Свинячий балик

Як приготувати балик з свинини?
Перш за все, необхідно вибрати м'ясо. Краще всього для балика підійде свиняча шия, ця частина більш жирна, отже, і м'ясо вийде соковитіше. Маринуємо наш шматочок в спеціях, тільки не переборщіть, щоб він зберіг свій смак, і відправляємо в духовку на пару годин. Якщо ви заздалегідь не поставили свинину маринуватися, годин на 10-12 дайте їй вистоятися хоча б годину-дві, тоді балик вийде більш ароматним, м'яким і ніжним.
Балик свинячий в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Натираємо вимите м'ясо сіллю, перцем, імбиром і мускатним горіхом і залишаємо на ніч маринуватися в холодильнику. Потім перекладаємо свинячий балик в рукав для запікання і гарненько зав'язуємо. Запікаємо м'ясо в духовці при температурі близько 170 градусів півтори години. Хвилин за 10 до закінчення приготування свинячого балика, розрізаємо пакет ножицями, відкриваємо його і видавлюємо на м'ясо часник. Якщо ви любите часниковий смак і аромат, можете попередньо нашпигувати шматочок часником. Коли він буде готовий, даємо йому постояти хвилин 10-15 в духовці і ставимо остигати. Розрізаємо вже остившім і подаємо в якості холодної закуски.
Свинячий балик - рецепт
У цьому рецепті ми пропонуємо вам замаринувати свинину в майонезі - м'ясо стане м'яким і соковитим.
Інгредієнти:

Приготування
Робимо у свинині проколи ножем, вводимо в них нарізані брусочками моркву, часник і шматочки сала. Натираємо з усіх сторін сіллю, перцем, обмазуємо майонезом і ставимо в холодильник маринуватися. Потім перекладаємо м'ясо в рукав, і запікаємо балик з свинини в духовці приблизно 15 години при температурі 180 градусів.
Якщо ви вирішили робити балик з грудинки - не поспішайте. Ми можемо запропонувати вам приготувати копчену або варено-копчену грудинку .
Рекомендуємо добрі рецепти

Балик з товстолобика
Любите смачну солону і копчену рибку? Тоді вам знадобляться рецепти з цієї статті. Ми розповімо про те, як зробити смачний балик з товстолобика, який

Свинячий окіст в духовці
Свинячий окіст, запечений в духовці, здатний стати основною прикрасою столу. Головне - правильно його приготувати. Для того щоб ви порадували сім'ю

Балик з сома
Любите солененькую рибку? Приготуйте балик з сома. Думаєте, це важко? Рецепту легше не буває. Читайте наданий матеріал, з нього ви всі дізнаєтеся.

М'ясний паштет
М'ясний паштет - це відмінна закуска, так і до сніданку він підійде відмінно. Приготувати його просто, а тому навіть самі зайняті господині зможуть

Полендвица - рецепт
Любите смачні аромантние м'ясні закуски? Тоді полендвица вас буде до вподоби. Це блюдо відноситься до польської і білоруської кухні, але це не

Карпаччо з свинини
Карпаччо - це чудова холодна закуска до основної страви, що готується вона з сирого тонко нарізаного м'яса або овочів, политих оливковим маслом.