Фаршировані огірки
Фаршировані огірки - це чудова і незвичайна ідея не тільки для святкового застілля, але і для фуршетного столу. Готуються вони дуже легко, виходять чудово смачними і ніжними. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування фаршированих огірків.
Інгредієнти:
свіжі огірки - 400 г;
горбуша - 200 г;
маринований оселедець - 50 г;
яйце - 4 шт.;
вершкове масло - на смак;
вершки - 50 мл;
оцет, хрін - за смаком.
Приготування
Рибне філе відварюємо, перекручуємо через м'ясорубку, додаємо вершкове масло, вливаємо вершки і ретельно перемішуємо до однорідного стану. Мариновану оселедець звільняємо від шкіри і кісток, обробляємо на філе, дрібно рубаємо кубиками і змішати з подрібненими звареними круто яйцями. Потім з'єднуємо з приготовленої рибною масою і заправляємо за смаком оцтом. Свіжі огірки очищаємо від шкірки, розрізаємо впоперек на кілька частин, видаляємо насіння і наповнюємо приготовленої начинкою. При подачі на стіл посипаємо блюдо тертим хріном.
Інгредієнти:
солоний огірок - 4 шт.;
судак - 200 г;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Отже, для початку давайте з вами приготуємо начинку. Для цього судака відварюємо в злегка підсоленій воді, остуджуємо, очищаємо від кісток і перекручуємо через м'ясорубку. Додаємо в рибний фарш сіль, перець за смаком, вливаємо трохи олії і гарненько перемішуємо.
Тепер беремо солоні огірки, розрізаємо уздовж, а потім навпіл, акуратно видаляємо насіння і наповнюємо рибною начинкою. Тепер складаємо половинки між собою, надавши їм вигляд цілого огірочка. Перед подачею на стіл посипаємо блюдо дрібно порізаної свіжої зеленню.
Фаршировані свіжі огірки
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе відварюємо, перекручуємо через м'ясорубку, додаємо вершкове масло, вливаємо вершки і ретельно перемішуємо до однорідного стану. Мариновану оселедець звільняємо від шкіри і кісток, обробляємо на філе, дрібно рубаємо кубиками і змішати з подрібненими звареними круто яйцями. Потім з'єднуємо з приготовленої рибною масою і заправляємо за смаком оцтом. Свіжі огірки очищаємо від шкірки, розрізаємо впоперек на кілька частин, видаляємо насіння і наповнюємо приготовленої начинкою. При подачі на стіл посипаємо блюдо тертим хріном.
Фаршировані солоні огірки
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку давайте з вами приготуємо начинку. Для цього судака відварюємо в злегка підсоленій воді, остуджуємо, очищаємо від кісток і перекручуємо через м'ясорубку. Додаємо в рибний фарш сіль, перець за смаком, вливаємо трохи олії і гарненько перемішуємо.
Тепер беремо солоні огірки, розрізаємо уздовж, а потім навпіл, акуратно видаляємо насіння і наповнюємо рибною начинкою. Тепер складаємо половинки між собою, надавши їм вигляд цілого огірочка. Перед подачею на стіл посипаємо блюдо дрібно порізаної свіжої зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Огірки з кунжутом
Огірки з кунжутом - легка і пікантна закуска, яка чудово поєднується з будь-яким гарніром. Вона чудово підійде для святкового або фуршетного столу. І
Помідори, фаршировані грибами
Помідори, фаршировані грибами - яскравий і соковитий закуска, яка відмінно прикрасить фуршетний або святковий стіл. А гості неодмінно прийдуть в
Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
Кальмари фаршировані грибами - оригінальне і просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте розглянемо
Фаршировані закуски
Фаршировані закуски найчастіше можна зустріти на святковому або фуршетному столі. Варіантів їх приготування досить багато, все залежить від вашої
Фаршировані печериці, запечені в духовці
Фаршировані печериці, запечені в духовці - чудове блюдо для святкового або фуршетного столу. Така вишукана страва неодмінно викличе захоплення ваших
Салат Олів'є з куркою
Олів'є - це завжди смачно Який салат можна назвати більш популярним у нашій країні, ніж олів'є? Без нього святковий стіл здається порожнім, так і у