Сардельки - рецепт

Сардельки в домашніх умовах - рецепт
Хороша сарделька - це баланс сала і м'яса, солі і перцю, а також трав і прянощів. Тому підійдіть до питання пропорцій з обережністю - суворо дотримуйтесь рецептом і технологією приготування, уважно і ретельно вибирайте використовувані продукти, слідкуйте за їх якістю і свіжістю, адже саме вони визначають смак підсумкового страви.
Отже, перед приготуванням перевірте наявність необхідного інвентарю: основного - м'ясорубки і наповнювача, і допоміжного - у вигляді добрих ножів і миски з нержавіючої сталі. До речі наповнювати сардельки можна не тільки за допомогою насадки-наповнювача, але і з допомогою простого кондитерського мішка або пакета з відрізаним куточком.
Перед приготуванням сардельок м'ясо і сало кладуть в морозильник на 15-2 години - ця процедура полегшить роботу і збереже продукти в правильній «кондиції» для готування (м'ясо не повинно ставати сальним від витопившегося жиру - це перешкодить процесу наповнення оболонок фаршем). Перед приготуванням миски і ножі також охолоджують. Подрібнене м'ясо і сало змішують на холоді (для цього миску з інгредієнтами ставлять у ємність з льодом), приправляють і ставлять в морозильник.
Тим часом можна зайнятися кишками - оболонкою для наших сардельок. Їх необхідно промити теплою водою і замочити в розчині винного оцту і води (1:2) на 15-2 години.

Подрібнене м'ясо і сало дістаємо з холодильника і пропускаємо через м'ясорубку, отриманий фарш знову охолоджуємо і готуємо все необхідне для начинки кишок.
Один край кишки зав'язуємо у вузлик, решта збираємо панчохою. З допомогою наповнювача або кондитерського мішка, начиняємо сардельки, розпрямляючи кишку по мірі наповнення. Окремі сардельки відділяють один від одного прокручуючи кишку, або зав'язуючи вузлик.
Готові сардельки повинні підсохнути годину або два, а потім їх можна буде готувати і подавати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопля з сосисками
Картопля з сосисками - це прекрасний варіант швидкого обіду або вечері, коли не вистачає часу на готування. Її можна зробити декількома цікавими

Шведські фрикадельки - рецепт
Любите фрикадельки, але набридло готувати їх одним і тим же способом? Тоді ця стаття для вас. У ній ми розповімо про досить незвичайному і дуже

Домашня ковбаса з яловичини - рецепт
Багато хто з нас любить ковбасу, але купуючи її в магазині, ми не знаємо, з чого її роблять. А адже її можна приготувати в домашніх умовах, і ніякої

Ковбаса печінкова
Ковбаса - дуже смачний субпродукт, який ми регулярно купуємо в магазині. Але адже її досить просто можна зробити в домашніх умовах, а головне вона

Ковбаса в духовці
Будь-які варені ковбасні вироби можна смачно і оригінально запекти в духовці. І сьогодні ми детально розповімо, як зробити і запекти ковбасу

Сосиски з сиром
Сосиски люблять і вживають в їжу і дорослі, і діти. Адже цей продукт готується дуже швидко. І сьогодні поговоримо про те, як їх смачно і оригінально