Тісто на майонезі

Завдяки майонезу смажене або запечене тісто виходить більш пишним і м'яким, а також залишається свіжим протягом декількох днів. Хоча борошняні вироби на майонезі зазвичай довго не залежуються.
Крім того тісто на майонезі можна заготовити про запас: розділити на кілька порцій і відправити в заморозку. Коли будете щось готувати, розморозити необхідну кількість і смажити або випікати з якоюсь начинкою.
Тісто для піци на майонезі робиться не складніше, ніж будь-яке інше тісто, але на смак набагато краще, відмінно пропікається і має хрустку апетитну скоринку з приємним та легким сирним запахом.
Тісто на майонезі для піци
Інгредієнти:
Приготування
Розводимо дріжджі в невеликій кількості гарячої води. Борошно змішуємо з цукром і сіллю, додаємо яйця, домашній майонез , рослинна олія, соус або кетчуп, розведені дріжджі і воду, що залишилася. Замішуємо густе тісто.
Майонез відмінно працює і в складі тесту для випічки різних видів пирогів і пиріжків, причому з будь-якою начинкою з м'яса, овочів, грибів, риби або солодких фруктів.
Тісто з майонезом для пирога
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо сметану, майонез, яйця і рослинне масло. Додаємо сіль. Поступово підсипаємо просіяне борошно, замішуємо тісто. Начинку вибираємо за бажанням.
Тісто на майонезі для пиріжків робимо за аналогічним рецептом, що і для пирога. Борошно не обов'язково брати млинцеву. Хто не любить ароматичні добавки може використовувати для тесту звичайну пшеничне борошно вищого сорту.
Ще один рецепт тіста з додаванням майонезу. Це тісто, замішане на майонезі і сметані. Воно є одним з найшвидших, за часом приготування, видів тіста, а також має ніжну консистенцію і дуже привабливий вершковий смак. Отже, читаємо, беремо на замітку і пробуємо готувати.
Тісто на майонезі і сметані
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшуємо маргарин, додаємо до нього яйце, сметану, майонез, цукор і, підсипаючи борошно, замішуємо тісто. Випікаємо в духовці з солоними начинками або з варенням, фруктами, ягодами.
З додаванням майонезу можна приготувати на швидку руку і солодке або солоне, наприклад, сирне печиво.
Тісто на майонезі для печива
Інгредієнти:

Приготування
Борошно змішати з розпушувачем, додаємо цукор, яйце, ізюм, майонез і замішуємо тісто. Кількість борошна беремо таке, щоб вийшло в підсумку густе тісто. Поміщаємо його перед випічкою на одну годину в холодильник. Після випікання виходить розсипчасте, хрустке пісочне печиво, яке буквально тане в роті.
Щоб печиво вийшло ароматним, до тесту додаємо ванілін або цедру цитрусових фруктів. Непогано буде смакувати і печиво з запахом кориці або гвоздики.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик в майонезі
Шашлик - це дуже смачне блюдо для свята або пікніка. Маринують його найрізноманітнішими способами. Сьогоднішня наша стаття присвячена тому, як

Пиріг з капустою на майонезі
Пиріг з капустою на майонезі - це швидкий і смачний варіант обіду або вечері. Готувати начинку і тісто досить просто, і ми пропонуємо вам 2 цікавих

Пиріг на майонезі
Всі ми любимо пироги з різноманітними начинками. А ви знаєте, що тісто для них можна зробити на майонезі, вийде дуже смачно, хоч і не зовсім корисно.

Курка в майонезі
Куряче м'ясо є дієтичним і низькокалорійним і тому буває сухуватим. І сьогодні ми поговоримо про те, як його приготувати швидко і смачно в майонезі.

Печиво з мармеладом
Мармелад - це улюблені ласощі багатьох діточок, а якщо його ще й використовувати у створенні печива - вийде дивовижно смачна випічка до чаю. У нашій

Печиво на майонезі
Печиво, зроблене на майонезі, є смачним і ніжним ласощами, яке неодмінно оцінять і діти, і дорослі. У нашій статті ми зібрали кілька варіантів