Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курчата-корнішони

Курчата-корнішони

19-03-2015, 17:55
867
Курчата-корнішони
Термін «курчата-корнішони» виник нещодавно. Він застосовується до невеликих бройлерним курям. Зазвичай вага курчати-корнішона знаходиться в межах від 700 г до 1 кг
М'ясо курчати-корнішона відрізняється особливою ніжністю і соковитістю. До того ж в ньому дуже мала кількість жиру, виходячи з цього якості, м'ясо рекомендовано для дієтичного і дитячого харчування.
Новий продукт в торгівлі викликає закономірне питання, як приготувати курчати-корнішона? Пропонуємо кілька різних рецептів приготування курчат-корнішонів

Курчата-корнішони в духовці


Рецепт приготування курчат-корнішонів в духовці з грилем може освоїти навіть починаюча господиня.
Інгредієнти:

  • курчата-корнішони - 3 шт.;

  • рослинне масло - 50 г;

  • часник - півголівки;

  • лимон - 1/2 шт.;

  • соєвий соус - 50 мл;

  • приправи (імбир, мускат, перець);

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Розморожені, промиті і підсушені паперовою серветкою тушки курей розрізаємо уздовж грудної кістки. Помістивши в ємність курчат, приступаємо до процесу маринування, посипаючи їх зверху тертим імбиром, мускатом, тиском часником, поливаючи лимонним соком, олією і соєвим соусом. Посоливши і поперчив за смаком, все перемішуємо і на кілька годин залишаємо в холодильнику.
    На злегка змащене олією деко викладаємо курячі тушки шкіркою вниз. Лист з курчатами поміщаємо в розігріту до 200 градусів духовку, включивши гриль. Через 15 хвилин дістаємо деко, перевертаємо курей і ставимо назад в духовку на 20-25 хвилин. Рум'яні і соковиті курчата готові!
    Якщо ви хочете приготувати страву на святковий стіл, радимо зробити фаршированого курчати-корнішона.

    Фаршировані курчата-корнішони


    Інгредієнти:

  • курчата-корнішони - 3 шт.;

  • хліб на грінки - 120 г;

  • твердий сир - 100 г;

  • яблуко - 1 шт. (велике);

  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;

  • зелень (петрушка і кріп);

  • часник - 4 зубчики;

  • чорний мелений перець і сіль за смаком;

  • трохи рослинного масла;

  • рукав для запікання.


  • Приготування
    Вимитих курчат обсушуємо зовні і всередині тушки. Для приготування начинки нарізаємо маленькими кубиками хліб, обсмажуємо його на сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Яблуко і цибулю очищаємо і дрібно порізавши, злегка обсмажуємо (окремо від грінок). Додати порізану зелень змішуємо з грінками, яблуком, цибулею, тертим сиром, солимо і перчимо за смаком.
    Курчата-корнішони
    Тушки фаршируємо і скріплюємо зубочистками, щоб начинка не випадала. Обмазуємо сумішшю роздавленого часнику і рослинного масла. Акуратно складаємо курчат-корнішонів у кулінарний рукав. Фіксуємо кінці пакет для запікання. В духовій шафі курчата готуються 40-45 хвилин при температурі 200 градусів.
    Розрізані навпіл корнішони, викладені на блюдо разом з запеченими овочами, виглядають дуже апетитно!
    Любите ніжні страви з курячого м'яса? Тоді обов'язково випробуйте рецепти курчат тютюну і курки у вині . Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Соус з солоними огірками
    Соус з солоними огірками
    Якщо ви шукайте цікавий і оригінальний рецепт соусу, тоді наша сьогоднішня стаття для вас. Зараз ми розповімо, як приготувати соус з солоними
    Курка з медом в духовці
    Курка з медом в духовці
    Страви з курки завжди можна урізноманітнити. Для цього варто використовувати трави, зелень, овочі, фрукти і навіть мед. Курка з медом - відмінну
    Курка, фарширована млинцями
    Курка, фарширована млинцями
    Подив і схвалення гостей гарантовано будь-якій господині, яка подала на стіл курку фаршировану млинцями. Це ситне і ефектне блюдо вимагає чимало сил
    Фарширований курча
    Фарширований курча
    Фаршировані курчата - це смачне і оригінальне блюдо, яке можна подати як на святковий стіл, так і до обіду у вихідний день. Пропонуємо вам декілька
    Перець, запечений в духовці
    Перець, запечений в духовці
    Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми
    Мариновані корнішони
    Мариновані корнішони
    Корнішони відрізняються особливою щільністю і хрускотом, домогтися і того і іншого не складно, особливо враховуючи те, що ці маленькі огірочки