Курчата-корнішони

М'ясо курчати-корнішона відрізняється особливою ніжністю і соковитістю. До того ж в ньому дуже мала кількість жиру, виходячи з цього якості, м'ясо рекомендовано для дієтичного і дитячого харчування.
Новий продукт в торгівлі викликає закономірне питання, як приготувати курчати-корнішона? Пропонуємо кілька різних рецептів приготування курчат-корнішонів
Курчата-корнішони в духовці
Рецепт приготування курчат-корнішонів в духовці з грилем може освоїти навіть починаюча господиня.
Інгредієнти:
Приготування
Розморожені, промиті і підсушені паперовою серветкою тушки курей розрізаємо уздовж грудної кістки. Помістивши в ємність курчат, приступаємо до процесу маринування, посипаючи їх зверху тертим імбиром, мускатом, тиском часником, поливаючи лимонним соком, олією і соєвим соусом. Посоливши і поперчив за смаком, все перемішуємо і на кілька годин залишаємо в холодильнику.
На злегка змащене олією деко викладаємо курячі тушки шкіркою вниз. Лист з курчатами поміщаємо в розігріту до 200 градусів духовку, включивши гриль. Через 15 хвилин дістаємо деко, перевертаємо курей і ставимо назад в духовку на 20-25 хвилин. Рум'яні і соковиті курчата готові!
Якщо ви хочете приготувати страву на святковий стіл, радимо зробити фаршированого курчати-корнішона.
Фаршировані курчата-корнішони
Інгредієнти:
Приготування
Вимитих курчат обсушуємо зовні і всередині тушки. Для приготування начинки нарізаємо маленькими кубиками хліб, обсмажуємо його на сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Яблуко і цибулю очищаємо і дрібно порізавши, злегка обсмажуємо (окремо від грінок). Додати порізану зелень змішуємо з грінками, яблуком, цибулею, тертим сиром, солимо і перчимо за смаком.

Розрізані навпіл корнішони, викладені на блюдо разом з запеченими овочами, виглядають дуже апетитно!
Любите ніжні страви з курячого м'яса? Тоді обов'язково випробуйте рецепти курчат тютюну і курки у вині . Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Соус з солоними огірками
Якщо ви шукайте цікавий і оригінальний рецепт соусу, тоді наша сьогоднішня стаття для вас. Зараз ми розповімо, як приготувати соус з солоними

Курка з медом в духовці
Страви з курки завжди можна урізноманітнити. Для цього варто використовувати трави, зелень, овочі, фрукти і навіть мед. Курка з медом - відмінну

Курка, фарширована млинцями
Подив і схвалення гостей гарантовано будь-якій господині, яка подала на стіл курку фаршировану млинцями. Це ситне і ефектне блюдо вимагає чимало сил

Фарширований курча
Фаршировані курчата - це смачне і оригінальне блюдо, яке можна подати як на святковий стіл, так і до обіду у вихідний день. Пропонуємо вам декілька

Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми

Мариновані корнішони
Корнішони відрізняються особливою щільністю і хрускотом, домогтися і того і іншого не складно, особливо враховуючи те, що ці маленькі огірочки