Яловичі мізки - рецепт

Рецепт смажених мізків є самим популярним, тому що при смаженні, а так само використання кляру і спецій, мізки набувають більш яскравий і виражений смак.
Мізки - рецепт приготування
Інгредієнти:
Приготування
Знімаємо тоненьку плівочку з мозків, і замочуємо їх на годину в теплій воді з додаванням оцту. Відварюємо мізки в підсоленій і підкисленій соком лимона воді 10 хвилин.

Готуємо кляр з яєць, солі і перцю. Кожен скибочку занурюємо в кляр і відправляємо в киплячу олію. Красива золота скоринка підкаже вам, що страва готова.
Рецепт приготування мізків яловичих відрізняється від вищенаведеного тільки по часу. Як ми і говорили раніше, час приготування потрібно збільшити приблизно у 2 рази.
Любителі ніжного смаку можуть їсти мізки з соусами з йогурту всім іншим радимо зупинити вибір на будь-яких несолодких соуси до м'яса .
Рекомендуємо добрі рецепти

Яловичі реберця - рецепт
Яловичі реберця - не частий гість на столі. Але коли їх вдається дістати, то кожна господиня намагається приготувати щось неймовірне. Ось про таких

Яловичі реберця в духовці
Яловичі реберця в духовці готуються досить просто, якщо у вас під рукою є кілька приголомшливо простих, чітких і зрозумілих рецептів. Про них і піде

Медальйони з телятини
Медальйони з телятини - це страва ресторанного рівня, адже таке ніжне м'ясо дуже легко пересмажити і тим самим зіпсувати страву. Якщо ви впевнені в

Нирки в сметані - рецепт
Свинячі, баранячі, телячі нирки - не найпопулярніший субпродукт у кулінарів з-за характерного специфічного запаху. Але якщо їх правильно приготувати,

Гур'євська каша - рецепт
Легендарна гур'євська каша - одне з численних надбань російської кухні. Готують цю страву, за звичаєм, з манної крупи, однак не меншою популярністю

Яловичі реберця в мультиварці
Любите смачні реберця? Значить дана стаття про приготуванні яловичих реберець в мультиварці вам згодиться і дуже сподобається. Рецепти прості,