Курка в горщику

Жульєн в горщиках
Інгредієнти:
Приготування:
Відварене заздалегідь і охолоджене куряче філе наріжемо дрібними кубиками. Промиємо печериці ретельно і наріжемо невеликими шматочками. Спассеруем в сковороді на вершковому (або рослинному) маслі до прозорості очищений і дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Додамо печериці і протушкуйте 5 хвилин, помішуючи лопаткою. Розкладемо в горщики цибульно-грибну пасеровку, додамо в кожен курячого м'яса, потроху сметани і сухих спецій. Перемішаємо і помістимо накриті горщики у розігріту духовку хвилин на 20. Готову курку в горщиках з картоплею і грибами посиплемо тертим сиром (можна поставити їх в остигає духовку хвилин на 5 щоб сир добре подплавился) і присиплем подрібненою зеленню - вийде жульєн.
Печеня з курки з грибами
Печеня з курки з грибами можна готувати і слідуючи дещо іншим рецептами та технологіями, наприклад, можна не обсмажувати продукти, тоді час запікання слід збільшувати і додати трохи води або бульйону в кожен горщик. У будь-якому випадку, якщо елементарно дотримуватися рецепту, філе курки в горщику з іншими інгредієнтами виходить гарним і смачним.
Курка з чорносливом в горщику
Інгредієнти:
Приготування:
Злегка проваримо куряче філе (хвилин 30). Поки вона вариться, заллємо чорнослив гарячою водою хвилин на 30 потім воду зіллємо і, видаливши кісточки, наріжемо чорнослив дрібно. Спассеруем нарізану цибулю в окремій сковороді на курячому жирі і розкладемо його потроху кожен горщик. Трохи остудимо куряче філе, наріжемо його кубиками і розкладемо шматочки по горщикам. Плесни в кожен потроху води, накриємо і помістимо в духовку хвилин на 15. А в цей час плід айви разрежем на 4 частини і видалити серцевину з кісточками. Наріжемо скибочками впоперек кожної четвертинки і швидко збризніть соком лимона, щоб айва не потемніла. Перець наріжемо короткою соломкою. Дістанемо горщики з духовки і додамо до кожного потроху шматочків айви, чорносливу і солодкого перцю, сухих спецій, трохи води і перемішати. Накриємо горщики і помістимо ще раз в духовку хвилин на 20. Якщо хочете, можна в середині процесу прибрати кришечки з горщиків. У нас вийде дуже смачна юшка. Перед подачею додати в кожен горщик подрібнені зелень і часник. При бажанні можна додати в цю пряну юшку по ложці сметани. Подамо та виделку і ложку.
Класична курка в горщику
Для цієї страви, по-селянськи ситного і смачного, знадобиться ціла курка, цибулина, трохи столового білого вина, часник, сіль і перець. Курячу тушку треба порубати на невеликі шматочки (2-3 укусу), ретельно промити, обсушити рушником. Викладемо шматочки курки в миску,

До будь чудовим страв з курки в горщиках добре подавати світле столове вино.
Рекомендуємо добрі рецепти

Жульєн в горщиках
Жульєн в горщиках - відмінний варіант святкового або недільного вечері. Варіантів його приготування досить. Ми ж підібрали для вас найбільш смачні і

Курка з вершками
Курка з вершками - це смачне і ніжне блюдо, яке чудово підійде як для святкового, так і буденного столу. Пропонуємо вам 2 варіанти цього простого

Куряче філе в горщиках
Куряче філе в горщиках, приготоване з грибами або картоплею - чудове блюдо, яке може порадувати навіть самого вибагливого гурмана. Давайте розглянемо

Курка з грибами в горщику
Курка з грибами в горщику - відмінне рішення для сімейного обіду у вихідний день. До того ж таке блюдо готується досить швидко і без зайвих зусиль.

Тарталетки з грибами
Хочете здивувати гостей незвичайним блюдом, але зовсім немає часу готувати щось складне? Тоді тарталетки з грибами - ідеальний для вас варіант. Самі

Жульєн в тарталетках
Жульєн в тарталетках - це відмінне блюдо для святкового і фуршетного столу, і приготувати його досить просто, використовуючи звичайні продукти. Ми