Тушкована капуста з грибами

Тушкована капуста під грибним гуляшем
Інгредієнти:
Приготування
Капусту шаткуємо й тушкуємо в окремій сковороді (сіль, перець - за смаком). Тим часом приготуємо гуляш до нашої капусті. Цибуля беремо великий. Нарізаємо його півкільцями і відправляємо обсмажуватися в глибоку сковороду (на рослинному маслі). Обсмажуємо дві-три хвилини. Перець нарізаємо тонкими смужками і додаємо до цибулі. Обсмажуємо, поки перець не стане м'яким (хвилин п'ять-сім). Гриби нарізаємо великими скибками. У даному рецепті тушкованої капусти з грибами ми використовуємо моховики, але підійде будь-який інший трубчастий гриб (білий, підберезник, підосичник тощо). Додаємо їх у сковорідку і обсмажуємо хвилин п'ять, поки не википить рідина. Томатну пасту розбавляємо водою (беремо приблизно півлітра) і відправляємо в сковороду. Висипаємо борошно і гарненько перемішуємо. В кінці приготування додаємо часник. Далі за бажанням господині. Можна перед подачею перемішати капусту з гуляшем - вийде чудова тушкована капуста з грибами. А можна подати як окрему страву: окремо капусту, окремо - гуляш.
Тушкована квашена капуста з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування тушкованої капусти з грибами часник потрібно дрібненько порізати. З перчика чилі виймаємо кісточки і ріжемо невеликими скибочками. Цибулю нарізаємо соломкою. Приступаємо до обсмажуванню. При цьому важливо не поспішати і додавати овочі по черзі. Розігріваємо олію в сотейнику і кладемо в нього лавровий лист. Через хвилину додаємо перчик чилі, і ще через пів хвилинки - цибулю. Овочі повинні підрум'янитися, віддати свій сік і аромат. Як тільки вони стали красивого золотистого кольору, додаємо в сотейник квашену капусту. Тушкуємо хвилин п'ять. А тепер, для більш яскравого і пікантного смаку, додаємо шампанське і тушкуємо капусту до випаровування рідини (приблизно 30 хвилин). Поки капуста гаситься, займемося грибами: крупно наріжемо печериці і обсмажимо їх на рослинному маслі, поки не випарується рідина. Сіль, перець - за смаком. Перейдемо до капусти. Якщо капуста жорстка, то рідини потрібно більше. Якщо капуста дуже кисла, то перед приготуванням її треба промити і додати цукор. А щоб капуста була ніжна і не дуже суха - додамо вершкове масло. Обов'язково до капусти кидаємо гілочку розмарину, трохи чебрецю і щіпку орегано. Підсипаємо смажені гриби, перемішуємо і даємо потомитися ще хвилин двадцять. Незвичайна тушкована квашена капуста з грибами найкраще подається з запеченим м'ясом.
Тушкована капуста з грибочками
Інгредієнти:
Приготування
Тушкована капуста з маринованими грибами по цьому рецепту виходить не зовсім звичайна. Для приготування капусту необхідно нашаткувати. Великі цибулини дрібно ріжемо, моркву натираємо

Любителям тушкованих страв також доведеться по душі тушкована капуста з сосискою , швидке і просте блюдо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт тушкованої капусти з м'ясом
Тушкована капуста з м'ясом - це смачне і корисне блюдо, яке можна готувати цілий рік. Можна тушкувати як свіжу, так і квашену або навіть кольорову

Тушкована капуста з баклажанами
Ваше повсякденне меню можуть чудово урізноманітнити страви з тушкованих овочів. І сьогодні ми пропонуємо вам приготувати тушковану капусту з

Тушкована капуста зі свининою
Тушкована капуста зі свининою - знайоме і смачне блюдо з дитинства. Чудово підходить для ситного обіду або вечері, і головне її приготувати досить

Тушкована капуста на зиму
Капуста - це корисний продукт, який у кулінарії застосовується досить широко. Її варять, тушкують, використовують у створенні супів і салатів, а

Тушкована капуста по-німецьки
Всі ми любимо тушковану капусту - це дивовижно смачне і корисне блюдо. І сьогодні ми розповімо про те, як її приготувати по-німецьки. Давайте

Квашена капуста
Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка