Сирне печиво «Трикутники»
Для всіх любителів сиру, пропонуємо вам цікавий та оригінальний варіант приготування чудових сирних печива «Трикутники». Випічка виходить дуже ніжною, розсипчастої, приємною, і до того ж робиться досить швидко. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти приготування печива з сиру «Трикутники».
Інгредієнти:
сир - 200 г;
маргарин - 200 г;
борошно - 400 г;
сода - щіпка;
оцет;
цукровий пісок - 05 ст.
Приготування
Отже, спочатку давайте займемося приготуванням сирного тіста для печива. Для цього маргарин заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо остигати. Після цього перекладаємо його в глибоку миску, додаємо сир і гарненько розтираємо до однорідності. Потім додаємо соду, нейтралізовану оцтом, поступово підсипаємо борошно і вимішуємо тісто.
Далі формуємо з нього невеликі коржі, потім кожну в цукровий пісок, складаємо навпіл, знову опускаємо в цукор і так далі, щоб в результаті у нас вийшов трикутник. Тепер викладаємо ласощі на деко, ставимо в духовку і випікаємо печиво «Трикутники» приблизно 15 хвилин при температурі близько 200 градусів.
Інгредієнти:
сир - 200 г;
масло вершкове - 200 г;
борошно - 400 г;
сода - щіпка;
оцет;
цукровий пісок - 05 ст.
Приготування
Спочатку давайте приготуємо разом сирне тісто. Розм'якшене вершкове масло розтираємо гарненько з сиром, засипаємо соду, просіяне борошно і замішуємо тісто. Далі з нього вилепляем не дуже товсті, середнього розміру, коржі.
Потім по черзі занурюємо кожну в цукровий пісок, акуратно складаємо навпіл, знову макаємо в цукор, знову складаємо, щоб у підсумку вийшов трикутник. Тепер знову обвалюємо печиво в цукрі, але тільки з однієї сторони і обережно викладаємо на деко. Випікаємо бісквіт в духовці 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Інгредієнти:
сир домашній 200 г;
борошно - 25 склянки;
горіхи - 15 ст.;
вершкове масло - 200 г;
яєчний білок - 1 шт.;
кориця - за бажанням;
цукор - 1 ст.;
цукрова пудра.
Приготування
Спочатку змішуємо борошно, розм'якшене масло і домашній сир до однорідного стану. Потім поступово замішуємо тісто, по консистенції схоже на тісто для вареників і даємо йому вистоятися приблизно півгодини. Цим часом очищаємо від шкаралупи горіхи, подрібнюємо їх у блендері, або перекручуємо через м'ясорубку. Окремо гарненько збиваємо міксером яєчний білок, поступово додаючи цукровий пісок і подрібнені горіхи. Готове тісто розкочуємо тонким ковбаскою і нарізаємо її квадратиками розміром приблизно 10 на 10 див. Викладаємо на отримані заготовки горіхову начинку і акуратно загортаємо куточок навскоси, формуючи, таким чином, трикутник. Викладаємо домашнє печиво «Трикутники» на деко і ставимо в розігріту до температури 200 градусів духовку приблизно на 25 хвилин.
Інгредієнти:
сир - 200 г;
масло вершкове - 200 г;
цукор - 3 ст. ложки;
яйце - 3 шт.;
розпушувач - щіпка;
ванілін - 1 пакетик;
борошно - 2 ст.;
цукати, шоколадна крихта - за бажанням.
Приготування
Масло змішуємо з просіяним борошном до утворення крихти. Додаємо розпушувач, сіль, сир, цукор і ванілін. Добре перемішуємо, розбиваємо яйця і замішуємо тісто. Потім загортаємо його в харчову плівку і прибираємо на 1 годину в холодильник. Далі розкачуємо тісто в тонкий пласт, вирізаємо формочкою кружечки і кожен потім у цукор. Складаємо заготовки навпіл, знову опускаємо, складаємо і т. д. Крім цукру можете покласти всередину цукати або шоколадну крихту. Випікаємо печиво при 180 градусах до золотистого кольору.
