Куряче філе в панірувальних сухарях
Куряче філе може стати не тільки головним м'ясним блюдом на вашому буденне, або навіть святковому столі, але і прекрасним снеком до пива, або безалкогольних напоїв. У цій статті ми розберемося з тим, як приготувати куряче філе в сухарях.
Інгредієнти:
куряче філе (половинки) - 4 шт.;
борошно - 2 ст.;
сіль - 1 ч. ложки;
перець - 3/4 ч. ложки;
паприка, часник сушений і порошок для випічки - по 1/8 ч. ложки;
яйце - 1 шт.;
молоко - 1 ст.;
панірувальні сухарі - 2 ст.;
рослинна олія для смаження.
Приготування
У мисці збиваємо яйце зі склянкою молока. Окремо змішуємо просіяне борошно, сіль, перець, паприку, часник сушений і порошок для випічки. Все добре перемішуємо. Хлібну паніровку висипаємо на плоске блюдо.
Куряче філе промиваємо та нарізаємо шматочками. Першим ділом обвалюємо м'ясо в сухої суміші з борошна та спецій, потім занурюємо у збите з молоком яйце і в останню чергу обвалюємо в панірувальних сухарях .
Рослинне масло розігріваємо на сковороді або у фритюрниці, шматочки курки, попередньо позбавлення від надлишків панірування, занурюємо в олію і обсмажуємо до золотистого кольору. Даємо стекти надлишків жиру, уклавши готове м'ясо на паперовий рушник.
Інгредієнти:
куряче філе (половинки) - 4 шт.;
рослинне масло - 1/2 ст.;
часник - 1 зубчик;
солоні крекери - 1 упаковка;
перець - 1 ч. ложка;
суміш італійських трав - 1 ч. ложка;
тертий «Пармезан» - 1/3 ст.;
чеддер - 1/3 ст.;
розмарин - 1 ч. ложка.
Приготування
Зубчик часнику пропускаємо через прес і змішати з оливковою олією. За допомогою кавомолки, або ступки з товкачем, перетираємо спеції і трави разом з крекерами. В ароматну суміш додаємо дрібно натертий сир і ретельно перемішуємо.
Куряче філе моєму, очищаємо від плівок і нарізаємо порційними шматочками. Занурюємо шматочки в часникове масло, а потім обвалюємо в паніровці з крекеру і трав. Запікаємо курку в духовці при 200 градусах близько 15-20 хвилин.
Інгредієнти:
куряче філе (половинки) - 4 шт.;
тертий «Пармезан» - 3/4 ст.;
каперси - 5 ст. ложок;
свіжий чебрець - 2 ст. ложки;
оливкова олія - 3 ст. ложки;
діжонська гірчиця - 2 ст. ложки;
лимон - 1 шт.;
сіль - 1/2 ч. ложки;
чорний перець - 1/2 ч. ложки;
панірувальні сухарі - 3 1/2 ст.
Приготування
Куряче філе моєму, очищаємо від плівок і можливих залишків жиру. Відбиваємо філе за допомогою кухонного молотка так, щоб м'ясо було однією товщини по всій поверхні.
У великій мисці змішуємо тертий сир (половину всієї кількості) і подрібнені каперси (половину від усієї кількості), додаємо столову ложку свіжого чебрецю, олія, гірчицю, лимонну цедру. Туди ж виживаємо сік половинки лимона і додаємо 2 столові ложки води. Обвалюємо шматочки курки в отриманій суміші. Якщо є можливість, м'ясо можна залишити промаринуватися доби в холодильнику.
Панірувальні сухарі висипаємо на рівну блюдо і змішуємо з залишками сиру і каперсів, додаємо чебрець. Куряче філе обвалюємо в отриманій панірувальної суміші і отряхиваем надлишки. Перекладаємо м'ясо на деко для випікання. Покриваємо курку надлишками крихти так, щоб вийшов рівномірний щільний шар на кожному з філе. Випікаємо м'ясо при 200 градусах 20-25 хвилин, або до тих пір, поки скоринка не стане твердою і золотистою, а м'ясо повністю не пропечеться.
