Печиво «Хризантема»
Гості вже на порозі, а у вас немає нічого смачненького до чаю? Не турбуйтеся, займіть ваших друзів на час переглядом телевізора або цікавих фотографій, а самі швиденько приготуйте смачне і оригінальне печиво, яке називається «Хризантема». Повірте, всі будуть здивовані вашими чудовими кулінарними здібностями і оцінять випічку по достоїнству.
Інгредієнти:
цукор - 1 ст.;
яйце - 4 шт.;
маргарин - 300 г;
сода і сіль - щіпка;
борошно - 45 ст.;
ванілін - за смаком.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати печиво «Хризантема». У мисці добре збиваємо міксером яйця з цукром, додаємо сіль, соду, кладемо ванілін і заздалегідь розм'якшений маргарин. Після цього поступово всипаємо просіяне борошно і замішуємо однорідне тісто. Далі прибираємо його на 30 хвилин у холодильник, а потім пропускаємо через м'ясорубку, додавши печенюшкам форму хризантем. Випікаємо ласощі в духовці до золотисто кольору при 200 градусах. Готовий виріб щедро присипаємо цукровою пудрою.
Інгредієнти:
куряче яйце - 4 шт.;
цукор - 1 ст.;
маргарин або вершкове масло - 300 г;
сметана - 1 ст. ложка;
сіль - щіпка;
сода - 05 ч. ложки;
кориця - за бажанням;
ванілін - за смаком;
борошно - 25 ст.
Приготування
Маргарин розтоплюємо в мікрохвильовці або на повільному вогні, але не кип'ятимо. Потім знімаємо масу з вогню і залишаємо остигати. Цим часом збиваємо міксером яйця з цукром дочиста, додаємо за бажанням корицю і ванілін. Далі виливаємо розтоплений маргарин, кладемо сметану, додаємо трохи солі і соду. Все перемішуємо, висипаємо просіяне борошно і замішуємо круте еластичне тісто, трохи слабкіше, ніж на локшину. Потім скачуємо його в кульку, прибираємо на 20-30 хвилин у морозилку, щоб воно трохи затверділо. Після цього перекручуємо охолоджене тісто через м'ясорубку і викладаємо на сухе деко, надаючи ласощів форму квітки. Випікаємо печиво до золотистого кольору 10 -15 хвилин в духовці при температурі 200-220 градусів.
Інгредієнти:
сир - 250 г;
маргарин - 200 г;
сіль - 1 г;
сода - 2 г;
борошно - 2 ст.;
цукор - 2 ст. ложки.
Приготування
Сир змішуємо з розм'якшеним маслом, додаємо соду і сіль. Далі поступово всипаємо борошно і замішуємо досить круте тісто. Потім перекручуємо через м'ясорубку, відрізаємо потрібний розмір печива і випікаємо при 160 градусах, приблизно 20-25 хвилин. За 5 хвилин до кінця дістаємо печиво з сиром , посипаємо цукром і знову ставимо в духовку.
Рецепт печива «Хризантема»
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати печиво «Хризантема». У мисці добре збиваємо міксером яйця з цукром, додаємо сіль, соду, кладемо ванілін і заздалегідь розм'якшений маргарин. Після цього поступово всипаємо просіяне борошно і замішуємо однорідне тісто. Далі прибираємо його на 30 хвилин у холодильник, а потім пропускаємо через м'ясорубку, додавши печенюшкам форму хризантем. Випікаємо ласощі в духовці до золотисто кольору при 200 градусах. Готовий виріб щедро присипаємо цукровою пудрою.
Рецепт домашнього печива «Хризантема»
Інгредієнти:
Приготування
Маргарин розтоплюємо в мікрохвильовці або на повільному вогні, але не кип'ятимо. Потім знімаємо масу з вогню і залишаємо остигати. Цим часом збиваємо міксером яйця з цукром дочиста, додаємо за бажанням корицю і ванілін. Далі виливаємо розтоплений маргарин, кладемо сметану, додаємо трохи солі і соду. Все перемішуємо, висипаємо просіяне борошно і замішуємо круте еластичне тісто, трохи слабкіше, ніж на локшину. Потім скачуємо його в кульку, прибираємо на 20-30 хвилин у морозилку, щоб воно трохи затверділо. Після цього перекручуємо охолоджене тісто через м'ясорубку і викладаємо на сухе деко, надаючи ласощів форму квітки. Випікаємо печиво до золотистого кольору 10 -15 хвилин в духовці при температурі 200-220 градусів.
Печиво «Хризантема» з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Сир змішуємо з розм'якшеним маслом, додаємо соду і сіль. Далі поступово всипаємо борошно і замішуємо досить круте тісто. Потім перекручуємо через м'ясорубку, відрізаємо потрібний розмір печива і випікаємо при 160 градусах, приблизно 20-25 хвилин. За 5 хвилин до кінця дістаємо печиво з сиром , посипаємо цукром і знову ставимо в духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво через м'ясорубку рецепт
Багато хто з нас з дитинства люблять печиво, зроблене в домашніх умовах. Але не завжди вистачає часу і сил на його приготування. Пропонуємо вам
Фігурне печиво
Іноді так хочеться побалувати себе і своїх близьких чимось незвичайним, оригінальним і смачненьким. І сьогодні ми пропонуємо вам приготувати чудове
Сирне печиво «Трикутники»
Ви любите сир? Тоді пропонуємо вам спекти дивовижне сирне печиво «Трикутники». Така випічка готуватися досить швидко, і виходить ніжною і
Печиво в вафельниці
Печиво - це дивовижна випічка, яку обожнюють і дорослі і діти. І сьогодні ми пропонуємо вам згадати смак дитинства і зробити чудове печиво у
Печиво з маком
Якщо ви любите домашню випічку, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. І зараз ми розповімо, як приготувати чудове печиво з маком. Ми впевнені, що
Печиво з шоколадного масла
Печиво з шоколадного масла - чудовий смачний десерт, який неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. І зараз ми підкажемо декілька варіантів