Рецепт печива з сиру «Трикутники»
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку давайте займемося приготуванням сирного тіста для печива. Для цього маргарин заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо остигати. Після цього перекладаємо його в глибоку миску, додаємо сир і гарненько розтираємо до однорідності. Потім додаємо соду, нейтралізовану оцтом, поступово підсипаємо борошно і вимішуємо тісто.
Далі формуємо з нього невеликі коржі, потім кожну в цукровий пісок, складаємо навпіл, знову опускаємо в цукор і так далі, щоб в результаті у нас вийшов трикутник. Тепер викладаємо ласощі на деко, ставимо в духовку і випікаємо печиво «Трикутники» приблизно 15 хвилин при температурі близько 200 градусів.
Рецепт сирного печива «Трикутники» з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку давайте приготуємо разом сирне тісто. Розм'якшене вершкове масло розтираємо гарненько з сиром, засипаємо соду, просіяне борошно і замішуємо тісто. Далі з нього вилепляем не дуже товсті, середнього розміру, коржі.
Потім по черзі занурюємо кожну в цукровий пісок, акуратно складаємо навпіл, знову макаємо в цукор, знову складаємо, щоб у підсумку вийшов трикутник. Тепер знову обвалюємо печиво в цукрі, але тільки з однієї сторони і обережно викладаємо на деко. Випікаємо бісквіт в духовці 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Рецепт печива «Трикутники» з горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку змішуємо борошно, розм'якшене масло і домашній сир до однорідного стану. Потім поступово замішуємо тісто, по консистенції схоже на тісто для вареників і даємо йому вистоятися приблизно півгодини. Цим часом очищаємо від шкаралупи горіхи, подрібнюємо їх у блендері, або перекручуємо через м'ясорубку. Окремо гарненько збиваємо міксером яєчний білок, поступово додаючи цукровий пісок і подрібнені горіхи. Готове тісто розкочуємо тонким ковбаскою і нарізаємо її квадратиками розміром приблизно 10 на 10 див. Викладаємо на отримані заготовки горіхову начинку і акуратно загортаємо куточок навскоси, формуючи, таким чином, трикутник. Викладаємо домашнє печиво «Трикутники» на деко і ставимо в розігріту до температури 200 градусів духовку приблизно на 25 хвилин.
Печиво з сиру «Трикутники» з цукатами
Інгредієнти:
Приготування
Масло змішуємо з просіяним борошном до утворення крихти. Додаємо розпушувач, сіль, сир, цукор і ванілін. Добре перемішуємо, розбиваємо яйця і замішуємо тісто. Потім загортаємо його в харчову плівку і прибираємо на 1 годину в холодильник. Далі розкачуємо тісто в тонкий пласт, вирізаємо формочкою кружечки і кожен потім у цукор. Складаємо заготовки навпіл, знову опускаємо, складаємо і т. д. Крім цукру можете покласти всередину цукати або шоколадну крихту. Випікаємо печиво при 180 градусах до золотистого кольору.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирне печиво
Сирне печиво послужить прекрасною альтернативою багатьом не корисним закусок кшталт чіпсів і сухариків. Таке печиво можна подати дітям, до склянці
Печиво через м'ясорубку рецепт
Багато хто з нас з дитинства люблять печиво, зроблене в домашніх умовах. Але не завжди вистачає часу і сил на його приготування. Пропонуємо вам
Печиво з сиру - рецепт
Печиво - улюблені ласощі і дорослих і дітей. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити корисне печиво з сиру. Ми зібрали для вас кілька цікавих
Печиво «Хризантема»
Набридла звична випічка, і не знаєте, що б такого новенького і смачненького приготувати на десерт? Тоді рекомендуємо спекти дивовижні печеньки під
Вівсяне печиво без борошна
Багато з нас пам'ятають дивовижний смак вівсяного печива з дитинства. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити більш дієтичний варіант цього ласощі без
Печиво з шоколадного масла
Печиво з шоколадного масла - чудовий смачний десерт, який неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. І зараз ми підкажемо декілька варіантів