Курячі нагетси
Наггетсами називають шматочки курячого філе в хрусткій скоринці, таке блюдо користується попитом в кафе і ресторанах. Нагетси так само можна купити у вигляді напівфабрикату або приготувати вдома, своїми руками. Нижче розповімо кілька варіантів приготування курячих нагетсів.
Курячі нагетси
Інгредієнти:
філе куряче - 300 г;
борошно - 50 р;
олія соняшникова 100 мл;
панірувальні сухарі - 50 г;
сіль;
приправа для курки;
яйця - 1 шт.
Приготування
Куряче м'ясо нарізаємо на шматочки розміром близько 7 сантиметрів завдовжки. Додаємо сіль і спеції для курки. Після вмочаємо шматочки м'яса в борошні, яйці і в завершення в панірувальних сухарях . Смажимо в олії до готовності.
Курячі нагетси в духовці
Інгредієнти:
яйце - 1 шт.;
молоко - 100 мл;
борошно - 100 г;
філе курки - 05 кг;
панірувальні сухарі - 150 г;
приправи.
Приготування
Яйце збиваємо з молоком. В піалі заготовляємо паніровку, для цього змішуємо прянощі за смаком, перець, сіль і панірувальні сухарі. М'ясо нарізаємо рівними шматками. Після цього кожен шматок паніруємо послідовно в борошні, яйці з молоком і в сухарях. Шматочки обсмажуємо на розпеченому олії і викладаємо на деко. Духовку розігріваємо до температури 200 градусів, і відправляємо в неї наші нагетси на 20 хвилин. Готову страву подаємо з соусами і зеленню.
Рецепт курячих нагетсів
Інгредієнти:
куряче філе - 600 г;
яйце - 1 шт.;
часниковий порошок - 1/2 ч. ложки;
паприка - 1/2 ч. ложки;
цибулевий порошок - 1/2 ч. ложки;
сіль;
оливкова олія;
хлібна крихта - 2 склянки.
Приготування
М'ясо злегка подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна. Додаємо яйце, паприку, часниковий і цибульний порошок, сіль, перець і 1/4 склянки панірувальних сухарів. І подрібнюємо всі інгредієнти. Змащуємо оливковою олією лист пергаментного паперу і викладаємо на неї невеликі шматочки фаршу і змащуємо з усіх боків маслом. Після чого прибираємо заготовки в морозильник на годину, щоб наші нагетси прийняли форму.
Духовку розігріваємо до температури 180 градусів. Дістаємо заготовки з морозильної камери і обвалюємо їх у решти паніровці. Готові нагетси викладаємо на деко, в який попередньо застелити пергаментом і змастили маслом. Відправляємо деко в духовку на 12 хвилин. По закінченню часу необхідно надрізати, щоб перевірити готовність. Якщо нагеттси не готові, то залишаємо їх у духовці ще на кілька хвилин. Так само можна залишити заморожені нагетси у вигляді напівфабрикату і зберігати в морозилці.
Курячі нагетси в мультиварці
Інгредієнти:
філе курки - 350 г;
яйця - 3 шт.;
масло рослинне - 600 мл;
сухарі панірувальні;
сіль;
спеції.
Приготування
Філе нарізаємо кубиками. Яйця збиваємо міксером до однорідності. Нарізане м'ясо приправляємо спеціями і сіллю, потім мачає в яйці і паніровці. Шматочки м'яса викладаємо в кошик для смаження в один шар. У чашу мультиварки заливаємо масло. Закриваємо кришку мультиварки, вибираємо режим смаження, і чекаємо, поки олія нагріється, це займе близько 7 хвилин часу, потім відкриваємо кришку мультиварки і встановлюємо у неї корзину з наггетсами. Закриваємо кришку і продовжуємо готувати в цьому режимі ще 15 хвилин. Коли пролунає звуковий сигнал, дістаємо нагетси. Подаємо до столу з будь-яким соусом.
Як робити курячі нагетси?
Інгредієнти:
куряча грудки - 500 г;
майонез - 2 ст. ложки;
кетчуп - 2 ст. ложки;
панірувальні сухарі - 80 г;
сіль;
перець;
спеції.
Приготування
Курячу грудку ріжемо на медальйони товщиною близько 15 см, розрізаємо при цьому поперек. До грудці викладаємо майонез, кетчуп, перець і спеції (сіль додавати поки не потрібно). Все добре перемішуємо і залишаємо постояти в холодильнику від 40 хвилин до 2 годин. Солимо курку перед смаженням. У тарілку висипаємо частина панірувальних сухарів і вмочаємо в них по черзі кожен шматочок м'яса. У сковороді розігріваємо масло і викладаємо нагетси. Обсмажуємо до золотистого кольору. Після цього зменшуємо вогонь, накриваємо сковороду кришкою і смажимо курячі нагетси ще 5 хвилин.
