Кулеб'яка - рецепт

Дріжджове тісто для кулеб'яки
Готується тісто заздалегідь - воно має кілька раз підійти.
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт тіста для кулеб'яки простий. Просіваємо борошно в миску, додаємо сіль і перемішуємо. В окремому посуді розводимо дріжджі теплою водою (40 градусів), додаємо цукор. Коли опара підніметься, вливаємо його в борошно і замішуємо м'яке тісто. В кінці процесу змащуємо руки рослинним маслом, щоб тісто стало більш еластичним. Накриваємо миску і залишаємо в теплому місці приблизно на 30-40 хвилин, потім обминаємо і даємо ще раз підійти.
Кулеб'яка з капустою
Це найпростіший і найбільш популярний варіант приготування кулеб'яки.
Інгредієнти:
Приготування
Змастимо деко олією. Інше масло розігріємо в сковороді або товстостінній каструлі. Нашинкуем капусту і будемо її гасити до тих пір, поки вона не стане м'якою. Остудимо. Відваримо 3 яйця, очистимо від шкаралупи і дрібно наріжемо. Зелену цибулю подрібнити і змішаємо з капустою і яйцями. Тісто розділимо на 2 нерівні частини. Меншу частину розкотимо в овальний або прямокутний корж і перекладемо корж на деко. На тісто викладемо начинку гіркою. Розкотимо другу частину тіста, накриємо начинку коржем і з'єднаємо краю. Можна прикрасити кулеб'яку кісками з тіста. Залишимо на 20 хвилин, потім змастимо поверхню жовтком і будемо випікати 40 хвилин при температурі 180 градусів С.
Як приготувати кулеб'яку з кількома начинками?
Рецепт приготування багатошарової кулеб'яки не дуже складний, але вимагає часу і певної вправності.
Інгредієнти:
Приготування
Відокремимо один жовток, білок і ціле яйце взобьем з молоком. Додамо борошно і добре перемішати. З отриманого тесту приготуємо млинці, остудимо їх. Лук наріжемо дрібними кубиками і обсмажимо на половині олії до красивого золотистого відтінку. Гриби нашинкуем тонкими пластинками і протушкуйте на маслі до готовності. Рис відваримо. З'єднаємо фарш з половиною цибулі. Окремо змішуємо гриби, рис і залишився лук.

Кулеб'яка з листкового тіста готується також, головне - правильно розкачати тісто - в одну сторону.
Подають цей ситний пиріг і як окрему страву, і замість хліба до перших страв, і в якості закуски.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рибник - рецепт
Рибник на Русі вважався святковим блюдом, яке готували лише в особливих випадках. У наші дні не потрібно чекати відповідного моменту, для

Кулеб'яка з рибою
Старорусские рибники і розтягаї дали основу для рецепта кулеб'яки з рибою, яка у класичному вигляді готувалася з м'ясом, або капустою. Відхід від

Кулеб'яка з м'ясом
Традиційна російська кулеб'яка - непросте блюдо з безліччю начинок, в цій статті ми розглянемо варіант я м'ясом, однак ґрунтуючись на даному рецепті,

Пиріжки з сосискою
Пиріжки з сосискою - страва знайоме нам з дитинства. І сьогодні ми поділимося з вами оригінальними і цікавими рецептами, як його зробити в домашніх

Кулеб'яка з капустою
Кулеб'яка - це традиційний закритий російський пиріг зі складною багатошаровою начинкою. Він має овальну витягнуту форму, дуже схожу на батон.

Губадия: рецепт
Губадия - татарське національне блюдо, пиріг з оригінальною начинкою з декількох інгредієнтів. Наприклад, можна спекти губадию з рисом, м'ясом і