Конвертики з куркою
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати конвертики з куркою і здивувати своїх домочадців оригінальною і смачною випічкою, яка не залишить нікого байдужими.
Інгредієнти:
листкове бездріжджове тісто - 500 г;
зелена цибуля - 200 р;
куряче філе - 350 г;
гриби - 200 г;
олія оливкова - за смаком;
вершки - 1 ст.;
часник - 2 зубчики;
яйце - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Філе нарізаємо невеликими кубиками і точно також подрібнюємо гриби. Цибулю чистимо, шаткуємо і відкладаємо окремо зелену і білу частину. Часник подрібнюємо. Білу частину цибулі обсмажуємо на оливковій маслечко, потім додаємо часник і зелену частину цибулі. Приблизно через хвилинку викладаємо куряче філе і обсмажуємо все разом ще хвилин 5. Потім додаємо грибочки і тушкуємо до повного випаровування рідини. Після цього акуратно вливаємо вершки, доводимо до кипіння, приправляємо спеціями і проварюємо до загустіння. Листкове тісто розкачуємо, нарізаємо на квадратики, на середину кожного викладаємо начинку, змочуємо краю водою і формуємо конвертики. Змащуємо їх збитим яйцем і відправляємо в розігріту духовку хвилин на 25.
Інгредієнти:
листкове бездріжджове тісто - 900 г;
грудки курячі - 2 шт.;
цибулина - 2 шт.;
сир - 200 г;
яйце - 1 шт.;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
Куряче м'ясо ріжемо невеликими кубиками, а цибулю чистимо і дрібненько шаткуємо. Потім розігріваємо в сковороді масло і пасеруємо спочатку цибулька, а потім додаємо курку і тушкуємо все разом до готовності, підсолюємо за смаком. Готової начинки даємо повністю охолонути, а самі натираємо поки на крупній терочке сир. Листкове тісто розкочуємо тонко, нарізаємо його квадратиками, проколюємо кожен вилочкою і викладаємо начинку. Зверху присипаємо сиром, обмазуємо по краях тісто збитим яйцем і звертаємо всі конвертиком. Перекладаємо заготовки на деко, покриваємо їх яйцем і ставимо випікатися в розігріту духовку на 25 хвилин.
Інгредієнти:
тонкий лаваш - 2 шт.;
сухарі панірувальні - 5 ст. ложок;
сир твердий - 100 г;
яйце - 2 шт.
Приготування
Лаваш ріжемо смужками шириною близько 5 сантиметрів. Потім кладемо на кожну по шматочку сиру і звертаємо лаваш до середини. Решту відрізаємо, кладемо на неї знову сир і звертаємо конвертом, не підвертаючих краю. У мисці збиваємо яйця, а в невелику тарілку насипаємо сухарики. Тепер потім кожен конвертик спочатку в яйця, потім в сухарі і обсмажуємо з двох боків до рум'яної скоринки. Подаємо готові конвертики гарячими з солодким чаєм.
Інгредієнти:
куряча грудка - 1 шт.;
сир моцарелла - 150 г;
болгарський червоний перець - 1 шт.;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Курячу грудку поділяємо на 2 рівні частини і кожну половиночку розрізаємо вздовж на 2 пластинки. Потім викладаємо заготовки на плівку, накриваємо зверху плівкою і гарненько відбиваємо рукояткою ножа. Робимо це акуратно, щоб м'ясо залишилося цілим, без дірок. Моцарелу поділяємо на 4 скибочки. Солодкий перчик змащуємо рослинним маслом і кладемо в гарячу духовку на 30 хвилин. Потім перекладаємо перець в пакет, залишаємо хвилин на 10 а потім обережно знімаємо з нього шкірку.
М'якоть розрізаємо на 2 частини, видаляємо насіння і шаткуємо на смужки. Кожен шматочок курки підсолюємо, в центр кладемо сирний скибочку і кілька смужок солодкого перцю. Після цього підверніть краю і формуємо подобу конвертика. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо на ньому конвертики з усіх боків до готовності.
