Кулеб'яка з м'ясом

Сьогодні ми розповімо вам, як готувати кулеб'яку з м'ясом, кулеб'яку з м'ясом і грибами, кулеб'яку з м'ясом і картоплею в одному рецепті. Це буде листкова кулеб'яка. Навчившись готувати її - ви зможете подужати приготування будь кулеб'яки.
Отже, як приготувати кулеб'яку з м'ясом за всіма правилами кулінарного мистецтва?
Рецепт кулеб'яки з м'ясом
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування
А зараз ми починаємо розповідь про те, як приготувати кулеб'яку з м'ясом.
Спочатку готуємо начинку: на рослинному маслі підсмажимо половинку цибулини. Коли цибулька зазолотиться, додамо в неї фарш, гарненько перемішати, посолити, поперчити, додамо наші улюблені спеції і накриємо кришкою - нехай готується на невеликому вогні.
З картоплі і 05 склянки молока готуємо досить густе пюре. Додаємо трохи вершкового масла і петрушки.
Печериці миємо, чистимо й обсушуємо. Ріжемо гриби досить дрібно, підсмажуємо їх на сковороді в маслі, з другою половинкою цибулини, солимо, перчимо, додаємо зелень петрушки. Якщо начинка рідкувата, трохи посипаємо грибочки борошном.
Поки наші начинки остигають, починаємо випікати млинці для прошарку кулеб'яки.
На склянку молока розбиваємо одне яйце. Борошна сиплемо стільки, щоб тісто не було дуже густим, а добре стікало з ложки. Солимо, і трішки сахарим. Випікаємо млинці на сковороді. Складаємо їх в стопку і, акуратно, обрізавши з двох сторін гострим ножем, надаємо прямокутну форму.
Тепер можна приступати до складання нашій кулеб'яки.
Схема буде виглядати так: тісто - млинці - фарш - млинці - гриби - млинці - пюре - млинці - тісто.
Лист листкового тіста розкочуємо качалкою від середини до краях, надаючи йому форму прямокутника. Розкатаний лист повинен за розміром поміщатися на деко в духовці. Переносимо його на вистелений папером для випічки деко.
Укладаємо готові млинці в один шар по всій довжині тіста, залишаючи вільні поля по краях. Тепер акуратно на шар млинців викладаємо шар фаршу, трохи обтиску його руками, щоб краще склеювався, не вилазячи за краї млинчиків. Також чинимо з усіма верствами.

Тепер наша кулеб'яка відправляється в розігріту до 200 градусів духовку, і нудитися там до утворення золотої скоринки. Ріжемо кулеб'яку з листкового тіста спеціальним ножем для хліба, з зубчиками. Нам потрібно пропиляти верхню кірочку кулеб'яки, не раскрошив її, а вже далі можна орудувати звичайним ножем.
Ви освоїли рецепт кулеб'яки з м'ясом, і тепер можете випікати її з будь-якими поєднаннями начинок, наприклад з рибою .
Рекомендуємо добрі рецепти

Рибник - рецепт
Рибник на Русі вважався святковим блюдом, яке готували лише в особливих випадках. У наші дні не потрібно чекати відповідного моменту, для

Кулеб'яка - рецепт
По суті кулеб'яка - це вид закритого м'ясного, рибного, капустяного або грибного пирога, зазвичай овальної форми. Він дуже смачний і ситний. Існує

Кулеб'яка з рибою
Старорусские рибники і розтягаї дали основу для рецепта кулеб'яки з рибою, яка у класичному вигляді готувалася з м'ясом, або капустою. Відхід від

Пиріжки з сосискою
Пиріжки з сосискою - страва знайоме нам з дитинства. І сьогодні ми поділимося з вами оригінальними і цікавими рецептами, як його зробити в домашніх

Кулеб'яка з капустою
Кулеб'яка - це традиційний закритий російський пиріг зі складною багатошаровою начинкою. Він має овальну витягнуту форму, дуже схожу на батон.