - все це пончики. Навряд чи є на світі люди, які їх не люблять. Саме з цієї причини ми вирішили розповісти
Гріссіні - рецепт
Італійські хлібні палички з назвою гріссіні відомі на весь світ. Щоб вони стали відомі вам і вашій родині, ми підібрали рецепт, який допоможе вам