Курячі нагетси
Інгредієнти:
Приготування
Куряче м'ясо нарізаємо на шматочки розміром близько 7 сантиметрів завдовжки. Додаємо сіль і спеції для курки. Після вмочаємо шматочки м'яса в борошні, яйці і в завершення в панірувальних сухарях . Смажимо в олії до готовності.
Курячі нагетси в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Яйце збиваємо з молоком. В піалі заготовляємо паніровку, для цього змішуємо прянощі за смаком, перець, сіль і панірувальні сухарі. М'ясо нарізаємо рівними шматками. Після цього кожен шматок паніруємо послідовно в борошні, яйці з молоком і в сухарях. Шматочки обсмажуємо на розпеченому олії і викладаємо на деко. Духовку розігріваємо до температури 200 градусів, і відправляємо в неї наші нагетси на 20 хвилин. Готову страву подаємо з соусами і зеленню.
Рецепт курячих нагетсів
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо злегка подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна. Додаємо яйце, паприку, часниковий і цибульний порошок, сіль, перець і 1/4 склянки панірувальних сухарів. І подрібнюємо всі інгредієнти. Змащуємо оливковою олією лист пергаментного паперу і викладаємо на неї невеликі шматочки фаршу і змащуємо з усіх боків маслом. Після чого прибираємо заготовки в морозильник на годину, щоб наші нагетси прийняли форму.
Духовку розігріваємо до температури 180 градусів. Дістаємо заготовки з морозильної камери і обвалюємо їх у решти паніровці. Готові нагетси викладаємо на деко, в який попередньо застелити пергаментом і змастили маслом. Відправляємо деко в духовку на 12 хвилин. По закінченню часу необхідно надрізати, щоб перевірити готовність. Якщо нагеттси не готові, то залишаємо їх у духовці ще на кілька хвилин. Так само можна залишити заморожені нагетси у вигляді напівфабрикату і зберігати в морозилці.
Курячі нагетси в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Філе нарізаємо кубиками. Яйця збиваємо міксером до однорідності. Нарізане м'ясо приправляємо спеціями і сіллю, потім мачає в яйці і паніровці. Шматочки м'яса викладаємо в кошик для смаження в один шар. У чашу мультиварки заливаємо масло. Закриваємо кришку мультиварки, вибираємо режим смаження, і чекаємо, поки олія нагріється, це займе близько 7 хвилин часу, потім відкриваємо кришку мультиварки і встановлюємо у неї корзину з наггетсами. Закриваємо кришку і продовжуємо готувати в цьому режимі ще 15 хвилин. Коли пролунає звуковий сигнал, дістаємо нагетси. Подаємо до столу з будь-яким соусом.
Як робити курячі нагетси?
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку ріжемо на медальйони товщиною близько 15 см, розрізаємо при цьому поперек. До грудці викладаємо майонез, кетчуп, перець і спеції (сіль додавати поки не потрібно). Все добре перемішуємо і залишаємо постояти в холодильнику від 40 хвилин до 2 годин. Солимо курку перед смаженням. У тарілку висипаємо частина панірувальних сухарів і вмочаємо в них по черзі кожен шматочок м'яса. У сковороді розігріваємо масло і викладаємо нагетси. Обсмажуємо до золотистого кольору. Після цього зменшуємо вогонь, накриваємо сковороду кришкою і смажимо курячі нагетси ще 5 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати нагетси?
Нагетси - дуже смачне блюдо, відоме завдяки ресторанах швидкого харчування. Якщо ви не хочете купувати своїй дитині ці "золоті самородки", то їх
Куряче філе в панірувальних сухарях
Про смакоту і корисності курячого м'яса відомо давно. І сьогодні ми хочемо поговорити нехай і не зовсім корисне, але в теж час дивовижному за смаком
Як приготувати стегенця в майонезі?
Стегенця - це та частина туші птиці, яка доступна за ціною і досить смачна при правильному приготуванні. І сьогодні мова піде про те, як приготувати
Курячі котлети в духовці
Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі
Цвітна капуста в панірувальних сухарях
Цвітна капуста - корисний продукт, в якому міститься велика кількість вітаміну С. Використовувати її в приготуванні різних страв можна і влітку, і
Цезар-рол - рецепт
Цезар-рол - найпопулярніша їжа в кафе швидкого харчування. Хочете приготувати щось подібне вдома? Тоді запасають продуктами, терпінням і нашими