Каре ягняти - рецепт

Рецепт каре ягняти в духовці
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Як приготувати каре ягняти? Каре поділяємо на невеликі порційні шматочки і відставляємо поки в сторону. Тим часом готуємо маринад для м'яса: змішати лимонний сік з оливковою олією, додаємо сіль за смаком і чебрець рубаний. Шматочки злегка відбиваємо і втираємо в них приготовлену суміш, потім залишаємо каре маринуватися на 30 хвилин, а після, швидко обсмажуємо на сухій сковороді. Далі перекладаємо реберця в форму для запікання і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 25 хвилин.
Тим часом ми з вами готуємо соус з червоного вина: розтоплюємо трохи вершкового масла, обсмажуємо на ньому подрібнений часник, розмарин і базилік. Потім поступово вливаємо червоне вино, доводимо все до кипіння, проціджують і уварюють протягом 20 хвилин на слабкому вогні. Готове каре ягняти поливаємо соусом і подаємо до столу.
Рецепт каре ягняти на грилі
Інгредієнти:
Приготування
Як готувати каре ягняти? Корейку ягняти першим ділом поділяємо на порційні шматки з кісточкою. Потім маринуємо м'ясо: натираємо його сіллю, дрібно нарубаним розмарином і перцем, поливаємо соєвим соусом і вином. Ставимо ягняти в холодильник приблизно на 2 години. Потім змащуємо її оливковою олією і смажимо на електрогрилі при температурі 250 градусів протягом 10 хвилин.
Рецепт каре ягняти в паніровці
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Для приготування каре ягняти у сковороду наливаємо трохи олії, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його на сильному вогні протягом 3 хвилин з кожного боку. Тепер готуємо горіхову обмазку: рубаємо дрібно очищені волоські горіхи, часник, чебрець і розмарин. Все змішуємо, вливаємо трохи оливкової олії, кладемо сіль і перець за смаком, добре перемішуємо.
Тепер давайте приготуємо соус: у м'ясний бульйон кладемо сушену журавлину, додаємо дрібно порізану цибулю і вливаємо трохи червоного вина. Гарненько все перемішуємо і ставимо на слабкий вогонь, доводимо до кипіння, проварюємо протягом 10 хвилин до

Також не забудьте випробувати рецепти ніжних медальйони з телятини і ароматних баранячих реберець , приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Винний соус
Соуси відмінно доповнюють м'ясні, рибні і овочеві страви. Різновидів таких заправок дуже багато. І сьогодні ми поговоримо про винному соусі. У нашій

Лазанья з лаваша
Лазанья - відомий і популярний у світі листковий пиріг з начинкою. Сьогодні ми розповімо, як приготувати її легко і швидко з лаваша. Це, звичайно ж,

М'ясо з овочами в духовці
М'ясо, запечене з овочами в духовці - чудове блюдо як для буденного, так і святкового столу. І сьогодні ми розповімо, як запекти з гарніром свинину,

Баранячі реберця в духовці
Коли хочеться приготувати щось особливе, як на зло забуваються всі рецепти. Тому ми вирішили дати підказку. Приготуйте баранячі реберця! Як це

Свинина у вині
Свинина, тушкована у вині, вже давно є класичним блюдом, дуже смачним і соковитим. У кожної господині, неодмінно знайдеться свій рецепт створення

Стейк зі свинини - рецепт
Стейк зі свинини - смачне м'ясне блюдо, яке можна подати на святковий стіл або приготувати на природі. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально