Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячі нагетси

Курячі нагетси

19-03-2015, 15:50
2 391
Курячі нагетси
Наггетсами називають шматочки курячого філе в хрусткій скоринці, таке блюдо користується попитом в кафе і ресторанах. Нагетси так само можна купити у вигляді напівфабрикату або приготувати вдома, своїми руками. Нижче розповімо кілька варіантів приготування курячих нагетсів.
Курячі нагетси
Інгредієнти:

  • філе куряче - 300 г;

  • борошно - 50 р;

  • олія соняшникова 100 мл;

  • панірувальні сухарі - 50 г;

  • сіль;

  • приправа для курки;

  • яйця - 1 шт.


  • Приготування
    Куряче м'ясо нарізаємо на шматочки розміром близько 7 сантиметрів завдовжки. Додаємо сіль і спеції для курки. Після вмочаємо шматочки м'яса в борошні, яйці і в завершення в панірувальних сухарях . Смажимо в олії до готовності.
    Курячі нагетси в духовці
    Інгредієнти:

  • яйце - 1 шт.;

  • молоко - 100 мл;

  • борошно - 100 г;

  • філе курки - 05 кг;

  • панірувальні сухарі - 150 г;

  • приправи.


  • Приготування
    Яйце збиваємо з молоком. В піалі заготовляємо паніровку, для цього змішуємо прянощі за смаком, перець, сіль і панірувальні сухарі. М'ясо нарізаємо рівними шматками. Після цього кожен шматок паніруємо послідовно в борошні, яйці з молоком і в сухарях. Шматочки обсмажуємо на розпеченому олії і викладаємо на деко. Духовку розігріваємо до температури 200 градусів, і відправляємо в неї наші нагетси на 20 хвилин. Готову страву подаємо з соусами і зеленню.
    Рецепт курячих нагетсів
    Інгредієнти:

  • куряче філе - 600 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • часниковий порошок - 1/2 ч. ложки;

  • паприка - 1/2 ч. ложки;

  • цибулевий порошок - 1/2 ч. ложки;

  • сіль;

  • оливкова олія;

  • хлібна крихта - 2 склянки.


  • Приготування
    М'ясо злегка подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна. Додаємо яйце, паприку, часниковий і цибульний порошок, сіль, перець і 1/4 склянки панірувальних сухарів. І подрібнюємо всі інгредієнти. Змащуємо оливковою олією лист пергаментного паперу і викладаємо на неї невеликі шматочки фаршу і змащуємо з усіх боків маслом. Після чого прибираємо заготовки в морозильник на годину, щоб наші нагетси прийняли форму.
    Духовку розігріваємо до температури 180 градусів. Дістаємо заготовки з морозильної камери і обвалюємо їх у решти паніровці. Готові нагетси викладаємо на деко, в який попередньо застелити пергаментом і змастили маслом. Відправляємо деко в духовку на 12 хвилин. По закінченню часу необхідно надрізати, щоб перевірити готовність. Якщо нагеттси не готові, то залишаємо їх у духовці ще на кілька хвилин. Так само можна залишити заморожені нагетси у вигляді напівфабрикату і зберігати в морозилці.
    Курячі нагетси в мультиварці
    Інгредієнти:

  • філе курки - 350 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • масло рослинне - 600 мл;

  • сухарі панірувальні;

  • сіль;

  • спеції.


  • Приготування
    Філе нарізаємо кубиками. Яйця збиваємо міксером до однорідності. Нарізане м'ясо приправляємо спеціями і сіллю, потім мачає в яйці і паніровці. Шматочки м'яса викладаємо в кошик для смаження в один шар. У чашу мультиварки заливаємо масло. Закриваємо кришку мультиварки, вибираємо режим смаження, і чекаємо, поки олія нагріється, це займе близько 7 хвилин часу, потім відкриваємо кришку мультиварки і встановлюємо у неї корзину з наггетсами. Закриваємо кришку і продовжуємо готувати в цьому режимі ще 15 хвилин. Коли пролунає звуковий сигнал, дістаємо нагетси. Подаємо до столу з будь-яким соусом.
    Як робити курячі нагетси?
    Інгредієнти:

  • куряча грудки - 500 г;

  • майонез - 2 ст. ложки;

  • кетчуп - 2 ст. ложки;

  • панірувальні сухарі - 80 г;

  • сіль;

  • перець;

  • Курячі нагетси

  • спеції.


  • Приготування
    Курячу грудку ріжемо на медальйони товщиною близько 15 см, розрізаємо при цьому поперек. До грудці викладаємо майонез, кетчуп, перець і спеції (сіль додавати поки не потрібно). Все добре перемішуємо і залишаємо постояти в холодильнику від 40 хвилин до 2 годин. Солимо курку перед смаженням. У тарілку висипаємо частина панірувальних сухарів і вмочаємо в них по черзі кожен шматочок м'яса. У сковороді розігріваємо масло і викладаємо нагетси. Обсмажуємо до золотистого кольору. Після цього зменшуємо вогонь, накриваємо сковороду кришкою і смажимо курячі нагетси ще 5 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати нагетси?
    Як приготувати нагетси?
    Нагетси - дуже смачне блюдо, відоме завдяки ресторанах швидкого харчування. Якщо ви не хочете купувати своїй дитині ці "золоті самородки", то їх
    Куряче філе в панірувальних сухарях
    Куряче філе в панірувальних сухарях
    Про смакоту і корисності курячого м'яса відомо давно. І сьогодні ми хочемо поговорити нехай і не зовсім корисне, але в теж час дивовижному за смаком
    Як приготувати стегенця в майонезі?
    Як приготувати стегенця в майонезі?
    Стегенця - це та частина туші птиці, яка доступна за ціною і досить смачна при правильному приготуванні. І сьогодні мова піде про те, як приготувати
    Курячі котлети в духовці
    Курячі котлети в духовці
    Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі
    Цвітна капуста в панірувальних сухарях
    Цвітна капуста в панірувальних сухарях
    Цвітна капуста - корисний продукт, в якому міститься велика кількість вітаміну С. Використовувати її в приготуванні різних страв можна і влітку, і
    Цезар-рол - рецепт
    Цезар-рол - рецепт
    Цезар-рол - найпопулярніша їжа в кафе швидкого харчування. Хочете приготувати щось подібне вдома? Тоді запасають продуктами, терпінням і нашими