Сирні кульки

Сирні кульки у фритюрі
Для тих, хто хоче здивувати своїх домашніх апетитним стравою з цілком звичайних компонентів, ми розповімо, як приготувати сирні кульки з зеленню і «Пармезаном».
Інгредієнти:
Приготування
Розітріть сир з сіллю і яйцями. «Пармезан», (якщо його немає, підійде і інший твердий сир) натріть і відправте до сиру. Туди ж додайте борошно, розпушувач і мелкорубленную зелень.
Все добре перемішайте і сформуйте з отриманої маси невеликі кульки. У глибокий казан або сковороду налийте масло, доведіть його до кипіння і опускайте в нього кульки так, щоб масло повністю їх покрило.
Смажте сирні кульки до появи рум'яної скоринки, потім викладіть їх на серветку, щоб стік зайвий жир і подавайте до столу трохи теплими.
Сирні кульки з часником і червоною рибою
Якщо вам захочеться чогось неординарного, ми поділимося способом, як робити сирні кульки з червоною рибою, часником і маслинами.
Інгредієнти:
Приготування
Часник пропустіть через прес і змішати з сіллю, перцем, сиром і дрібно нарізаною зеленню. Зліпити з цієї маси кульки. Сир натріть на тертці, а червону рибу порізати тонкими пластинками. Готові кульки, обваляйте в сирі, а потім кожен загорніть в смужку риби. Викладіть їх на блюдо, прикрасити маслинами і пробуйте.
Сирні кульки - рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Маргарин розтопіть на водяній бані, додайте сир, яйце, сіль і зелень, і ретельно все перемішайте. Потім в масу всипте розпушувач і борошно, і знову все змішайте. З отриманого тіста скачайте невеликі кульки, викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером, і випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів 20-30 хвилин. Подавайте зі сметаною.
Сирно-сирні кульки
Інгредієнти:
Приготування
Сир потріть на дрібній тертці, з'єднайте з борошном, сиром, сіллю, перцем і яйцями і гарненько все перемішайте. Сформуйте з цієї маси невеликі кульки, кожен обваляйте в панірувальних сухарях і смажте на розігрітому маслі з усіх боків до рум'яного кольору. Готову страву подавайте з тушкованими або свіжими овочами.
Сирні кульки - рецепт простий
На приготування сирних кульок по цьому рецепту вам знадобиться мінімум часу, але зверніть увагу, що перед подачею вони повинні постояти в холодильнику 2-3 години.
Інгредієнти:

Приготування
Вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Сир пропустіть через м'ясорубку і змішайте з маслом і тертим сиром. Додайте до нього мелкорубленную зелень і спеції. Зліпіть з приготовленої маси кульки, розміром з волоський горіх, розкладіть їх на блюді і поставте в холодильник на 2-3 години.
Доповненням до кульок з сиру можуть стати курячі кульки , які прекрасно поєднуються з томатними соусами і дипами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирні кульки - рецепт
Сирні кульки - це не тільки окрему страву, але й можливий інгредієнт в різноманітних стравах, наприклад в салаті або супі. Якщо ви любите сирні

Сирні коржики за 5 хвилин
Хочете здивувати всіх незвичайним сніданком? Спеките домочадцям сирні коржики - вони їм точно сподобаються. Подавати їх можна і в гарячому, і в

Курячі кульки в вершковому соусі
Останнім часом стали набувати популярності курячі кульки. Це блюдо готується неймовірно просто і виходить дуже ніжним. Особливо вишуканий смак мають

Сирні кульки у фритюрі
Сирні кульки вже давно перейшли з розряду барних закусок до алкоголю, в розряд буденних страв, які можна швидко і просто приготувати до салату, або

Рулетики з крабових паличок
Крабові рулетики - це проста закуска, яка напевно припаде до смаку, та й по кишені, будь-якому. Універсальність крабових паличок дає величезний політ