Качка з чорносливом і яблуками

Качка, фарширована яблуками і чорносливом
Інгредієнти:
Для качки:
Для соусу:
Приготування
Отже, перед початком приготування готуємо всі необхідні продукти, промиваємо їх і обсушуємо. Качку потрошимо, общипуємо при необхідності, обробляємо птицю під краном і даємо їй добре обсохнути. Після цього натираємо м'ясо з усіх сторін сіллю, меленим перцем і сушеними травами за бажанням: петрушкою, куркумою або базиліком. Чорнослив замочуємо на 15 хвилин у гарячій воді, потім просушуємо і поділяємо на половинки. З яблук видаляємо серцевину, нарізаємо невеликими кубиками і збризкуємо свіжовичавленим лимонним соком. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти в одній мисці, присипаємо цукром і перемішуємо. Отриманою масою начиняємо птицю, закріплюємо отвір зубочистками, обмазуємо качку медом і викладаємо її на деко, змащене оливковою маслом, спинкою вниз.

Рекомендуємо добрі рецепти

Качка, фарширована яблуками
Любите смажену в духовці качечку? Спробуйте її нафарширувати? Чому? Та чим завгодно! Наприклад, яблуками. Це самий простий і швидкий спосіб

Качка, фарширована рисом
Качка чудово поєднується з рисом, а тому саме цією крупою її найчастіше начиняють. Хочете спробувати таку смакоту? Значить наша стаття якраз до

Смажена качка
Смажена качка - чудове рішення для святкового столу. Її можна приготувати з апельсинами, яблуками, чорносливом, картоплею і т. д. Пропонуємо вам

Качка в духовці з гречкою
Класика будь-якого торжества, без сумніву, це качка фарширована яблуками, чорносливом, апельсинами і т. д. І сьогодні ми поговоримо про качці,

Качка в духовці з рисом
Запечена качка - дивовижне смачне святкове блюдо. Її готують з чорносливом, яблуками, апельсинами, гречкою і т. д. Але сьогодні ми поговоримо з вами

Гуска з чорносливом і яблуками
Запечений гусак - це традиційне Різдвяне блюдо в багатьох європейських країнах. Фарширувати його можна різними фруктами і крупами. І сьогодні ми