Конвертики з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Філе нарізаємо невеликими кубиками і точно також подрібнюємо гриби. Цибулю чистимо, шаткуємо і відкладаємо окремо зелену і білу частину. Часник подрібнюємо. Білу частину цибулі обсмажуємо на оливковій маслечко, потім додаємо часник і зелену частину цибулі. Приблизно через хвилинку викладаємо куряче філе і обсмажуємо все разом ще хвилин 5. Потім додаємо грибочки і тушкуємо до повного випаровування рідини. Після цього акуратно вливаємо вершки, доводимо до кипіння, приправляємо спеціями і проварюємо до загустіння. Листкове тісто розкачуємо, нарізаємо на квадратики, на середину кожного викладаємо начинку, змочуємо краю водою і формуємо конвертики. Змащуємо їх збитим яйцем і відправляємо в розігріту духовку хвилин на 25.
Листкові конвертики з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Куряче м'ясо ріжемо невеликими кубиками, а цибулю чистимо і дрібненько шаткуємо. Потім розігріваємо в сковороді масло і пасеруємо спочатку цибулька, а потім додаємо курку і тушкуємо все разом до готовності, підсолюємо за смаком. Готової начинки даємо повністю охолонути, а самі натираємо поки на крупній терочке сир. Листкове тісто розкочуємо тонко, нарізаємо його квадратиками, проколюємо кожен вилочкою і викладаємо начинку. Зверху присипаємо сиром, обмазуємо по краях тісто збитим яйцем і звертаємо всі конвертиком. Перекладаємо заготовки на деко, покриваємо їх яйцем і ставимо випікатися в розігріту духовку на 25 хвилин.
Конвертики з лаваша з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Лаваш ріжемо смужками шириною близько 5 сантиметрів. Потім кладемо на кожну по шматочку сиру і звертаємо лаваш до середини. Решту відрізаємо, кладемо на неї знову сир і звертаємо конвертом, не підвертаючих краю. У мисці збиваємо яйця, а в невелику тарілку насипаємо сухарики. Тепер потім кожен конвертик спочатку в яйця, потім в сухарі і обсмажуємо з двох боків до рум'яної скоринки. Подаємо готові конвертики гарячими з солодким чаєм.
Конвертики з курки з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку поділяємо на 2 рівні частини і кожну половиночку розрізаємо вздовж на 2 пластинки. Потім викладаємо заготовки на плівку, накриваємо зверху плівкою і гарненько відбиваємо рукояткою ножа. Робимо це акуратно, щоб м'ясо залишилося цілим, без дірок. Моцарелу поділяємо на 4 скибочки. Солодкий перчик змащуємо рослинним маслом і кладемо в гарячу духовку на 30 хвилин. Потім перекладаємо перець в пакет, залишаємо хвилин на 10 а потім обережно знімаємо з нього шкірку.
М'якоть розрізаємо на 2 частини, видаляємо насіння і шаткуємо на смужки. Кожен шматочок курки підсолюємо, в центр кладемо сирний скибочку і кілька смужок солодкого перцю. Після цього підверніть краю і формуємо подобу конвертика. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо на ньому конвертики з усіх боків до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Слойки з сиром
Слойки з сиром дозволяють нагодувати навіть самого перебірливого їдця, не тільки смачно, але і корисно. Кілька ароматних слойок, і половина добової
Манні коржі
З манної крупи найчастіше готують молочну кашу, але її можна використовувати і в створенні інших корисних страв. І сьогодні ми з вами поговоримо, як
Лаваш з куркою
Вірменський лаваш використовують в створенні різних страв або подають до столу в якості звичайного хліба. А ми сьогодні розповімо, як приготувати
Листкове тісто з сиром
Хочете здивувати близьких смачною домашньою випічкою? Тоді зробіть дивовижні булочки з листкового тіста з сиром. А наші цікаві та оригінальні рецепти
Конвертики з листкового тіста
Конвертики з листкового тіста - смачне і просте у приготуванні блюдо. Начинка тут може сама різна. У нашій статті ми розглянемо варіанти створення
Печиво з сиру «Конвертики»
Сирне печиво «Конвертики» - це дивовижне ласощі з дитинства, яке знайоме багатьом. Давайте розберемо кілька простих варіантів створення цього десерту