Куряче філе в панірувальних сухарях

Рецепт курячого філе в сухарях
Інгредієнти:
Приготування
У мисці збиваємо яйце зі склянкою молока. Окремо змішуємо просіяне борошно, сіль, перець, паприку, часник сушений і порошок для випічки. Все добре перемішуємо. Хлібну паніровку висипаємо на плоске блюдо.
Куряче філе промиваємо та нарізаємо шматочками. Першим ділом обвалюємо м'ясо в сухої суміші з борошна та спецій, потім занурюємо у збите з молоком яйце і в останню чергу обвалюємо в панірувальних сухарях .
Рослинне масло розігріваємо на сковороді або у фритюрниці, шматочки курки, попередньо позбавлення від надлишків панірування, занурюємо в олію і обсмажуємо до золотистого кольору. Даємо стекти надлишків жиру, уклавши готове м'ясо на паперовий рушник.
Куряче філе в панірувальних сухарях з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Зубчик часнику пропускаємо через прес і змішати з оливковою олією. За допомогою кавомолки, або ступки з товкачем, перетираємо спеції і трави разом з крекерами. В ароматну суміш додаємо дрібно натертий сир і ретельно перемішуємо.
Куряче філе моєму, очищаємо від плівок і нарізаємо порційними шматочками. Занурюємо шматочки в часникове масло, а потім обвалюємо в паніровці з крекеру і трав. Запікаємо курку в духовці при 200 градусах близько 15-20 хвилин.
Куряче філе в панірувальних сухарях в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе моєму, очищаємо від плівок і можливих залишків жиру. Відбиваємо філе за допомогою кухонного молотка так, щоб м'ясо було однією товщини по всій поверхні.
У великій мисці змішуємо тертий сир (половину всієї кількості) і подрібнені каперси (половину від усієї кількості), додаємо столову ложку свіжого чебрецю, олія, гірчицю, лимонну цедру. Туди ж виживаємо сік половинки лимона і додаємо 2 столові ложки води. Обвалюємо шматочки курки в отриманій суміші. Якщо є можливість, м'ясо можна залишити промаринуватися доби в холодильнику.

Подаємо м'ясо з часточками лимона, щоб курку можна було полити соком перед поїданням. Не зайвим буде і улюблений соус.
Рекомендуємо добрі рецепти

Куряче філе з сиром
Курка - універсальний продукт, що чудово поєднується з іншими інгредієнтами. І сьогодні ми поговоримо про такому смачному і простої блюді, як куряче

Котлети в панірувальних сухарях
Котлети, приготовані в панірувальних сухарях, виходять соковитими всередині і мають приємну золотисту скоринку зовні. Давайте розберемося, як

Куряче філе в клярі - рецепт
Куряче філе в клярі, звичайно ж, пробували багато. Це чудове блюдо готується досить просто, а варіантів приготування кляра існує безліч. Ми в нашій

Куряче філе фаршироване
Куряче філе фаршироване - це чудове доповнення до будь-якого гарніру: відвареної картоплі, рису, гречки. Приготувати цю дивну смакота досить просто.

Курячі нагетси
Нагетси - це шматочки курячого філе, обвалені в паніровці і обсмажені на сковороді в духовці або мультиварці. Це блюдо можна зустріти в кафе і

Філе під сиром в духовці
Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.