Вернуться назад Распечатать

Сирне печиво «Трикутники»

Сирне печиво «Трикутники»
Для всіх любителів сиру, пропонуємо вам цікавий та оригінальний варіант приготування чудових сирних печива «Трикутники». Випічка виходить дуже ніжною, розсипчастої, приємною, і до того ж робиться досить швидко. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти приготування печива з сиру «Трикутники».

Рецепт печива з сиру «Трикутники»


Інгредієнти:

  • сир - 200 г;

  • маргарин - 200 г;

  • борошно - 400 г;

  • сода - щіпка;

  • оцет;

  • цукровий пісок - 05 ст.


  • Приготування
    Отже, спочатку давайте займемося приготуванням сирного тіста для печива. Для цього маргарин заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо остигати. Після цього перекладаємо його в глибоку миску, додаємо сир і гарненько розтираємо до однорідності. Потім додаємо соду, нейтралізовану оцтом, поступово підсипаємо борошно і вимішуємо тісто.
    Далі формуємо з нього невеликі коржі, потім кожну в цукровий пісок, складаємо навпіл, знову опускаємо в цукор і так далі, щоб в результаті у нас вийшов трикутник. Тепер викладаємо ласощі на деко, ставимо в духовку і випікаємо печиво «Трикутники» приблизно 15 хвилин при температурі близько 200 градусів.

    Рецепт сирного печива «Трикутники» з родзинками


    Інгредієнти:

  • сир - 200 г;

  • масло вершкове - 200 г;

  • борошно - 400 г;

  • сода - щіпка;

  • оцет;

  • цукровий пісок - 05 ст.


  • Приготування
    Спочатку давайте приготуємо разом сирне тісто. Розм'якшене вершкове масло розтираємо гарненько з сиром, засипаємо соду, просіяне борошно і замішуємо тісто. Далі з нього вилепляем не дуже товсті, середнього розміру, коржі.
    Потім по черзі занурюємо кожну в цукровий пісок, акуратно складаємо навпіл, знову макаємо в цукор, знову складаємо, щоб у підсумку вийшов трикутник. Тепер знову обвалюємо печиво в цукрі, але тільки з однієї сторони і обережно викладаємо на деко. Випікаємо бісквіт в духовці 15 хвилин при температурі 200 градусів.

    Рецепт печива «Трикутники» з горіхами


    Інгредієнти:

  • сир домашній 200 г;

  • борошно - 25 склянки;

  • горіхи - 15 ст.;

  • вершкове масло - 200 г;

  • яєчний білок - 1 шт.;

  • кориця - за бажанням;

  • цукор - 1 ст.;

  • цукрова пудра.


  • Приготування
    Спочатку змішуємо борошно, розм'якшене масло і домашній сир до однорідного стану. Потім поступово замішуємо тісто, по консистенції схоже на тісто для вареників і даємо йому вистоятися приблизно півгодини. Цим часом очищаємо від шкаралупи горіхи, подрібнюємо їх у блендері, або перекручуємо через м'ясорубку. Окремо гарненько збиваємо міксером яєчний білок, поступово додаючи цукровий пісок і подрібнені горіхи. Готове тісто розкочуємо тонким ковбаскою і нарізаємо її квадратиками розміром приблизно 10 на 10 див. Викладаємо на отримані заготовки горіхову начинку і акуратно загортаємо куточок навскоси, формуючи, таким чином, трикутник. Викладаємо домашнє печиво «Трикутники» на деко і ставимо в розігріту до температури 200 градусів духовку приблизно на 25 хвилин.

    Печиво з сиру «Трикутники» з цукатами


    Інгредієнти:

  • сир - 200 г;

  • масло вершкове - 200 г;

  • цукор - 3 ст. ложки;

  • яйце - 3 шт.;

  • розпушувач - щіпка;

  • ванілін - 1 пакетик;

  • борошно - 2 ст.;

  • цукати, шоколадна крихта - за бажанням.


  • Сирне печиво «Трикутники»
    Приготування
    Масло змішуємо з просіяним борошном до утворення крихти. Додаємо розпушувач, сіль, сир, цукор і ванілін. Добре перемішуємо, розбиваємо яйця і замішуємо тісто. Потім загортаємо його в харчову плівку і прибираємо на 1 годину в холодильник. Далі розкачуємо тісто в тонкий пласт, вирізаємо формочкою кружечки і кожен потім у цукор. Складаємо заготовки навпіл, знову опускаємо, складаємо і т. д. Крім цукру можете покласти всередину цукати або шоколадну крихту. Випікаємо печиво при 180 градусах до золотистого кольору.