Рибник - рецепт

Пиріг рибник з зубаткой - рецепт
Рибу вибираємо будь-яку, краще морську - тіляпія, пікшу або навіть рибний мікс різних сортів. За цим рецептом можна готувати і рибник з палтусом.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування:
Рецепт тіста для рибника простий. Готуємо звичайне безопарне дріжджове тісто, для цього в теплому молоці розвести цукор і дріжджі, чекаємо, поки вони не почнуть пузиритися - це займе не більше 10 хвилин. Поступово вводимо в суміш просіяне з сіллю борошно, додаємо розтоплене масло і замішуємо м'яке тісто. Накриваємо і даємо піднятися в теплому місці.
Рибне філе нарізаємо невеликими шматочками, змішати з дрібно покришеною цибулею, солимо, перчимо, додаємо дрібку цукру і рослинне масло. Добре перемішуємо начинку і залишаємо трохи промаринуватися.
Коли тісто підійде, ще раз його вимішуємо і розділяємо на дві частини у співвідношенні приблизно 2:1. Розкачуємо спочатку більшу частину, вистилаємо нею в форму так, щоб краї трохи звисали, викладаємо начинку, додаючи маленькі шматочки вершкового масла. Закриваємо основу другим пластом тесту, ретельно защипуємо краю. Щоб пиріг не здувся, проколює його поверхню виделкою в декількох місцях. Випікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці близько години. За 5 хвилин до готовності, пиріг виймаємо і змащуємо збитим яйцем, для утворення блискучої скоринки. Готовий рибник закутуємо в рушник. Чим повільніше він буде остигати, тим довше не стане черствіти. Різати його краще холодним.
Як приготувати поморський рибник?
Інгредієнти:
Приготування:
Рибу чистимо, потрошимо, видаляємо плавники, злегка обрізаємо хвіст. Добре промиваємо і витираємо паперовим рушником. Солимо, перчимо зовні і всередині. У черевце можна покласти пряні трави і збризнути лимонним соком.
Як спекти рибник по-поморскі? Тісто ділимо на дві частини, кожну розкачуємо в овал товщиною 5 мм, по центру викладаємо

Любителям рибки також рекомендуємо випробувати рецепти розтягаїв і заливного пирога з рибою .
Рекомендуємо добрі рецепти

«Бородинський» хліб - рецепт
Бородінський - це назва знайоме багатьом людям. Адже хліб з цією назвою їдять багато, воліючи його звичайному білому цеглинці. Хочете зробити

Кулеб'яка з рибою
Старорусские рибники і розтягаї дали основу для рецепта кулеб'яки з рибою, яка у класичному вигляді готувалася з м'ясом, або капустою. Відхід від

Пиріг з капустою і рибою
Пиріг з капустою і рибою - це традиційна випічка багатьох народів світу. І в нашій статті ми зібрали прості, але в теж час оригінальні рецепти цього

Пиріг з рисом
Рис, як складова начинки, часто зустрічається в пирогах. Найпопулярніший - це, звичайно ж, пиріг з рибою і рисом. І сьогодні ми розглянемо ще парочку

Узбецький коржик
Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,