Свинина з овочами - рецепт
Свинина може бути куди більш корисною, ніж ви собі можете уявити. Ніжне і соковите м'ясо чудово поєднується з овочами, а переконатися в цьому можна на власному досвіді, приготувавши страви за нашими рецептами.
Інгредієнти:
свиняче філе - 1 кг;
арахісове масло - 2 ст. ложки;
морква - 2 шт.;
болгарський перець - 2 шт.;
зелена цибуля - 1 пучок;
зелений горошок - 200 г;
часник - 2 зубчики;
тертий імбир - 1 ч. ложка;
соєвий соус - 1/3 ст.;
коричневий цукор - 1 ст. ложка;
соус чилі - за смаком.
Приготування
З соєвого соусу , цукру і соусу чилі готуємо маринад. Кладемо м'ясо на деко і поливаємо половиною отриманого маринаду. Запікаємо м'ясо при 200 градусах 25-30 хвилин.
Тим часом овочі нарізаємо соломкою і обсмажуємо на арахісовій олії 5-7 хвилин. За хвилину до кінця приготування до овочевої суміші додаємо пропущений через прес часник і імбир. Викладаємо готові овочі на тарілку, зверху розміщуємо скибочки свинини і поливаємо блюдо з маринадом.
Інгредієнти:
помідори - 500 г;
часник - 2 зубчики;
курячий бульйон - 1/2 ст.;
петрушка;
свинина - 15 кг;
бекон - 4 скибочки;
морква - 2 шт.;
картопля - 3-4 шт.;
рослинна олія;
ріпчаста цибуля - 1 шт.
Приготування
Помідори очищаємо від шкірки, пюрируем і тушкуємо до утворення густого соусу. Додаємо в отриманий соус часник і курячий бульйон . Свинину нарізаємо великими кубиками і швидко обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії. Обсмажене м'ясо перекладаємо в соус і тушкуємо 1 годину. Після закінчення часу, при необхідності, підливаємо ще трохи бульйону і кладемо нарізані овочі. Тушкуємо страва до повної готовності овочів і подаємо посипавши зеленню.
Інгредієнти:
часник - 2 зубчики;
сушений розмарин - 5 ч. ложок;
сушений майоран - 4 ч. ложки;
сіль, перець - за смаком;
свинина - 1-15 кг;
картопля - 8 шт.;
морква - 500 г;
рослинне масло.
Приготування
У невеликій мисці змішуємо подрібнений часник з розмарином і майораном. До отриманої суміші додаємо добру пучку солі і перцю. Половиною суміші натираємо м'ясо, а другу половину рівномірно розподіляємо між шматочками овочів.
Викладаємо м'ясо в центр змащеного маслом деко, з боків розкладаємо овочі, накриваємо деко фольгою і ставимо все в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. Готове м'ясо перед подаванням повинне постояти поза духовки близько 10-15 хвилин, щоб сік не вийшов з волокон.
Поєднання свинини з солодким сиропом - класика китайської кухні. Повторити рецепт не складно і подвійно швидко, якщо замість свіжих овочів використовувати заморожений овочевий мікс.
Інгредієнти:
цукор - 3/4 ст.;
вода - 3/4 ст.;
свинина - 15 кг;
рибний соус - 3 ст. ложки;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
рослинна олія -1 ст. ложка;
часник - 3 зубчики;
яйця - 3 шт.;
рис відварний - 2 ст.;
заморожений мікс з овочів - 500 г;
зелену цибулю.
Приготування
Цукор і половину води змішуємо в сотейнику і ставимо розчин на вогонь. Варимо сироп 6-8 хвилин і кладемо в нього шматочки свинини, нарізаної соломкою. Слідом наливаємо соєвий і рибний соус, воду, що залишилася і тушкуємо м'ясо 15 хвилин.
