Свинячий карбонат - рецепти

Карбонат - рецепт
Якщо ви замарінуете свинину напередодні, то м'ясо буде більш соковитим і ніжним. Для маринаду достатньо взяти звичайний огірковий розсіл.
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт карбонату в духовці зустрічається досить часто на кулінарних порталах. Який же вибрати? Ми пропонуємо вам для початку спробувати найпростіший рецепт того, як приготувати м'ясний карбонат.
Нарізаємо цибулю півкільцями. Свинину ретельно промиваємо, натираємо спеціями, сіллю і часником. Потім укладаємо карбонат в глибокий посуд і засипаємо цибулею. Вливаємо огірковий розсіл і маринуємо м'ясо не менше, ніж 5 годин. Краще всього, поставити на ніч у холодильник. Потім викладаємо на деко і запікаємо в духовці (180 градусів) близько 40-50 хвилин.
Карбонат на кістки - рецепт
Цей рецепт приготування карбонату сподобається тим, хто любить м'ясо з кісточкою.
Інгредієнти:
Приготування
Беремо свинину, кладемо її на сковорідку кісточкою вниз, солимо, посипаємо перцем, цукром і гарненько все втираємо. Потім поливаємо рослинним маслом - щоб весь шматок був повністю покритий. Ставимо сковороду на сильний вогонь і наливаємо до м'яса розсіл, краще взяти від помідор, але підійде і огірковий. Накриваємо кришкою і даємо прокипіти хвилин 10. Потім відкриваємо м'ясо, перевертаємо його і даємо ще покипіти 10-15 хвилин під кришкою. Готовність карбонату визначаємо за допомогою дерев'яної палички (або сірники). Якщо з отвору тече прозорий, трохи рожевий сік - м'ясо готовий. Важливо не пересушити свинину, інакше карбонат вийде сухим.
Приготування свинячого карбонату - рецепт
Не обов'язково готувати м'ясо цілим шматком, можна спробувати відразу запекти порційні шматочки.
Інгредієнти:
Приготування
Свинина-карбонат, рецепти якої ми давали вище, практично скрізь готується цілим шматком і в чистому вигляді - без додавання будь-яких овочів. У цьому рецепті пропонуємо вам спробувати запекти ніжне м'ясо з помідорами в духовці. А відразу розділене на порційні шматочки - воно швидше пропечеться.
Візьмемо карбонат, разрежем на рівні шматочки (приблизно 15 см), солимо, перчимо і викладаємо на деко. Потім

Подавати запечений карбонат можна з овочевим гарніром.
Не зупиняєтеся на приготуванні домашнього карбонату, з хорошою свинини можна також приготувати багато чудових
м'ясних продуктів, наприклад пастрому , домашні сосиски , або м'ясний рулет . Приємного вам апетиту і вдалих кулінарних експериментів!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з яєчними млинцями
Коли немає часу на тривале стояння біля плити, а хочеться приготувати і перше, і друге, і салат, і компот, то варто вибирати відповідні рецепти. Так?

М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте

Гуляш зі свинини - рецепт
Різноманіття рецептів такого, всім відомого, страви як гуляш, дозволяє нам використовувати різні види м'яса, щоб урізноманітнити смак готового

Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми

Свинячий балик
Свинячий балик - це дуже ніжне, поживне і корисне блюдо, на відміну від всіх сучасних ковбас, сосисок та інших копченостей. Хочете приготувати його в

Свинячі рулетики з баклажанів
Свинячі рулетики з баклажанів - чудова оригінальна закуска до свята, яка неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати її не складе великої