Сирні кульки у фритюрі

Якщо ви належите до числа шанувальників цієї швидкої і простий закуски, ми розповімо, як приготувати сирні кульки будинку.
Сирні кульки - рецепт у фритюрі
Інгредієнти:
Приготування
Візьміть одне яйце і відокремте білок від жовтка. Сир натріть на тертці. Зверніть увагу, що хоча в рецепті вказаний твердий сир, при відсутності такого, звичайне теж цілком підійде. З'єднайте білок і тертий сир, трохи посоліть і ретельно перемішайте.
За допомогою чайної ложки сформуйте невеликі кульки, при бажанні в середину можна додати горіх. Тепер приготуйте для них кляр. Для цього з'єднаєте яйце, залишився жовток і борошно, знову трохи посоліть і збийте вінчиком до однорідної маси. Панірувальні сухарі висипте на плоску тарілку. Якщо є кунжут можна додати трохи до сухарів, буде смачніше. Кожен кульку покладіть на вилку, занурте в кляр, потім обваляйте в сухарях і покладіть на чисту тарілку.
Тепер приступайте до смаження. Якщо є фритюрниця, то налийте туди масло, доведіть до кипіння, і опускайте туди ваші сирні кульки. Якщо фритюрниці немає, то використовуйте для смаження будь-яку іншу глибоку посуд, наприклад, казан. Смажте кульки до появи золотистої скоринки. Коли вони будуть готові, перекладіть їх на серветку, щоб пішов зайвий жир, а потім на тарілку. Подавайте ваше блюдо гарячим.
Смажені сирні кульки - рецепт

Інгредієнти:
Приготування
Білки посоліть і добре збийте. Сир натріть і акуратно змішайте з білковою масою. Сформуйте невеликі кульки, обваляйте їх у борошні і смажте до золотистого кольору. Зверніть увагу, що під час смаження, кульки повинні збільшитися в об'ємі. Коли вони будуть готові, викласти їх на серветку, щоб вбралися надлишки жиру, і після цього перекладіть на тарілку.
Також існує ще один рецепт ніжних смажених сирних кульок на сметані, давайте розглянемо його.
Інгредієнти:
Приготування
Сир натріть на крупній тертці. Зелень подрібніть часник пропустіть через прес. Змішайте сметану, тертий сир, яйце, зелень і часник, і гарненько все перемішайте. З отриманої маси скачайте кульки невеликого розміру. Якщо тісто буде трохи рідким, поставте його в холодне місце для застигання. Кожен кульку обваляйте в панірувальних сухарях і смажте в глибокій сковороді з великою кількістю олії протягом декількох хвилин. Готову страву подавайте до столу в теплому вигляді.
Сирні кульки у фритюрі - рецепт
Інгредієнти:

Приготування
Відокремте жовтки від білків, останні збийте в тугу піну і змішати з попередньо натертим сиром. З цієї маси зробіть кульки і поставте в холод для застигання. В цей час збийте жовтки з водою. Дістаньте кульки, обваляйте кожен спочатку в сухарях, потім занурте в жовтки, а потім знову в сухарі, і смажте кілька хвилин на вершковому маслі в сковороді, перевертаючи з усіх боків.
Рекомендуємо також випробувати рецепт курячих кульок вершковому соусі і закуски на чіпсах .
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирні кульки - рецепт
Сирні кульки - це не тільки окрему страву, але й можливий інгредієнт в різноманітних стравах, наприклад в салаті або супі. Якщо ви любите сирні

Сирні коржики за 5 хвилин
Хочете здивувати всіх незвичайним сніданком? Спеките домочадцям сирні коржики - вони їм точно сподобаються. Подавати їх можна і в гарячому, і в

Курячі кульки в вершковому соусі
Останнім часом стали набувати популярності курячі кульки. Це блюдо готується неймовірно просто і виходить дуже ніжним. Особливо вишуканий смак мають

Шніцель з капусти
Шніцель з капусти прекрасно доповнять обід як вегетаріанця, так і м'ясниць. Ці низькокалорійні капустяні "котлетки" підходять до будь гарнірів і

Рулетики з крабових паличок
Крабові рулетики - це проста закуска, яка напевно припаде до смаку, та й по кишені, будь-якому. Універсальність крабових паличок дає величезний політ

Сирні кульки
Сирні кульки можна приготувати в двох варіантах: смажити у фритюрі або на сковороді, попередньо запанировав, або залишити в первісному вигляді,