Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячі кульки в вершковому соусі

Курячі кульки в вершковому соусі

19-03-2015, 18:14
2 059
Курячі кульки в вершковому соусі
Це дуже ніжне і смачне блюдо, яке полюбить вся ваша сім'я. Завдяки вершкового соусу куряче м'ясо стає соковитим і просто тане в роті. Кульки з курячого фаршу - майже теж саме що і м'ясні тефтелі, тільки без рису. Спробуйте приготувати це чудове страву, і з перших же хвилин готування ваш будинок наповниться дивовижним ароматом запекающихся курячі кульки в вершках.

Рецепт курячих кульок у вершковому соусі



Інгредієнти:

  • куряче філе - 500 г;

  • вершки 10% - 200 мл;

  • цибуля - 1 шт.;

  • сир - 100 г;

  • яйця - 1шт.;

  • вершкове масло - 30 г;

  • часник - 3 зубчики;

  • майонез - 3 ст. ложки;

  • зелень;

  • сіль, перець.



  • Приготування
    Куряче філе з цибулею пропустіть через м'ясорубку, додайте яйце, сіль і перець. Добре перемішайте. З фаршу скачайте однакові невеликі кульки і викладіть на рясно змащений вершковим маслом деко. Надішліть курячі кульки на 15 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів.

    Часник пропустити через чеснокодавку і перемішайте з тертим сиром. Додайте вершки і майонез, потім ще раз перемішайте. Витягніть кульки з духовки і полити їх вершковим соусом, запікайте ще 20 хвилин. Перед подачею посипте кульки подрібненою зеленню.

    Кульки з курячого філе з перепелиними яйцями під вершковим соусом



    Інгредієнти:
    Для кульок:

  • філе куряче - 700 г;

  • зелена цибуля - 50 р;

  • перепелині яйця - 10 шт.;

  • курячі яйця - 2 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • борошно - 200 г;

  • рослинна олія - 400 мл;

  • панірувальні сухарі;

  • сіль, перець.



  • Для соусу:

  • вершки - 200 мл;

  • сир - 150 г;

  • чищені волоські горіхи - 50 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • мускатний горіх;

  • сіль.



  • Приготування
    Куряче філе, часник і зелену цибулю пропустіть через м'ясорубку. Додайте спеції і сіль, все добре перемішайте. Відваріть перепелині яйця очистіть від шкаралупи. З фаршу зробіть невелику коржик покладіть в середину
    Курячі кульки в вершковому соусі
    перепелине яйце. Потім скачайте кульку. Таким чином загорніть всі яйця в фарш. У мисці збийте яйця, після чого обваляйте кульки в борошні, умочіть в яйце і запаніруйте в сухарях. Смажте кульки у великій кількості киплячої олії до хрусткої золотистої скоринки. Викладіть готове ласощі на паперовий рушник, щоб стекла олія.

    Приготуйте соус. Сир натріть на дрібній тертці, часник покришіть, а горіхи обсмажте на сковороді, як насіння, після чого подрібніть в ступці. Вершки нагрійте в ковшике, і всипте сир. Помішуйте, поки він не розчиниться. Потім додайте часник, горіхи і щіпку мускатного горіха. Варіть соус на маленькому вогні 3-4 хвилини, постійно помішуючи. Викладіть кульки на тарілку, полийте соусом і посипте зеленню за бажанням.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт котлет з курячого фаршу
    Рецепт котлет з курячого фаршу
    Котлети з курячого фаршу приготувати дуже просто, адже в морозилці завжди є курочка, половинку якої можна пустити на фарш. Всі інші продукти для цієї
    Фрикадельки з курячого фаршу
    Фрикадельки з курячого фаршу
    Куряче м'ясо, мабуть, один з найбільш вживаних продуктів. З нього можна приготувати безліч страв. От, приміром, візьмемо фрикадельки з курячого
    Тефтелі в духовці - рецепт
    Тефтелі в духовці - рецепт
    Тефтелі - ситне, ніжне і неймовірно смачна страва. Приготувати їх дуже просто - знадобиться звичайний набір продуктів і бажання погодувати сім'ю
    М'ясні кульки
    М'ясні кульки
    М'ясні кульки - це смачне і просте блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром: рисом, вареною картоплею, макаронами. Давайте розглянемо декілька
    Сирні кульки у фритюрі
    Сирні кульки у фритюрі
    Сирні кульки вже давно перейшли з розряду барних закусок до алкоголю, в розряд буденних страв, які можна швидко і просто приготувати до салату, або
    Сирні кульки
    Сирні кульки
    Сирні кульки можна приготувати в двох варіантах: смажити у фритюрі або на сковороді, попередньо запанировав, або залишити в первісному вигляді,