Подаємо м'ясо з часточками лимона, щоб курку можна було полити соком перед поїданням. Не зайвим буде і улюблений соус.
Рецепт курячого філе в сухарях
Інгредієнти:
Приготування
У мисці збиваємо яйце зі склянкою молока. Окремо змішуємо просіяне борошно, сіль, перець, паприку, часник сушений і порошок для випічки. Все добре перемішуємо. Хлібну паніровку висипаємо на плоске блюдо.
Куряче філе промиваємо та нарізаємо шматочками. Першим ділом обвалюємо м'ясо в сухої суміші з борошна та спецій, потім занурюємо у збите з молоком яйце і в останню чергу обвалюємо в панірувальних сухарях .
Рослинне масло розігріваємо на сковороді або у фритюрниці, шматочки курки, попередньо позбавлення від надлишків панірування, занурюємо в олію і обсмажуємо до золотистого кольору. Даємо стекти надлишків жиру, уклавши готове м'ясо на паперовий рушник.
Куряче філе в панірувальних сухарях з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Зубчик часнику пропускаємо через прес і змішати з оливковою олією. За допомогою кавомолки, або ступки з товкачем, перетираємо спеції і трави разом з крекерами. В ароматну суміш додаємо дрібно натертий сир і ретельно перемішуємо.
Куряче філе моєму, очищаємо від плівок і нарізаємо порційними шматочками. Занурюємо шматочки в часникове масло, а потім обвалюємо в паніровці з крекеру і трав. Запікаємо курку в духовці при 200 градусах близько 15-20 хвилин.
Куряче філе в панірувальних сухарях в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе моєму, очищаємо від плівок і можливих залишків жиру. Відбиваємо філе за допомогою кухонного молотка так, щоб м'ясо було однією товщини по всій поверхні.
У великій мисці змішуємо тертий сир (половину всієї кількості) і подрібнені каперси (половину від усієї кількості), додаємо столову ложку свіжого чебрецю, олія, гірчицю, лимонну цедру. Туди ж виживаємо сік половинки лимона і додаємо 2 столові ложки води. Обвалюємо шматочки курки в отриманій суміші. Якщо є можливість, м'ясо можна залишити промаринуватися доби в холодильнику.
Панірувальні сухарі висипаємо на рівну блюдо і змішуємо з залишками сиру і каперсів, додаємо чебрець. Куряче філе обвалюємо в отриманій панірувальної суміші і отряхиваем надлишки. Перекладаємо м'ясо на деко для випікання. Покриваємо курку надлишками крихти так, щоб вийшов рівномірний щільний шар на кожному з філе. Випікаємо м'ясо при 200 градусах 20-25 хвилин, або до тих пір, поки скоринка не стане твердою і золотистою, а м'ясо повністю не пропечеться.
Подаємо м'ясо з часточками лимона, щоб курку можна було полити соком перед поїданням. Не зайвим буде і улюблений соус.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряче філе з сиром
Курка - універсальний продукт, що чудово поєднується з іншими інгредієнтами. І сьогодні ми поговоримо про такому смачному і простої блюді, як куряче
Котлети в панірувальних сухарях
Котлети, приготовані в панірувальних сухарях, виходять соковитими всередині і мають приємну золотисту скоринку зовні. Давайте розберемося, як
Куряче філе в клярі - рецепт
Куряче філе в клярі, звичайно ж, пробували багато. Це чудове блюдо готується досить просто, а варіантів приготування кляра існує безліч. Ми в нашій
Куряче філе фаршироване
Куряче філе фаршироване - це чудове доповнення до будь-якого гарніру: відвареної картоплі, рису, гречки. Приготувати цю дивну смакота досить просто.
Курячі нагетси
Нагетси - це шматочки курячого філе, обвалені в паніровці і обсмажені на сковороді в духовці або мультиварці. Це блюдо можна зустріти в кафе і
Філе під сиром в духовці
Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.