Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинина з овочами - рецепт

Свинина з овочами - рецепт

19-03-2015, 09:43
1 978
Свинина з овочами - рецепт
Свинина може бути куди більш корисною, ніж ви собі можете уявити. Ніжне і соковите м'ясо чудово поєднується з овочами, а переконатися в цьому можна на власному досвіді, приготувавши страви за нашими рецептами.

Рецепт приготування свинини з овочами


Інгредієнти:

  • свиняче філе - 1 кг;

  • арахісове масло - 2 ст. ложки;

  • морква - 2 шт.;

  • болгарський перець - 2 шт.;

  • зелена цибуля - 1 пучок;

  • зелений горошок - 200 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • тертий імбир - 1 ч. ложка;

  • соєвий соус - 1/3 ст.;

  • коричневий цукор - 1 ст. ложка;

  • соус чилі - за смаком.


  • Приготування
    З соєвого соусу , цукру і соусу чилі готуємо маринад. Кладемо м'ясо на деко і поливаємо половиною отриманого маринаду. Запікаємо м'ясо при 200 градусах 25-30 хвилин.
    Тим часом овочі нарізаємо соломкою і обсмажуємо на арахісовій олії 5-7 хвилин. За хвилину до кінця приготування до овочевої суміші додаємо пропущений через прес часник і імбир. Викладаємо готові овочі на тарілку, зверху розміщуємо скибочки свинини і поливаємо блюдо з маринадом.

    Рецепт з тушкованої свинини з овочами


    Інгредієнти:

  • помідори - 500 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • курячий бульйон - 1/2 ст.;

  • петрушка;

  • свинина - 15 кг;

  • бекон - 4 скибочки;

  • морква - 2 шт.;

  • картопля - 3-4 шт.;

  • рослинна олія;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.


  • Приготування
    Помідори очищаємо від шкірки, пюрируем і тушкуємо до утворення густого соусу. Додаємо в отриманий соус часник і курячий бульйон . Свинину нарізаємо великими кубиками і швидко обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії. Обсмажене м'ясо перекладаємо в соус і тушкуємо 1 годину. Після закінчення часу, при необхідності, підливаємо ще трохи бульйону і кладемо нарізані овочі. Тушкуємо страва до повної готовності овочів і подаємо посипавши зеленню.

    Рецепт свинини, запеченої з овочами


    Інгредієнти:

  • часник - 2 зубчики;

  • сушений розмарин - 5 ч. ложок;

  • сушений майоран - 4 ч. ложки;

  • сіль, перець - за смаком;

  • свинина - 1-15 кг;

  • картопля - 8 шт.;

  • морква - 500 г;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    У невеликій мисці змішуємо подрібнений часник з розмарином і майораном. До отриманої суміші додаємо добру пучку солі і перцю. Половиною суміші натираємо м'ясо, а другу половину рівномірно розподіляємо між шматочками овочів.
    Викладаємо м'ясо в центр змащеного маслом деко, з боків розкладаємо овочі, накриваємо деко фольгою і ставимо все в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. Готове м'ясо перед подаванням повинне постояти поза духовки близько 10-15 хвилин, щоб сік не вийшов з волокон.

    Рецепт смаженої свинини з овочами


    Поєднання свинини з солодким сиропом - класика китайської кухні. Повторити рецепт не складно і подвійно швидко, якщо замість свіжих овочів використовувати заморожений овочевий мікс.
    Інгредієнти:

  • цукор - 3/4 ст.;

  • вода - 3/4 ст.;

  • свинина - 15 кг;

  • рибний соус - 3 ст. ложки;

  • соєвий соус - 2 ст. ложки;

  • рослинна олія -1 ст. ложка;

  • часник - 3 зубчики;

  • яйця - 3 шт.;

  • рис відварний - 2 ст.;

  • заморожений мікс з овочів - 500 г;

  • Свинина з овочами - рецепт

  • зелену цибулю.


  • Приготування
    Цукор і половину води змішуємо в сотейнику і ставимо розчин на вогонь. Варимо сироп 6-8 хвилин і кладемо в нього шматочки свинини, нарізаної соломкою. Слідом наливаємо соєвий і рибний соус, воду, що залишилася і тушкуємо м'ясо 15 хвилин.
    На іншій сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому яйця і часник, постійно помішуючи суміш. Як тільки яйця схопляться, додаємо на сковороду рис і овочі. Смажимо суміш 5-7 хвилин, після чого викладаємо туди свинину в карамелі і продовжуємо готування ще хвилину. Готову страву посипаємо зеленою цибулею і подаємо до столу зі свіжим овочевим салатом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинина, смажена з цибулею
    Свинина, смажена з цибулею
    Бюджетним способом приготування м'яса, є його обсмажування з цибулею окремо і в доповнення з овочами. Таке просте блюдо стане смачним і швидким
    Свинина в горщиках - рецепти
    Свинина в горщиках - рецепти
    Горщики - дивовижний винахід людства, яке значно спрощує процес приготування багатьох страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати свинину
    Свинина з ківі - рецепт
    Свинина з ківі - рецепт
    Всім нам знайомий рецепт маринування шашлику з свинини з ківі, але сьогодні мова піде про більш цікавих стравах зі свининою і ківі. Давайте детально
    Свинина з соусом - рецепти
    Свинина з соусом - рецепти
    Свинина з соусом - приголомшливо смачне блюдо, яке неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. І сьогодні ми детально розберемося, як її
    Свинина з кешью
    Свинина з кешью
    Кешью - смачні горіхи, які до того ж славляться багатством вітамінів і мікроелементів, так необхідних людині для здоров'я. Кешью можна їсти
    Баклажани по-китайськи
    Баклажани по-китайськи
    Баклажани - дивовижні овочі, які широко застосовуються в кулінарії різних країн. І сьогодні ми з вами поговоримо про те, як їх зробити по-китайськи.