На іншій сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому яйця і часник, постійно помішуючи суміш. Як тільки яйця схопляться, додаємо на сковороду рис і овочі. Смажимо суміш 5-7 хвилин, після чого викладаємо туди свинину в карамелі і продовжуємо готування ще хвилину. Готову страву посипаємо зеленою цибулею і подаємо до столу зі свіжим овочевим салатом.
Рецепт приготування свинини з овочами
Інгредієнти:
Приготування
З соєвого соусу , цукру і соусу чилі готуємо маринад. Кладемо м'ясо на деко і поливаємо половиною отриманого маринаду. Запікаємо м'ясо при 200 градусах 25-30 хвилин.
Тим часом овочі нарізаємо соломкою і обсмажуємо на арахісовій олії 5-7 хвилин. За хвилину до кінця приготування до овочевої суміші додаємо пропущений через прес часник і імбир. Викладаємо готові овочі на тарілку, зверху розміщуємо скибочки свинини і поливаємо блюдо з маринадом.
Рецепт з тушкованої свинини з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Помідори очищаємо від шкірки, пюрируем і тушкуємо до утворення густого соусу. Додаємо в отриманий соус часник і курячий бульйон . Свинину нарізаємо великими кубиками і швидко обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії. Обсмажене м'ясо перекладаємо в соус і тушкуємо 1 годину. Після закінчення часу, при необхідності, підливаємо ще трохи бульйону і кладемо нарізані овочі. Тушкуємо страва до повної готовності овочів і подаємо посипавши зеленню.
Рецепт свинини, запеченої з овочами
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій мисці змішуємо подрібнений часник з розмарином і майораном. До отриманої суміші додаємо добру пучку солі і перцю. Половиною суміші натираємо м'ясо, а другу половину рівномірно розподіляємо між шматочками овочів.
Викладаємо м'ясо в центр змащеного маслом деко, з боків розкладаємо овочі, накриваємо деко фольгою і ставимо все в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. Готове м'ясо перед подаванням повинне постояти поза духовки близько 10-15 хвилин, щоб сік не вийшов з волокон.
Рецепт смаженої свинини з овочами
Поєднання свинини з солодким сиропом - класика китайської кухні. Повторити рецепт не складно і подвійно швидко, якщо замість свіжих овочів використовувати заморожений овочевий мікс.
Інгредієнти:
Приготування
Цукор і половину води змішуємо в сотейнику і ставимо розчин на вогонь. Варимо сироп 6-8 хвилин і кладемо в нього шматочки свинини, нарізаної соломкою. Слідом наливаємо соєвий і рибний соус, воду, що залишилася і тушкуємо м'ясо 15 хвилин.
На іншій сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому яйця і часник, постійно помішуючи суміш. Як тільки яйця схопляться, додаємо на сковороду рис і овочі. Смажимо суміш 5-7 хвилин, після чого викладаємо туди свинину в карамелі і продовжуємо готування ще хвилину. Готову страву посипаємо зеленою цибулею і подаємо до столу зі свіжим овочевим салатом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина, смажена з цибулею
Бюджетним способом приготування м'яса, є його обсмажування з цибулею окремо і в доповнення з овочами. Таке просте блюдо стане смачним і швидким
Свинина в горщиках - рецепти
Горщики - дивовижний винахід людства, яке значно спрощує процес приготування багатьох страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати свинину
Свинина з ківі - рецепт
Всім нам знайомий рецепт маринування шашлику з свинини з ківі, але сьогодні мова піде про більш цікавих стравах зі свининою і ківі. Давайте детально
Свинина з соусом - рецепти
Свинина з соусом - приголомшливо смачне блюдо, яке неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. І сьогодні ми детально розберемося, як її
Свинина з кешью
Кешью - смачні горіхи, які до того ж славляться багатством вітамінів і мікроелементів, так необхідних людині для здоров'я. Кешью можна їсти
Баклажани по-китайськи
Баклажани - дивовижні овочі, які широко застосовуються в кулінарії різних країн. І сьогодні ми з вами поговоримо про те, як їх зробити по-китайськи.