Для всіх любителів сиру, пропонуємо вам цікавий та оригінальний варіант приготування чудових сирних печива «Трикутники». Випічка виходить дуже ніжною, розсипчастої, приємною, і до того ж робиться досить швидко. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти приготування печива з сиру «Трикутники».
Рецепт печива з сиру «Трикутники»
Інгредієнти: сир - 200 г; маргарин - 200 г; борошно - 400 г; сода - щіпка; оцет; цукровий пісок - 05 ст. Приготування Отже, спочатку давайте займемося приготуванням сирного тіста для печива. Для цього маргарин заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо остигати. Після цього перекладаємо його в глибоку миску, додаємо сир і гарненько розтираємо до однорідності. Потім додаємо соду, нейтралізовану оцтом, поступово підсипаємо борошно і вимішуємо тісто.
Далі формуємо з нього невеликі коржі, потім кожну в цукровий пісок, складаємо навпіл, знову опускаємо в цукор і так далі, щоб в результаті у нас вийшов трикутник. Тепер викладаємо ласощі на деко, ставимо в духовку і випікаємо печиво «Трикутники» приблизно 15 хвилин при температурі близько 200 градусів.
Рецепт сирного печива «Трикутники» з родзинками
Інгредієнти: сир - 200 г; масло вершкове - 200 г; борошно - 400 г; сода - щіпка; оцет; цукровий пісок - 05 ст. Приготування Спочатку давайте приготуємо разом сирне тісто. Розм'якшене вершкове масло розтираємо гарненько з сиром, засипаємо соду, просіяне борошно і замішуємо тісто. Далі з нього вилепляем не дуже товсті, середнього розміру, коржі.
Потім по черзі занурюємо кожну в цукровий пісок, акуратно складаємо навпіл, знову макаємо в цукор, знову складаємо, щоб у підсумку вийшов трикутник. Тепер знову обвалюємо печиво в цукрі, але тільки з однієї сторони і обережно викладаємо на деко. Випікаємо бісквіт в духовці 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Рецепт печива «Трикутники» з горіхами
Інгредієнти: сир домашній 200 г; борошно - 25 склянки; горіхи - 15 ст.; вершкове масло - 200 г; яєчний білок - 1 шт.; кориця - за бажанням; цукор - 1 ст.; цукрова пудра. Приготування Спочатку змішуємо борошно, розм'якшене масло і домашній сир до однорідного стану. Потім поступово замішуємо тісто, по консистенції схоже на тісто для вареників і даємо йому вистоятися приблизно півгодини. Цим часом очищаємо від шкаралупи горіхи, подрібнюємо їх у блендері, або перекручуємо через м'ясорубку. Окремо гарненько збиваємо міксером яєчний білок, поступово додаючи цукровий пісок і подрібнені горіхи. Готове тісто розкочуємо тонким ковбаскою і нарізаємо її квадратиками розміром приблизно 10 на 10 див. Викладаємо на отримані заготовки горіхову начинку і акуратно загортаємо куточок навскоси, формуючи, таким чином, трикутник. Викладаємо домашнє печиво «Трикутники» на деко і ставимо в розігріту до температури 200 градусів духовку приблизно на 25 хвилин.
Печиво з сиру «Трикутники» з цукатами
Інгредієнти: сир - 200 г; масло вершкове - 200 г; цукор - 3 ст. ложки; яйце - 3 шт.; розпушувач - щіпка; ванілін - 1 пакетик; борошно - 2 ст.; цукати, шоколадна крихта - за бажанням. Приготування Масло змішуємо з просіяним борошном до утворення крихти. Додаємо розпушувач, сіль, сир, цукор і ванілін. Добре перемішуємо, розбиваємо яйця і замішуємо тісто. Потім загортаємо його в харчову плівку і прибираємо на 1 годину в холодильник. Далі розкачуємо тісто в тонкий пласт, вирізаємо формочкою кружечки і кожен потім у цукор. Складаємо заготовки навпіл, знову опускаємо, складаємо і т. д. Крім цукру можете покласти всередину цукати або шоколадну крихту. Випікаємо печиво при 180 градусах до золотистого кольору.