Вернуться назад Распечатать

Фаршировані огірки

Фаршировані огірки
Фаршировані огірки - це чудова і незвичайна ідея не тільки для святкового застілля, але і для фуршетного столу. Готуються вони дуже легко, виходять чудово смачними і ніжними. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування фаршированих огірків.

Фаршировані свіжі огірки


Інгредієнти:

  • свіжі огірки - 400 г;

  • горбуша - 200 г;

  • маринований оселедець - 50 г;

  • яйце - 4 шт.;

  • вершкове масло - на смак;

  • вершки - 50 мл;

  • оцет, хрін - за смаком.


  • Приготування
    Рибне філе відварюємо, перекручуємо через м'ясорубку, додаємо вершкове масло, вливаємо вершки і ретельно перемішуємо до однорідного стану. Мариновану оселедець звільняємо від шкіри і кісток, обробляємо на філе, дрібно рубаємо кубиками і змішати з подрібненими звареними круто яйцями. Потім з'єднуємо з приготовленої рибною масою і заправляємо за смаком оцтом. Свіжі огірки очищаємо від шкірки, розрізаємо впоперек на кілька частин, видаляємо насіння і наповнюємо приготовленої начинкою. При подачі на стіл посипаємо блюдо тертим хріном.

    Фаршировані солоні огірки


    Інгредієнти:

  • солоний огірок - 4 шт.;

  • судак - 200 г;

  • рослинне масло - 1 ст. ложка;

  • сіль, перець - за смаком.

  • Фаршировані огірки

    Приготування
    Отже, для початку давайте з вами приготуємо начинку. Для цього судака відварюємо в злегка підсоленій воді, остуджуємо, очищаємо від кісток і перекручуємо через м'ясорубку. Додаємо в рибний фарш сіль, перець за смаком, вливаємо трохи олії і гарненько перемішуємо.
    Тепер беремо солоні огірки, розрізаємо уздовж, а потім навпіл, акуратно видаляємо насіння і наповнюємо рибною начинкою. Тепер складаємо половинки між собою, надавши їм вигляд цілого огірочка. Перед подачею на стіл посипаємо блюдо дрібно порізаної свіжої зеленню.