Смажене м'ясо - рецепти

Рецепт смаженого м'яса на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Кожен шматочок м'яса гарненько промиваємо під холодною водою і обсушуємо чистим рушником. Потім натираємо відбивні з обох сторін спеціями, викладаємо на добре розігріту з маслом сковороду і обсмажуємо до золотавої скоринки з двох сторін.
А цим часом поки готуємо овочі: солодкий перчик промиваємо, просушуємо, очистити і разом з цибулею шаткуємо досить великими шматочками. Коли м'ясо покриється золотистою скоринкою, перекладаємо його на тарілку і залишаємо остигати. Відправляємо В сковороду нарізані овочі, додаємо спеції і трохи цукру. Обсмажуємо все буквально 2-3 хвилини, а потім викладаємо м'ясо, вливаємо трохи м'ясного бульйону і доводимо страву до повної готовності.
Рецепт смаженої картоплі з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Овочі чистимо, картоплю нарізаємо кубиками, а цибулю шаткуємо досить дрібно. Розігріваємо в каструлі трохи вершкового масла, викладаємо картоплю і обсмажуємо його 5 хвилин на середньому вогні. Потім додаємо цибулька, перемішуємо і пасеруємо ще 10-15 хвилин до повної готовності. Цим часом нарізаємо невеликими шматочками підготовлене м'ясо. Коли картопля буде майже готовий, додаємо в сковороду подрібнений часничок і нарізане м'ясо. Все ретельно перемішуємо, вливаємо трохи води, додаємо спеції, випариваем рідину і знімаємо страву з вогню.
Рецепт смаженого м'яса в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину нарізаємо шматками 3 сантиметри товщиною, кладемо в миску, засипаємо спеції, перемішуємо і знімаємо маринуватися в холодильник на 3 години. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, включаємо режим «Смаження» і прогріваємо прилад 5 хвилин. М'ясо викладаємо в чашу і смажимо при відкритій кришці хвилин 30. Потім акуратно перевертаємо його лопаткою, вливаємо вино, закриваємо кришкою і готуємо ще 30 хвилин.
Рецепт смажених пиріжків з м'ясом
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування

А цим часом робимо поки начинку: м'ясо відварюємо до готовності, а капусту шаткуємо, бланшируем в підсоленому окропі і відкидаємо на друшляк. Далі яловичину подрібнюємо, додаємо капусту, масло і подрібнену петрушку. Тісто розділяємо на невеликі шматочки, формуємо пиріжки і обсмажуємо їх на розігрітій сковороді до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопля в горщиках
Картопля в горщиках - ситне друге блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового. Пропонуємо вашій увазі деякі цікаві рецепти цього

Смажена капуста - рецепт
Капуста - смачний і корисний дієтичний продукт. Різновидів її багато: білокачанна, брюссельська, пекінська, кольорова і т. д. І сьогодні ми розповімо

Пиріг з капустою в мультиварці
Хто з нас не любить пироги?! Їх готують з різними начинками: м'ясними, овочевими, солодкими. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити дивовижний пиріг з

Картопля, тушкований в мультиварці
Мультиварка - універсальна помічниця для приготування різноманітних страв від супів до десертів. І зараз ми розповімо, як просто і швидко згасити в

Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте

Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили