Печиво на майонезі

Рецепт розсипчастого печива з майонезом
Швидкий і смачний рецепт м'якого, розсипчастого і ароматного печива до чаю, завжди прийде на допомогу в ті хвилини, коли часу на приготування не вистачає.
Інгредієнти:
Приготування
М'який маргарин, або вершкове масло розтираємо з цукром, додаємо 100 г майонезу, і яйце збиваємо інгредієнти міксером. Борошно просіваємо, змішуємо з содою і, поступово додаючи сухі інгредієнти в масляно-яєчну суміш, замішуємо м'яке і пружне тісто.
Деко для випікання накриваємо папером для випічки змащуємо її невеликою кількістю масла. Катаємо з тіста кульки і викладаємо їх на деко, на достатній відстані один від одного. Ставимо печиво на майонезі і маргарині в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.
Печиво з майонезу через м'ясорубку
За настільки екстравагантною назвою криється всього лише метод формування окремих печеньок. Порції тіста пропускаються через м'ясорубку, а готові джгутики можна заплести на свій розсуд в незвичайне ласощі.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром дочиста. Додаємо в суміш м'яке масло, або маргарин, знову збиваємо масу близько 5 хвилин. Закладаємо до яєць та олії рівні порції сметани і майонезу, збиваємо суміш до однорідності. Борошно просіваємо разом з содою до збитим інгредієнтів, замішуємо еластичне і м'яке тісто. Тепер тісто необхідно охолодити близько півгодини, а після приступити до формування печива. Порції тіста пропускаємо через м'ясорубку, а отриману фігурну масу викладаємо на деко. Випікаємо печиво при 180 градусах до золотистого кольору. Всі печиво через м'ясорубку готово, можна подавати до столу.
Рецепт пісочного печива з майонезом
Якщо ви з якоїсь причини не вживаєте яйця, то ми раді вам представити рецепт печива на майонез без яєць. Повірте, готове ласощі нічим не відрізняється від того, що приготовані оригінальним способом.
Інгредієнти:
Приготування
Маргарин розтираємо з цукровим піском і додаємо майонез. Додаємо в суміш соду і починаємо замішувати тісто, поступово додаючи просіяне борошно. Тісто на майонезі для печива має вийти гладким і дуже м'яким, так що як тільки воно перестане липнути до рук - припиняємо підсипати муку.
Тепер основу для нашого печива слід охолодити мінімум півгодини, після чого можна приступати до розкочуванні. Ніжне і жирне тісто дуже легко липне до качалку і поверхні, так що

Готове ласощі можна полити глазур'ю, розтопленим шоколадом, посипати корицею, або цукровою пудрою. Перед приготуванням в тісто також можна доповнювати інгредієнтами за власним смаком, наприклад лимонною цедрою, маком, горіхами, родзинками, або парою крапель ванільного екстракту.
Рекомендуємо добрі рецепти

Печиво через м'ясорубку рецепт
Багато хто з нас з дитинства люблять печиво, зроблене в домашніх умовах. Але не завжди вистачає часу і сил на його приготування. Пропонуємо вам

Печиво з мармеладом
Мармелад - це улюблені ласощі багатьох діточок, а якщо його ще й використовувати у створенні печива - вийде дивовижно смачна випічка до чаю. У нашій

Печиво без масла
Люди, що стежать за своєю фігурою, звичайно ж, краще випічку без яєць і масла з низькою калорійністю. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати

Печиво на маргарині
Звичайно ж, краще всього готувати домашнє печиво з використанням вершкового масла, але якщо його не знайшлося в холодильнику, підійде і маргарин. Ми

Печиво «Хризантема»
Набридла звична випічка, і не знаєте, що б такого новенького і смачненького приготувати на десерт? Тоді рекомендуємо спекти дивовижні печеньки під

Печиво з корицею
Хто з нас не любить таке дивовижне ласощі, як печиво - особливо якщо воно приготоване в домашніх умовах?! Варіантів його випічки досить багато. І